Beste NFT Cursus (2024)

Dit zijn de top 3 beste NFT cursussen van Nederland

In 2021 zijn NFT’s voor het eerst populair geworden onder het grote publiek. Het onderwerp kwam steeds vaker naar voren in het dagelijkse nieuws. Dan hoorde je bijvoorbeeld dat Justin Bieber 1 miljoen euro heeft geïnvesteerd in een plaatje van een aap (NFT) of dat Don Diablo zijn concert heeft verkocht voor 1 miljoen euro als NFT. Door deze stijging in populariteit zijn er steeds meer mensen die willen beginnen met handelen in NFT’s. Maar voordat je begint met handelen in NFT’s is het verstandig om eerst een goede NFT cursus te volgen. Maar wat is de beste NFT cursus van Nederland?

In dit artikel heb ik de beste NFT cursussen met elkaar vergeleken en op basis daarvan heb ik een lijst samengesteld met de beste NFT cursussen van Nederland.

Inhoudsopgave

De top 3 beste NFT cursussen van 2024

 1. Beste NFT cursus: Moosty NFT Cursus
 2. Beste NFT cursus community: NFT Alpha
 3. Beste NFT stoomcursus: NFTwegwijs

Hoe heb ik de NFT cursussen met elkaar vergeleken?

NFT’s zijn in een korte periode enorm populair geworden. Daardoor zijn er veel verschillende NFT cursussen ontwikkeld. Maar er zit een groot verschil in de prijs en kwaliteit van de NFT cursussen. Om een goed beeld te krijgen van wat de beste NFT cursus is heb ik alle cursussen met elkaar vergeleken op basis van prijs, kwaliteit, inhoud, betrouwbaarheid en beoordelingen van cursisten. Aan de hand daarvan heb ik een lijst samengesteld met de beste NFT cursussen van Nederland.

Wil jij ook graag geld verdienen met NFT’s? Hieronder geef ik je een lijst met NFT cursussen die je leren hoe je op een veilige manier kunt handelen in NFT’s.

1. Moosty NFT Cursus – Beste NFT cursus

Moosty heeft de beste NFT cursus van Nederland ontwikkeld. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je op een veilige manier kunt handelen in NFT’s. Je leert hoe je op een veilige manier NFT’s kunt kopen, verkopen en opslaan. Daarnaast leer je tijdens deze cursus hoe je onderzoek kunt doen om de beste NFT projecten te signaleren en welke tools je hiervoor kunt gebruiken. Het is een betaalbare cursus waarin alles op een duidelijke manier wordt uitgelegd. De cursus is geschikt voor iedereen die op een veilige manier geld wil verdienen met het handelen in NFT’s.

moosty-nft-cursus

Tijdens de cursus wordt er ook een uitleg gegeven over hoe je zelf NFT’s kunt maken en verkopen op het platform OpenSea. Maarten Oostland van de Moosty NFT cursus is continu bezig met het vernieuwen van zijn cursus volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van NFT’s. Ook maakt hij steeds meer video’s over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van blockchain, de Metaverse, Web3 en games.

De modules van de Moosty NFT cursus

Hieronder geef ik je een overzicht van alle modules die beschikbaar zijn bij de Moosty NFT cursus. Op deze manier krijg je beter beeld welke onderwerpen allemaal worden behandeld tijdens deze cursus. Daarnaast is Maarten zoals ik al zei continu bezig met updaten van zijn cursus met nieuwe content. Dus er zullen wanneer je dit leest ongetwijfeld alweer nieuwe modules zijn bijgekomen.

Module 1: Vooraf
In de eerste module maak je kennis met Maarten Oostland en legt hij je uit op welke manier hij in de wereld van NFT’s is beland. Je krijgt toegang tot de Moosty Community Discord en je leert wat de 10 Moosty NFT geboden zijn.

Module 2: Basiskennis
In module 2 krijg je alle basiskennis die je nodig hebt om te kunnen handelen in NFT’s. Maarten legt de meest voorkomende begrippen uit en laat voorbeelden zien van goede NFT’s. Daarnaast wordt uitgelegd wat de beste marktplaatsen zijn om te handelen in NFT’s.

Module 3: Voorbereiding
In deze module leer je hoe hoe je NFT’s kunt kopen en verkopen. Je leert hoe je een MetaMask wallet kunt aanmaken en installeren en kunt koppelen met OpenSea. Ten slotte leer je hoe je geld kunt storten op de je MetaMask wallet.

Module 4: Onderzoek
In deze module leer je onderzoek doen met behulp van de Moosty NFT checklist. Er wordt uitgelegd welke tools je het best kunt gebruiken om onderzoek te doen naar NFT’s en hoe je de beste NFT kansen kunt signaleren.

