Beste Crypto App (2024)

De top 10 beste crypto apps van Nederland

Wat is de beste crypto app van Nederland? Dat is een vraag die ik vaak voorbij heb zien komen en daarom heb ik besloten om hier een artikel over te schrijven.

Op het moment van schrijven zijn er 700.000 Nederlanders die geïnvesteerd hebben in Bitcoin. Hiervan is 62% het afgelopen jaar ingestapt en de helft van deze mensen geeft aan ongeveer 1.000 euro te hebben geïnvesteerd in Bitcoin.

Dit betekent dat ongeveer 5% van de Nederlandse bevolking investeert in cryptomunten en meer dan de helft van deze mensen het afgelopen jaar is ingestapt.

Het investeren in cryptocurrencies is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en daardoor verschijnen er ook steeds meer verschillende crypto apps op de markt. Maar hoe weet je welke crypto app je moet gaan gebruiken?

Om antwoord te kunnen geven op deze vraag heb ik meer dan 10 verschillende crypto apps met elkaar vergeleken op het gebied van veiligheid, aanbod, gebruiksgemak en handelskosten. Op basis daarvan heb ik een lijst samengesteld met de top 10 beste crypto apps van Nederland.

Ben je benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan de onderstaande lijst en begin vandaag nog met beleggen in cryptocurrencies bij één van de beste crypto apps van Nederland.

Inhoudsopgave

De beste crypto apps van 2024

 1. Beste crypto app van Nederland: Bitvavo
 2. Beste crypto trading app: Binance
 3. Meest eenvoudige crypto app: Coinmerce
 4. Meest gebruiksvriendelijke crypto app: BLOX
 5. Beste crypto app met goede klantenservice: LiteBit
 6. Beste crypto broker app: eToro
 7. Beste Bitcoin app Android & iPhone: Coinbase
 8. Beste crypto app Europa: Bitpanda
 9. Goede crypto app voor beginners: BUX Crypto
 10. Betrouwbare crypto app: DEGIRO

Crypto apps vergelijken: hoe doe je dat?

Je wilt graag beginnen met investeren in cryptomunten, maar je weet niet welke crypto app je moet gebruiken. Dat kan ik goed begrijpen. Door de stijgende populariteit van cryptocurrencies zijn er veel nieuwe crypto apps op de markt verschenen. En daardoor zien veel beginnende crypto beleggers door de bomen het bos niet meer. Om je hierbij te helpen heb ik de beste crypto apps met elkaar vergeleken. Ik heb in totaal meer dan 10 crypto apps met elkaar vergeleken op het gebied van veiligheid, aanbod, gebruiksgemak en handelskosten. Op basis daarvan heb ik een lijst samengesteld met de 10 beste crypto apps van 2024. Wil je graag weten wat de beste crypto app is van 2024? Lees dan snel verder!

1. Bitvavo – Beste crypto app Nederland

Bitvavo is naar mijn mening de beste crypto app van Nederland. Op de Bitvavo crypto exchange kun je op een eenvoudige manier cryptomunten kopen en verkopen tegen lage transactiekosten. Bitvavo is namelijk de goedkoopste crypto exchange van Nederland en daardoor beginnen veel mensen met beleggen in cryptomunten op dit platform.

beste-crypto-app-nederland

Naast de lage transactiekosten is de Bitvavo crypto app ook enorm eenvoudig om te gebruiken. De crypto app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android toestellen en is gebruiksvriendelijk ingericht. Daardoor is de Bitvavo crypto app geschikt voor zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers. Daarnaast heeft Bitvavo ook een ruim aanbod aan cryptomunten beschikbaar. Je kunt op het platform namelijk handelen in meer dan 175 verschillende cryptomunten. Het is ook mogelijk om cryptomunten te staken op het Bitvavo platform. Hierbij bewaar je cryptomunten in je wallet, zodat je hier rente op kunt gaan ontvangen. Dit is enorm interessant aangezien de rentepercentages kunnen oplopen tot zelfs 10%.

Voordelen Bitvavo

 • Lage transactiekosten van maximaal 0,25%.
 • Er zijn meer dan 175 cryptomunten beschikbaar.
 • Eenvoudig betalen met iDEAL of Bancontact.
 • Gebruiksvriendelijke crypto app voor beginners.
 • Geavanceerde weergave voor ervaren traders.
 • Je kunt gebruik maken van crypto staking.
 • Nederlandse klantenservice.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.
 • Tijdelijke welkomstbonus: 1.000 euro gratis handelen.

