Bitvavo 1000 euro gratis handelen (welkomstbonus)

Heb je interesse om in crypto te handelen? Om dit te kunnen doen, moet je bij een goede crypto broker een account aanmaken. Daarbij lijkt het erg interessant om voor Bitvavo te kiezen. Waarom? Omdat je nu van een Bitvavo 1000 euro welkomstbonus kunt genieten. Met deze Bitvavo welkomstbonus maak je een vliegende start met je carrière als crypto-investeerder!

Inhoudsopgave

Wat is de Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus precies?

Het doel van Bitvavo is uiteraard om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken. Men wil dus ook dat jij graag klant bij Bitvavo wordt. Om je over de streep te trekken, krijg je een 1000 euro gratis welkomstbonus.

bitvavo-welkomstbonus

Dit betekent niet dat je 1000 euro van Bitvavo krijgt. Nee, het betekent dat je 1000 euro gratis kunt verhandelen op het platform van Bitvavo. Normaal gesproken moet je over elke trade zogeheten transactiekosten betalen, maar daar is bij deze Bitvavo actie geen sprake meer van.

Kortom: over de 1000 euro hoef je geen handelskosten te betalen. Normaal gesproken betaal je deze handelskosten wel, waardoor de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus hoe dan ook interessant is.

Wat zijn de handelskosten/transactiekosten precies?

Om de Bitvavo actie beter te duiden, is het belangrijk om naar de handelskosten te kijken. Want, wat zijn handelskosten nou precies? Dit zijn kosten die voor een bepaalde transactie gerekend worden.

bitvavo-transactiekosten

Bij Bitvavo kun je bijvoorbeeld je euro’s voor Bitcoin inwisselen. Als je dit doet, voert Bitvavo de order voor je uit. In ruil daarvoor vraagt Bitvavo een klein percentage van de totale order als commissie. Dát zijn de handelskosten.

Met de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus hoef je deze handelskosten dus niet te betalen. Je bespaart hiermee het nodige geld, waardoor je dus een vliegende start kunt maken. Met de Bitvavo 1000 euro actie geniet je overigens van nog veel meer voordelen.

Waarom biedt Bitvavo de 1000 euro gratis aan?

Dit doet Bitvavo met een duidelijke reden: nieuwe klanten aantrekken. De beginnende crypto-investeerder kan op dit moment uit simpelweg heel veel crypto brokers kiezen. Om binnen dit aanbod van brokers op te vallen, stunten meer en meer brokers met interessante welkomstbonussen.

bitvavo-1000-euro

Daar heeft Bitvavo dus ook voor gekozen. Deze Nederlandse crypto exchange heeft daarbij voor de 1000 euro gratis gekozen. Een logische keuze, aangezien op deze manier de handel in crypto gestimuleerd wordt. Grote kans dat je bij Bitvavo blijft handelen, nadat je van deze 1000 euro welkomstbonus geprofiteerd hebt.

Hoe kun je van de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus profiteren?

Spreekt de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus je aan? Dat is goed voor te stellen. Het is immers een simpele manier om het nodige geld te besparen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is deze stappen te doorlopen:

 • Stap 1: klik op deze link om direct naar de website van Bitvavo te gaan. In de link zit een bepaalde code verwerkt; dankzij die code heb je recht op de welkomstbonus.
 • Stap 2: klik op de button ‘Registreren’. Deze button vind je rechtsboven en valt door zijn blauwe kleur direct op.
 • Stap 3: vul je gegevens in. Het is nu zaak om je naam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Hierbij moet je ook 2 vinkjes zetten.
 • Stap 4: klik op registreren en wacht de mail in je mailbox af.
 • Stap 5: open nu de mail in je mailbox en klik op de button om je aanmelding te verifiëren.
 • Stap 6: je moet nu nog een paar aanvullende gegevens invullen. Zo is het ook noodzakelijk om een kopie van je paspoort, ID of rijbewijs te uploaden. Dit heeft puur met de Nederlandse wetgeving te maken.
 • Stap 7: log nu in bij Bitvavo. Doordat je op de bovenstaande link geklikt hebt, weet Bitvavo nu dat je recht hebt op de welkomstbonus van 1000 euro. Zodra je de eerste trade van 1000 euro plaatst, zie je hierbij het volgende staan: Handelkosten = €0,00!

Waarom zou je profiteren van de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus?

Is het aan te raden om van deze Bitvavo 1000 euro welkomstbonus te profiteren? Ja, dat is inderdaad het geval. Dat heeft wat ons betreft meerdere redenen:

 • Je kunt op een vrij simpele manier gebruik maken van deze welkomstbonus. Het enige dat je voor deze welkomstbonus hoeft te doen, is bovenstaande stappen te doorlopen. Je geniet dus op een simpele, snelle en laagdrempelige manier van deze welkomstbonus.
 • Je maakt een vliegende start. Het is voor elke crypto trader van belang om de juiste trades te plaatsen. Wat hierbij ook van belang is, is dat je de kosten zo laag mogelijk weet te houden. Dat doe je met de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus. Met deze bonus hou je je kosten laag, waardoor je van de gewenste start geniet.
 • Je werkt toe naar een hoog rendement. Doordat je de kosten laag houdt, werk je direct toe naar een hoog rendement. Dat is uiteindelijk waarom je in crypto wilt investeren, niet waar?

Is het aan te raden om bij Bitvavo een account aan te maken?

De Bitvavo actie is al met al erg interessant te noemen. Je kunt op een laagdrempelige manier de kosten zo laag mogelijk houden, waardoor je een vliegende start maakt.

Maar, is het überhaupt aan te raden om een account bij Bitvavo aan te maken? Ja, dat is zeker het geval. Bij deze crypto broker geniet je van een paar voordelen:

 • Je hebt uit meer dan voldoende cryptovaluta de keuze. Op het moment van schrijven kun je bij Bitvavo uit zo’n 200 verschillende cryptovaluta kiezen.
 • De Bitvavo mobiele app werkt geweldig. Met de mobiele app is het een fluitje van een cent om op je smartphone of tablet te handelen.
 • Veilig, betrouwbaar en Nederlands. Onder aan de streep is Bitvavo bovenal een veilige en betrouwbare crypto broker. Dit komt onder meer doordat dit een Nederlandse broker is. De broker staat in ons land ingeschreven en communiceert volledig in het Nederlands. Ook is het ideaal dat de broker onder toezicht in ons land staat.

Profiteer direct van de Bitvavo 1000 euro gratis handelen actie. Volg bovenstaand stappenplan op en geniet snel van deze geweldige Bitvavo welkomstbonus!

Plaats een reactie