Module 5: Kopen
De naam van de module zegt het al in deze module leer je over alles wat erbij komt kijken als je NFT’s gaat kopen. Welke je tools je kunt gebruiken om NFT’s te kopen en wat Gas Fees zijn. Ook leer je hoe je NFT’s zichtbaar maakt na reveal.

Module 6: Verkopen
In module 6 leer je hoe je NFT’s kunt verkopen en of je ze moet verkopen voor of na reveal.

Module 7: Maken
In deze module krijg je een uitleg over hoe je NFT’s kunt maken.

Module 8: Moosty’s NFT methode
In deze module leer je hoe je snelle NFT flips kunt maken en welke NFT’s je beter voor de lange termijn vast kunt houden.

Module 9: Staken (HODL)
In deze module leer je hoe je geld kunt verdienen door NFT’s te staken.

Module 10: Tips & Tricks
In deze module krijg je tips & tricks, zodat je op een slimme manier kunt gaan handelen in NFT’s.

Module 11: Afsluitend
Met deze cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te handelen in NFT’s. Je leert hoe je NFT’s kunt kopen, verkopen en opslaan. Maar ook hoe je onderzoek kunt doen om beste NFT projecten te signaleren. Moosty’s NFT cursus is echt een aanrader voor mensen die willen leren hoe je op een veilige manier kunt handelen in NFT’s.

Moosty’s gratis NFT cursus

In Moosty’s gratis NFT cursus krijg je alvast een voorproefje op de volledige NFT cursus. In de gratis NFT cursus leer je op een laagdrempelige manier wat NFT’s zijn, waarom ze zo populair zijn en welke toepassingen er zijn. Daarnaast geef Maarten antwoord op de vraag of je rijk kunt worden met NFT’s en geeft hij je 4 belangrijke tips waar je rekening mee moet houden bij het handelen in NFT’s. Door het volgen van de gratis NFT cursus van Moosty kom je erachter of het handelen in NFT’s goed bij je past.

moosty-gratis-nft-cursus

Voordelen Moosty NFT cursus

 • Beste NFT cursus van Nederland.
 • Moosty biedt ook een gratis NFT cursus aan.
 • Geschikt voor iedereen die wil beginnen met handelen in NFT’s.
 • Toegang tot de Moosty Community Discord.
 • De cursus wordt continu vernieuwd met nieuwe content.
 • Betaalbare NFT cursus.
 • Duidelijke uitleg.

Nadelen Moosty NFT cursus

 • Handelen in NFT’s is nooit zonder risico. Je kunt je inleg verliezen.
 • Het kopen van NFT’s kan relatief duur zijn. Je moet dus geld beschikbaar hebben om NFT’s te kopen.

2. NFT Alpha – Beste NFT cursus community

De NFT Alpha cursus is geschikt voor iedereen die geld wilt verdienen met NFT’s. De cursus is ontwikkeld door Jia Ruan die je wellicht kent van zijn advertenties op YouTube over de Bol Masterclass. Jia heeft zich de afgelopen periode verdiept in NFT’s en geleerd hoe je daar veel geld mee kunt verdienen. In de NFT Alpha cursus legt hij je stap voor stap uit hoe je op een veilige manier geld kunt verdienen met NFT’s. En het mooie is, je hebt hier niet veel startkapitaal of ervaring voor nodig om te kunnen beginnen.

nft-alpha-cursus

NFT Alpha is een community vol met gelijkgestemden die geld willen verdienen met het handelen in NFT’s. Jia Ruan is met zijn 4+ jaren ervaring in online business tot het inzicht gekomen dat deze trend de meeste mensen financieel onafhankelijk zal maken. Het doel van de NFT Alpha cursus is om de juiste kennis en ervaring te geven aan zijn cursisten, zodat zij op een veilige manier geld kunnen verdienen met het handelen in NFT’s.

Wat krijg je nadat je de NFT Alpha cursus hebt gekocht?

Nadat je de NFT Alpha cursus hebt gekocht krijg je toegang tot de onderstaande onderdelen.

Discord Toegang: Het is een community die je 24/7 kunt gebruiken om vragen te stellen en persoonlijke gesprekken te voeren met de NFT experts.

Gratis Cursus: Wanneer je de NFT Alpha cursus hebt aangeschaft krijg je continu updates over de laatste ontwikkelen op het gebied van NFT’s. Daarnaast krijg je ook toegang tot een gratis NFT cursus waarin alles op het gebied van NFT’s stap voor stap wordt uitgelegd.

Exclusieve Voice Chats: Wanneer je lid wordt van NFT Alpha dan kun je meedoen aan de wekelijkse Voice Chats waarin je vragen kunt stellen aan de NFT experts.