Nadelen Bitvavo

 • Je kunt niet telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Bitvavo heeft momenteel een tijdelijke welkomstbonus waarbij je de eerste 1.000 euro gratis kunt handelen zonder transactiekosten te betalen. Klik op deze link of de knop hieronder om te profiteren van de tijdelijke welkomstbonus!

2. Binance – Beste crypto trading app

Binance is de grootste crypto exchange ter wereld en is naar mijn mening de beste crypto trading app. Je kunt op het platform namelijk handelen in een ruim aanbod aan cryptomunten tegen lage transactiekosten. Ideaal dus voor ervaren crypto traders!

De Binance crypto app heeft een hoog handelsvolume, waardoor het een zeer geschikte crypto app is om te handelen in cryptocurrencies. Door het hoge handelsvolume is er altijd wel iemand die je cryptomunten wilt kopen tegen de huidige marktprijs. Daarnaast is Binance door het hoge handelsvolume ook geschikt om gebruik te maken van crypto trading bots.

beste-crypto-trading-app

Binance is een professionele crypto app die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren crypto beleggers. Dit komt omdat gebruikers gemakkelijk kunnen switchen tussen de Lite- en de Pro interface. De Lite interface is een eenvoudige weergave die geschikt is voor beginnende crypto beleggers. En de Pro versie is een geavanceerde weergave met trading tools die geschikt is voor ervaren crypto beleggers.

Binance is een bekende naam geworden in de crypto markt en heeft een goede reputatie opgebouwd. Daarom verdient Binance zeker een plaats in de lijst van de beste crypto apps.

Voordelen Binance

 • Grootste crypto exchange ter wereld.
 • Beste crypto trading app.
 • Ruim aanbod aan cryptomunten.
 • Enorm lage transactiekosten.
 • Hoog handelsvolume.
 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Nadelen Binance

 • Geen Nederlandse klantenservice.
 • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar.

Wil je graag beginnen met beleggen in cryptomunten? Download dan nu de gratis Binance crypto app die beschikbaar is voor zowel iPhone als Android toestellen.

3. Coinmerce – Meest eenvoudige crypto app

Coinmerce is een Nederlandse crypto app waarop je kunt investeren in meer dan 200 verschillende cryptomunten. De app is gratis beschikbaar op zowel iPhone als Android en is enorm gebruiksvriendelijk ingericht. Daarom is de Coinmerce app zeer geschikt voor beginnende crypto beleggers. Je kunt op Coinmerce gebruik maken van verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, creditcard en bankoverschrijven. Daarnaast liggen de transactiekosten liggen ongeveer tussen de 0,4% en 2,5%.

coinmerce-app

De afgelopen jaren heeft Coinmerce de reputatie opgebouwd als veilige en betrouwbare crypto app. Het bedrijf staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en ontvangt veel positieve beoordelingen van klanten op TrustPilot. Daarnaast kun je op Coinmerce ook gebruik maken van handige functies zoals stoploss en limit orders. Met deze functies kun je op een slimme manier inspelen op koerswijzigingen, zodat je jouw winst kunt maximaliseren. Al met al is Coinmerce veilige en betrouwbare crypto app met een gebruiksvriendelijke interface. Daarom kan ik beginnende crypto beleggers zeker adviseren om gebruik te maken van Coinmerce.

Voordelen Coinmerce

 • Meer dan 200 verschillende cryptomunten.
 • Veel positieve klantbeoordelingen.
 • Gebruiksvriendelijke crypto app.
 • Je kunt gebruiken maken van stop loss en limit orders.
 • Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, creditcard en bankoverschrijven.
 • Nederlandse klantenservice.

Nadelen Coinmerce

 • Relatief hoge transactiekosten.
 • Je kunt niet bellen met de klantenservice.

4. BLOX – Meest gebruiksvriendelijke crypto app

BLOX is de meest gebruiksvriendelijke crypto app van Nederland. Het bedrijf heeft namelijk als doel om het kopen en verkopen van cryptocurrencies zo simpel en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. En daar zijn ze zeker in geslaagd.

