Coinbase iDEAL

Kun je met iDEAL betalen in Coinbase?

Ja, het is zeker mogelijk om met iDEAL te betalen in Coinbase. Je kunt eenvoudig via iDEAL geld storten op je Coinbase rekening. Vervolgens kun je dat geld direct gebruiken om cryptocurrencies te kopen. Je hebt dus geen creditcard nodig om cryptocurrencies te kopen op Coinbase. Doordat je eenvoudig via iDEAL geld kunt storten op je Coinbase account is het platform ook zeer geschikt voor beginnende crypto beleggers in Nederland.

Wil je graag weten hoe je geld kunt storten met iDEAL op Coinbase? Dat ga ik je hieronder vertellen.

Hoe kun je geld storten met iDEAL op Coinbase?

Nu je weet dat het mogelijk is om geld te storten met iDEAL op Coinbase wil je waarschijnlijk weten hoe je dit kunt doen. Hieronder geef ik je een simpel stappenplan dat je kunt volgen voor het storten van geld met iDEAL op je Coinbase rekening.

Kom je er toch niet helemaal uit, of loop je tegen bepaalde zaken aan? Laat dat dan vooral even weten in de reacties onder dit blogartikel. Dan probeer ik je zo goed mogelijk verder te helpen.

Stappenplan: geld storten met iDEAL op Coinbase

  1. Klik op My assets bovenaan de pagina.
  2. Klik op je Euro wallet.
  3. Klik op Add cash.
  4. Klik op de bank die je wilt gebruiken.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Het geld wordt meestal direct bijgeschreven op je rekening.

Het is niet mogelijk om je geld uit te betalen via een iDEAL overboeking, maar je kunt wel gebruik maken van een SEPA overboeking en daarmee het geld versturen naar je eigen bankrekening.

Heb je nog geen account op Coinbase? Klik op de onderstaande knop om een gratis account aan te maken en ontvang een gratis te goed van 9 euro.

Zijn er alternatieven beschikbaar voor Coinbase?

Er zijn zeker goede alternatieven beschikbaar voor Coinbase. Een goed voorbeeld hiervan is de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Je kunt ook bij Bitvavo gemakkelijk geld storten met iDEAL. Daarna kun je direct aan de slag met het kopen van cryptocurrencies.

Wil je graag een gratis account aanmaken op Bitvavo? Momenteel heeft Bitvavo een welkomstbonus waarmee je de eerste 1000 euro gratis kunt handelen. Klik op de onderstaande knop om gebruik te maken van deze tijdelijke welkomstbonus.

Plaats een reactie