Signalen & Onderzoek: De experts doen continu onderzoek naar de beste NFT projecten, zodat de leden alleen hun geld investeren in de allerbeste NFT projecten met de meest potentie.

Whitelists & Weggevertjes: Tot slot worden er iedere maand Whitelists weggegeven en worden er verschillende giveaways gehouden. Een plekje op de Whitelist is een uniek ticket dat je een voordeel geeft ten opzichte van anderen in een NFT project.

Voordelen NFT Alpha cursus

 • Actieve online community met veel gelijkgestemden.
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • Meerdere NFT experts.
 • De cursus wordt constant vernieuwd met nieuwe updates.
 • Je leert hoe je succesvol NFT kunt flippen.

Nadelen NFT Alpha cursus

 • Volatiele markt.
 • Alleen beschikbaar in abonnementsvorm.

3. NFTwegwijs – Beste NFT stoomcursus

Wil je graag geld verdienen met NFT’s? Dan is de NFT stoomcursus van NFTwegwijs echt iets voor jou. In deze cursus leer je hoe je onderzoek kunt doen om de beste NFT projecten te signaleren. Er wordt uitgelegd hoe je eenvoudig de beste NFT projecten goedkoop kunt kopen en met winst kunt verkopen. Je leert welke tools je kunt gebruiken tijdens je onderzoek om beste NFT projecten te spotten. Daarnaast krijg je ook een uitleg over hoe je scam NFT projecten kunt signaleren, zodat jij je geld daar niet aan hoeft te verspillen.

nft-stoomcursus

Het volgen van deze cursus geeft je een voorsprong op de concurrentie, omdat jij precies weet hoe je snel en eenvoudig de beste NFT projecten kunt signaleren. Er wordt uitgelegd welke strategieën je kunt gebruiken tijdens het investeren in NFT’s en met welke strategie je de meeste winst kunt behalen. Ten slotte krijg je ook toegang tot de waardevolle online community van de NFT stoomcursus. Dit is zeer waardevol omdat iedereen elkaar helpt om een betere investeerder te worden in NFT’s.

Voordelen NFT stoomcursus

 • Geschikt voor beginners.
 • Meer dan 850 cursisten.
 • Live sessies waarin je vragen kunt stellen.
 • Toegang tot de NFTwegwijs online community.
 • De cursus krijgt continu nieuwe updates.

Nadelen NFT stoomcursus

 • Relatief prijzig.
 • Het handelen in NFT’s heeft een hoog risico. Investeer dus alleen met geld wat je kunt missen.

Wat is de beste NFT cursus van 2024?

Wil je graag weten wat ik de beste NFT cursus vind? Voor het schrijven van dit artikel heb ik veel verschillende NFT cursussen met elkaar vergeleken op basis van prijs, kwaliteit, inhoud, betrouwbaarheid en reviews van de cursisten. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie dat ik de Moosty NFT cursus de beste NFT cursus vind van Nederland. De cursus is betaalbaar, van een hoge kwaliteit en heeft ook een waardevolle community waarin iedereen elkaar verder helpt.

moosty-maarten-oostland

Daarnaast biedt Moosty ook een gratis NFT cursus aan waarin je leert wat NFT’s zijn en waarom ze zo populair zijn geworden. Door het volgen van de gratis NFT cursus kun je kijken of het handelen in NFT’s echt iets is voor jou. De Moosty NFT cursus is beter op het gebied van prijs en kwaliteit ten opzichte van de NFT Alpha cursus en de NFT stoomcursus.

Dus wil je graag beginnen met handelen in NFT’s? Dan raad ik je aan om te beginnen met de Moosty NFT cursus!

NFT cursus: reviews van cursisten

Je weet nu wat mijn mening is over wat de beste NFT cursus is van Nederland. Hieronder heb ik reviews toegevoegd cursisten. Hopelijk geeft dit je een beter beeld welke NFT cursus het beste bij je past.

Moosty NFT cursus review

Josse schrijft het volgende over de Moosty NFT cursus: “Maarten heeft echt een goede NFT cursus ontwikkeld. De cursus is ideaal voor beginners die willen leren over wat NFT’s zijn en hoe je er geld mee kunt verdienen. Daarnaast is de online community ook enorm waardevol. De community zit vol met gelijkgestemden die elkaar tips & tricks geven om een betere investeerder te worden in NFT’s.”