BLOX richt zich vooral op beginnende crypto beleggers en dat kun je goed zien aan de interface van de app. Via de app kun je namelijk op een eenvoudige manier investeren in meer dan 30 verschillende cryptomunten. Je hebt namelijk alleen een simpele ‘Koop’ en ‘Verkoop’ knop. Dit is ideaal voor beginnende crypto beleggers, maar niet zo handig voor ervaren crypto handelaren die gebruik willen maken van meer geavanceerde opties.

blox-app

Het voordeel van BLOX is dat je al vanaf 1 euro kunt beginnen met beleggen in cryptomunten. Je hoeft namelijk geen volledige cryptomunten te kopen en dat ideaal voor mensen die willen beginnen met beleggen in crypto. Daarnaast is BLOX een Nederlands bedrijf met een Nederlandse klantenservice. Je kunt dus op een eenvoudige manier communiceren met de klantenservice.

Het nadeel van BLOX is de relatief hoge transactiekosten. Je betaalt namelijk ongeveer 1% aan transactiekosten en dat is enorm veel in vergelijking met Bitvavo. Bij Bitvavo betaal je namelijk slechts 0,25% aan transactiekosten. Je kunt dus al enorm veel kosten besparen door cryptomunten te kopen en verkopen bij Bitvavo.

Voordelen BLOX

 • Meest gebruiksvriendelijke crypto app.
 • Geschikt voor beginnende crypto beleggers.
 • Investeren in cryptomunten vanaf 1 euro.
 • Nederlandstalige klantenservice.
 • Cryptomunten kopen met iDEAL en Bancontact.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Nadelen BLOX

 • Relatief hoge transactiekosten van 1%.
 • Klein aanbod cryptomunten (ongeveer 30 stuks).

Gebruik nu mijn unieke vouchercode ‘EADC-236D-6E85′ en ontvang direct €10,- gratis starttegoed!

5. LiteBit – Beste crypto app met goede klantenservice

LiteBit is een Nederlandse crypto app die in 2013 is opgericht in Rotterdam. De LiteBit app is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste crypto apps van Europa. Ze hebben inmiddels meer dan 800.000 klanten verspreid over heel Europa. Doordat LiteBit de afgelopen jaren zo snel is gegroeid kunnen ze veel verschillende cryptomunten aanbieden. Je kunt op LiteBit namelijk op een veilige en eenvoudige manier investeren in meer dan 70 verschillende cryptomunten. De cryptomunten zijn op een zorgvuldige manier geselecteerd door de crypto experts van LiteBit.

litebit-app

LiteBit onderscheidt zich vooral door hun goede telefonische klantenservice. Dat is handig als je niet houdt van e-mailen of chatten. De LiteBit app is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht. Je kunt via de app op een eenvoudige manier investeren in de meest relevante cryptomunten op de markt. De LiteBit crypto app is dus zeer geschikt voor beginnende crypto beleggers.

Het nadeel van de LiteBit app zijn de relatief hoge transactiekosten. De transactiekosten verschillen per dag, maar zijn ongeveer 2%. Daarnaast kunnen transactiekosten ook verschillen per cryptomunt en dit maakt het allemaal best wel ingewikkeld. Daarnaast heeft de LiteBit app geen geavanceerde trading functies. Daardoor is de LiteBit app naar mijn mening niet geschikt voor ervaren crypto traders.

Voordelen LiteBit

 • Nederlandse crypto app.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Veilige betaalmethoden zoals iDEAL en creditcard.
 • Meer dan 70 verschillende cryptomunten.
 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Geschikt voor beginners.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Nadelen LiteBit

 • Relatief hoge transactiekosten.
 • Geen geavanceerde trading functies.

6. eToro – Beste crypto broker app

eToro is een bekend sociaal handelsplatform met meer dan 13 miljoen gebruikers wereldwijd. eToro is een gebruiksvriendelijke app waarop je kunt beleggen in zowel cryptomunten als traditionele beleggingsproducten zoals, aandelen, ETF’s en grondstoffen. Je kunt dus investeren in alle beleggingsproducten op één platform.

De eToro crypto app is een gebruiksvriendelijke app die je kunt downloaden op zowel iPhone als Android toestellen. In de app kun je beleggen in meer dan 75 verschillende cryptomunten. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook in minder bekende cryptomunten zoals Cardano, Ripple en Solana.

beste-crypto-broker-app

Eén van de onderscheidende kenmerken van eToro is dat het een sociaal handelsplatform is. Dit betekent dat je op het platform strategieën en handelsbeslissingen kunt bespreken met andere beleggers. Maar je kunt ook het portfolio van succesvolle beleggers bekijken en kopiëren.

Daarnaast is eToro een veilige crypto app om te investeren in cryptomunten. De online broker staat namelijk onder het toezicht van de Britse financiële toezichthouder FCA. Dit betekent dat het platform goed in de gaten wordt gehouden en zich moet houden aan strenge regels.

Voordelen eToro

 • Meer dan 13 miljoen gebruikers wereldwijd.
 • Handelen in meer dan 75 verschillende cryptomunten.
 • Gebruiksvriendelijke mobiele applicatie.
 • Geschikt voor beginners en gevorderden.
 • Je kunt succesvolle beleggers kopiëren.
 • Je kunt betalen met iDEAL, Paypal en creditcard.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Nadelen eToro

 • Je kunt niet bellen met de klantenservice.
 • Geen Nederlandstalige klantenservice.

76% verliest geld bij het handelen in CFD’s.

7. Coinbase – Beste Bitcoin app Android & iPhone

Coinbase is een bekende crypto exchange waar je gemakkelijk cryptomunten kunt kopen, verkopen en opslaan. Het bedrijf is gevestigd in Amerika en heeft inmiddels meer dan 103 miljoen gebruikers verspreid over meer dan 100 verschillende landen. Coinbase is vooral populair onder beginnende crypto beleggers. Dat komt omdat het een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto app is om cryptomunten te kopen en verkopen. De interface van de Coinbase app is namelijk op een eenvoudige manier ingericht, zodat iedereen het kan gebruiken. Daarnaast heb je een lage minimum inleg nodig om te kunnen beginnen met handelen op Coinbase. Dit zorgt ervoor dat Coinbase de beste crypto app is voor beginnende crypto beleggers.

beste-bitcoin-app-android-iphone

Je kunt de Coinbase app gebruiken op zowel iPhone als Android toestellen en de app ontvangt op beide systemen veel positieve klantbeoordelingen. Daarnaast is Coinbase een betrouwbare cryptocurrency app om te gebruiken. Alle data wordt op een veilige manier opgeslagen, zodat het goed beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf. De handelskosten van de Coinbase crypto app liggen tussen de 1,49% en 3,99% en zijn sterk afhankelijk van de betaalmethode die je gebruikt.

Voordelen Coinbase

 • Gebruiksvriendelijke crypto app.
 • Geschikt voor beginnende crypto beleggers.
 • Beschikbaar voor zowel iPhone als Android.
 • Betrouwbaar platform.
 • Handelen in meer dan 150 verschillende cryptomunten.
 • Lage minimum inleg.
 • Eenvoudig geld storten via iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving en meer.

Nadelen Coinbase

 • Relatief hoge transactiekosten.
 • Geen Nederlandse klantenservice.

8. Bitpanda – Beste crypto app Europa

Een crypto app die niet in deze lijst mag ontbreken is Bitpanda. Bitpanda is een crypto app die in 2014 is opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste crypto exchanges van Europa. Het platform heeft meer dan 3 miljoen actieve gebruikers en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers. Op de Bitpanda app kun je niet alleen investeren in cryptocurrencies, maar ook in aandelen, ETF’s en grondstoffen. Het is dus een zeer compleet platform waarop je kunt investeren in veel verschillende soorten assets.

bitpanda-app

Bitpanda is een gebruiksvriendelijke crypto app die je toegang geeft tot meer dan 55 verschillende cryptocurrencies en een aantal crypto indexen (top 5, 10 en 25 populairste cryptomunten). Je kunt op de Bitpanda app op een eenvoudige manier cryptomunten kopen, verkopen, ruilen en bewaren. Het platform biedt maar liefst 11 verschillende betaalmethodes (inclusief iDEAL). En daarnaast kunnen gebruikers een gratis Bitpanda betaalpas aanvragen, waarmee ze wereldwijd kunnen betalen met euro’s of crypto’s zonder transactie- en maandelijkse kosten. De Bitpanda app is ook goed ingericht op het gebied van veiligheid. Het platform maakt namelijk gebruik van tweestapsverificatie, cold wallets en is goed beveiligd tegen DDoS aanvallen. Kortom, Bitpanda is een veilige crypto app, waarmee je op een eenvoudige manier kunt investeren in cryptocurrencies.

Voordelen Bitpanda

 • Meer dan 3 miljoen gebruikers.
 • Handelen in crypto indexen (top 5, 10 en 25).
 • Beleggen in crypto, aandelen, ETF’s en grondstoffen.
 • Beschikbaar voor zowel iPhone als Android.
 • Je kunt een gratis Bitpanda betaalpas aanvragen.
 • 11 verschillende betaalmethodes (inclusief iDEAL).
 • Veilige crypto app.

Nadelen Bitpanda

 • Relatief hoge transactiekosten.
 • Geen Nederlandstalige klantenservice.

9. BUX Crypto – Goede crypto app voor beginners

BUX Crypto is een crypto app waar gebruikers eenvoudig, commissievrij cryptomunten kunnen kopen en verkopen in euro’s. Het is onderdeel van het platform BUX Zero waarop je kunt commissievrij kunt beleggen in aandelen, ETF’s en CFD’s. Op het moment van schrijven heeft BUX Crypto twee miljoen actieve gebruikers in Europa. Het platform is dus in een korte tijd enorm snel gegroeid.

goede-crypto-app

Het doel van de BUX Crypto app is om het kopen en verkopen van cryptocurrencies toegankelijk te maken voor iedereen. En dat is zeker gelukt! BUX Crypto is namelijk een gebruiksvriendelijke app die geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers.

BUX Tokens

Naast de gebruiksvriendelijkheid is BUX Crypto ook een betaalbare app om cryptomunten te kopen en verkopen. Je kunt op BUX Crypto app namelijk commissievrij investeren in cryptomunten wanneer je in het bezit bent van 1.000 BUX Tokens. Op het moment van schrijven kost het 135 euro om 1.000 BUX Tokens te kopen. Dit betekent dat je vanaf 135 euro al kunt beginnen met commissievrij beleggen in cryptomunten via de BUX crypto app.

Voordelen BUX Crypto

 • Gebruiksvriendelijke crypto app.
 • Eenvoudig cryptomunten kopen met euro’s.
 • Je kunt snel geld storten via iDEAL en Bancontact.
 • Commissievrij beleggen in crypto vanaf 1.000 BUX Tokens.
 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Eigen crypto wallet.
 • Betrouwbaar platform.

Nadelen BUX Crypto

 • Klein aanbod cryptomunten (ongeveer 36 stuks).
 • Geen geavanceerde trading tools.
 • Relatief hoge transactiekosten.

10. DEGIRO – Betrouwbare crypto app

Als belegger had je waarschijnlijk niet verwacht dat DEGIRO in dit lijstje zou staan. DEGIRO staat namelijk bekend als de beste broker van Nederland waarop je kunt beleggen in aandelen. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om op de DEGIRO app te investeren in cryptocurrencies. Daarom heb ik DEGIRO aan dit lijstje toegevoegd.

betrouwbare-crypto-app

Het is dus mogelijk om op de DEGIRO app crypto te kopen, maar de mogelijkheden zijn nog wel beperkt. Je kunt momenteel namelijk alleen nog maar beleggen in crypto ETF’s en trackers. Dit zijn partijen die bijvoorbeeld de koers van Bitcoin volgen. Wanneer je investeert in deze ETF’s of trackers dan kun je dus een deel van je portefeuille investeren in cryptocurrencies.

Voordelen DEGIRO

 • Betrouwbare crypto app.
 • Ruim aanbod aan crypto ETF’s en trackers.
 • Eenvoudig om crypto te kopen.
 • Gebruiksvriendelijk platform.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Nadelen DEGIRO

 • Je legt het vertrouwen neer bij de eigenaar van de ETF of tracker.
 • Je betaalt extra kosten om een crypto ETF te kopen.

De beste crypto apps met elkaar vergelijken

Crypto appTransactiekostenAanbodMinimum inlegTrustPilot rating
Bitvavo0,25%175+ cryptomunten€ 5,-4,2 (13.465)
Binance0,10%600+ cryptomunten$102,0 (3.608)
Coinmerce0,4 – 2,5%200+ cryptomunten€ 10,-4,2 (375)
BLOX1,00%37 cryptomunten€ 1,-4,2 (2.232)
LiteBit2%70+ cryptomunten€ 10,- en de € 25,-3,5 (3.706)
eToroGeen75+ cryptomunten$504,2 (16.559)
Coinbase1,49%150+ cryptomunten$21,6 (7.342)
Bitpanda1,49%55+ cryptomunten€ 25,-4,1 (7.589)
BUX Crypto0,50%6 cryptomunten€ 30,-4,3 (48)
DEGIRO€0,50 per transactieRuime selectie aan cryptotrackers€ 1,-3,7 (3.307)

Wat is de beste crypto app van 2024?

Zoals je hebt kunnen lezen is het niet gemakkelijk om te kiezen wat de beste crypto app is van 2024. Er zijn namelijk meerdere factoren waar je rekening mee moet houden bij het vergelijken van de crypto apps. Denk hierbij aan de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, transactiekosten, maar ook het aanbod aan cryptomunten.

bitvavo-app

Naar mijn mening is Bitvavo de beste crypto app van 2024. Er is namelijk geen enkele crypto app die beter presteert op het gebied van veiligheid, gebruiksgemak en handelskosten dan Bitvavo. Daarnaast is Bitvavo ook veruit de goedkoopste crypto exchange van Nederland. Je betaalt op het platform namelijk slechts 0,25% aan handelskosten. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het investeren veel geld kunt besparen en je winst kunt maximaliseren.

Momenteel heeft Bitvavo een welkomstbonus waarbij je over de eerste 1000 euro geen transactiekosten hoeft te betalen. Klik op de knop hieronder om te profiteren van deze tijdelijke actie.

Crypto app review: wat anderen zeggen

Wil je graag weten wat de crypto app ervaringen zijn van andere mensen. Ik ben op zoek gegaan naar de reviews over de beste crypto apps van 2024. Door het lezen van deze reviews kun je de crypto apps nog beter met elkaar vergelijken en kijken welke app het beste bij je past.

Bitvavo review

Luuk schrijft in zijn review over Bitvavo het volgende: “Bitvavo is de beste crypto exchange van Europa. De transacties worden snel verwerkt, er zijn lage transactiekosten en er is een ruim aanbod aan cryptomunten. De crypto app is simpel en overzicht ingericht en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers. Daarnaast zou ik mensen wel adviseren om alleen met geld te beleggen dat je kunt missen. De crypto markt is namelijk enorm volatiel. Je kunt er dus veel geld mee verdienen, maar ook veel geld mee verliezen. Gelukkig helpt Bitvavo je bij dit inzicht door het delen van waardevolle informatie en tips.”

bitvavo-trustpilot-review

Binance review

Damian is enorm tevreden over Binance in zijn review schrijft hij: “Binance is een geweldige crypto exchange! Ik gebruik het al jaren en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Het voordeel van Binance is het ruime aanbod aan cryptomunten. Zo kun je snel investeren in de nieuwste cryptomunten in de markt. Daarnaast zijn ze continu bezig met het verbeteren van het platform. Zo hebben ze een NFT Marketplace ontwikkeld en publiceren ze dagelijks blogs met nieuwe ontwikkelingen en inzichten.”

Coinmerce review

Rik heeft een positieve ervaring met Coinmerce: “Coinmerce heeft een enorm goede klantenservice. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar in zowel het Engels als het Nederlands. Ze geven je uitgebreid antwoord op al je vragen en ze helpen je bij het oplossen van je problemen. Daarnaast is de website en app simpel en overzichtelijk ingericht, zodat iedereen het kan gebruiken. Kortom, Coinmerce is een gebruiksvriendelijke crypto app met een enorm goede klantenservice.”

BLOX review

Jolanda vindt dat BLOX de perfecte crypto app is voor beginners. In haar review schrijft ze het volgende: “De crypto wereld kan erg ingewikkeld zijn voor beginnende crypto beleggers, maar daar biedt BLOX de perfecte oplossing voor. De BLOX crypto app is namelijk simpel en overzichtelijk ingericht en eenvoudig om te gebruiken. Andere crypto apps hebben misschien wel meer functionaliteiten, maar dit maakt naar mijn mening alles alleen maar ingewikkelder. Eenvoud is dus echt de kracht van BLOX. Daarnaast is BLOX een Nederlands bedrijf met een Nederlandse klantenservice. Je kunt dus op een eenvoudige manier communiceren met de klantenservice in het Nederlands. Ik kan beginnende crypto beleggers zeker adviseren om gebruik te maken van de BLOX crypto app.”

blox-trustpilot-review

LiteBit review

Henk heeft een positieve ervaring met LiteBit: “LiteBit is betrouwbare crypto app die al langer aanwezig is op de crypto markt. Je kunt op een fijne manier communiceren met LiteBit, want ze hebben een goede klantenservice. Ik kan iedereen die wil beginnen met beleggen in cryptomunten adviseren om gebruik te maken van LiteBit. Wanneer je jouw cryptomunten wil omzetten naar euro’s dan staat dit binnen twee dagen op je rekening. Kortom, LiteBit is een betrouwbare crypto app met een goede klantenservice.”

Veelgestelde vragen over crypto apps

Hieronder beantwoord ik de veelgestelde vragen over crypto apps. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan gerust in de reacties hieronder. Dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat is de beste crypto app voor beginners?

Bitvavo is naar mijn mening de beste crypto app voor beginnende crypto beleggers. Het is een gebruiksvriendelijke crypto app met lage transactiekosten. Bitvavo staat bekend als de goedkoopste crypto exchange van Nederland. Op het platform betaal je namelijk slechts 0,25% aan transactiekosten. Daarnaast heeft Bitvavo een ruim aanbod aan cryptomunten beschikbaar. Op het platform kun je namelijk investeren in meer dan 175 verschillende cryptomunten. Door de lage transactiekosten en het ruime aanbod aan cryptomunten beginnen ook veel mensen met daytraden op Bitvavo. Ten slotte is Bitvavo ook een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto app om te gebruiken. Het bedrijf staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de crypto app is eenvoudig om te gebruiken voor iedereen. Kortom, de Bitvavo crypto app is zeer geschikt voor beginnende crypto beleggers.

Wat is de beste crypto app voor traders?

Binance is naar mijn mening de beste crypto app voor traders. Op Binance kun je handelen in veel verschillende cryptocurrencies tegen lage transactiekosten. Het platform heeft een hoog handelsvolume en dat is ideaal voor crypto traders die veel transacties maken. Door het hoge handelsvolume is er namelijk altijd wel iemand die je cryptomunten wilt kopen tegen de huidige marktprijs. Daarnaast heeft Binance een professionele crypto app met een Pro versie die zeer geschikt is voor crypto traders. In de Pro versie kun je namelijk gebruik maken van geavanceerde trading grafieken, zodat je de beste beslissingen kunt maken.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een crypto app?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een crypto app. Dit zijn factoren zoals veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en handelskosten. In dit artikel heb ik alle crypto apps met elkaar vergeleken op basis van deze factoren. Uiteindelijk kun je zelf bepalen welke crypto app het beste bij je past.

Hoe veilig is beleggen via een crypto app?

Bij iedere vorm van investeren en beleggen komen risico’s kijken. Maar je kunt deze risico’s beperken door gebruik te maken van gereguleerde en gerenommeerde crypto apps. Deze crypto apps moeten zich namelijk houden aan strenge regels op het gebied van veiligheid. Alle crypto apps die voorkomen in dit artikel voldoen aan deze voorwaarden.

Als je gebruik gaat maken van een crypto app is het verstandig om alle stappen voor de beveiliging van je account goed te doorlopen. Stel dus ook altijd de twee-factor authenticatie in. Dit zorgt er namelijk voor dat je account goed is beveiligd tegen hackers en scammers. 

Hoe kan ik meer leren over cryptocurrencies?

Voordat je gaat beginnen met beleggen in cryptocurrencies kan ik iedereen adviseren om eerst een goede crypto cursus te volgen. In een crypto cursus leer je wat crypto is, hoe het werkt en hoe je er geld mee kunt verdienen. Wil je graag weten wat een goede crypto cursus is om te gaan volgen? Lees dan dit artikel waarin ik beschrijf wat de beste crypto cursus is van 2024.

Heb je al wat meer ervaring met beleggen in cryptocurrencies? Dan adviseer ik je om een cursus te volgen over hoe je kunt daytraden met crypto. In een crypto daytrading cursus legt een crypto expert je stap voor stap uit hoe je geld kunt verdienen met het handelen in crypto.

Conclusie beste crypto apps van 2024

 • Beste crypto app van Nederland: Bitvavo
 • Beste crypto trading app: Binance
 • Meest eenvoudige crypto app: Coinmerce
 • Meest gebruiksvriendelijke crypto app: BLOX
 • Beste crypto app met goede klantenservice: LiteBit
 • Beste crypto broker app: eToro
 • Beste Bitcoin app Android & iPhone: Coinbase
 • Beste crypto app Europa: Bitpanda
 • Goede crypto app voor beginners: BUX Crypto
 • Betrouwbare crypto app: DEGIRO

Plaats een reactie