NFT Alpha review

Daan vertelt in zijn review over de NFT Alpha cursus: “De NFT Alpha community is een top omgeving als je alles wilt leren voor NFT’s. Iedereen in de community is behulpzaam en is bereid om je te helpen waar nodig. De NFT experts geven je waardevolle tips & tricks waardoor je een betere handelaar wordt in NFT’s. Daarnaast worden er maandelijks Whitelist plekken weggegeven en zijn er verschillende Giveaways. Een Whitelist ticket geeft je voorrang op anderen bij het kopen van een NFT project.”

nft-alpha-review

NFT stoomcursus review

Jeroen zegt het volgende over de NFT stoomcursus: “Lisanne heeft een fantastische NFT cursus ontwikkeld. In deze cursus legt ze uit hoe iedereen geld kan verdienen met het handelen in NFT’s. In de video’s wordt alles op een duidelijke manier uitlegt, zodat iedereen het kan begrijpen. Daarnaast heeft de cursus ook een actieve online community waarin iedereen elkaar verder helpt. Lisanne bedankt het delen van al je kennis!”

Wat is een NFT?

Een NFT (Non-Fungible Token) is een uniek (niet uitwisselbaar) digitaal bestand dat staat opgeslagen op de blockchain. Met een NFT kun je aantonen dat jij de eigenaar bent van een uniek digitaal bestand. Een NFT (uniek digitaal bestand) is bijvoorbeeld een afbeelding, video of een tweet. Als je een NFT hebt gekocht dan staat in de blockchain opgeslagen dat jij de eigenaar bent van deze afbeelding, video of tweet. Maar je kunt er ook voor zorgen dat iemand anders eigenaar wordt van deze NFT. Daardoor is het dus ook mogelijk om geld te verdienen met het handelen in NFT’s.

Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen op het gebied van NFT’s en dat komt omdat het nog een vrij nieuw concept is. Bedrijven, artiesten en acteurs zijn al op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen met hun creaties door middel van NFT’s.

Bekijk de onderstaande video als je graag wil weten wat NFT’s zijn, hoe je NFT’s kunt maken en hoe je er geld mee kunt verdienen.

Bron: NOS

Waarom een NFT cursus volgen?

Het handelen in NFT’s heeft een hoog risico omdat de NFT markt nog redelijk nieuw is. Er is momenteel nog veel volatiliteit in de NFT markt waardoor je snel veel geld kunt verdienen, maar ook snel veel geld kunt verliezen. Het is dus belangrijk dat je alleen NFT’s koopt met geld wat je kunt verliezen.

waarom-nft-cursus-volgen

Door de hoge risico’s in de NFT markt is het verstandig om eerst een goede cursus te volgen voordat je gaat beginnen met handelen in NFT’s. In een NFT cursus leer je hoe je op een veilige manier kunt handelen in NFT’s. Je leert wat NFT’s zijn, wat de risco’s zijn en hoe je er op een veilige manier geld mee kunt verdienen. Daarnaast krijg je na aanschaf van een NFT cursus ook vaak toegang tot een online community waarin je vragen kunt stellen aan NFT experts.

Veelgestelde vragen over NFT cursussen

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen op het gebied van NFT cursussen. Ik heb mijn best gedaan om iedere vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Mocht je nog meer vragen hebben, zet ze dan even hieronder in de reacties van het blogbericht. Dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat is de beste NFT cursus?

De Moosty NFT cursus is de beste NFT cursus van Nederland. In deze cursus leer je hoe je NFT’s kunt kopen en verkopen voor winst. Je leert hoe je interessante NFT projecten kunt signaleren en hoe je NFT’s op de juiste waarde kan inschatten. Daarnaast krijg je ook toegang tot de waardevolle Moosty Community Discord. In deze community deelt Moosty zijn aankopen en verkopen en leer je gelijkgestemden kennen zodat iedereen van elkaar kan leren.

Kan ik een gratis NFT cursus volgen?

Ja, tegenwoordig biedt Moosty een gratis NFT cursus aan. Moosty geeft in zijn gratis NFT cursus een voorproefje op zijn volledige cursus. In de cursus leer je wat NFT’s (Non-Fungible Tokens) zijn en waarom ze zo populair zijn geworden. Door het volgen van de gratis cursus kom je erachter of het handelen in NFT’s goed bij je past.

Hoe kun je geld verdienen met NFT’s?

De meeste mensen verdienen geld met het handelen in NFT’s. Je probeert dan goedkoop NFT’s in te kopen om ze vervolgens voor een hoger bedrag te verkopen. Daarnaast kun je ook geld verdienen door zelf NFT’s te maken en online te verkopen via een digitale marktplaats.

Wat heb je nodig om te kunnen handelen in NFT’s?

Als je wilt gaan handelen in NFT’s dan moet je gebruiken maken van een digitale marktplaats zoals OpenSea. Om NFT’s te kunnen kopen en verkopen heb je ook een crypto wallet (portemonnee) nodig die Ethereum en NFT’s ondersteunt. Als je de crypto wallet hebt aangemaakt dan moet je de wallet vullen met Ethereum. Zodra je Ethereum hebt gekocht kun je namelijk NFT’s kopen op een platform zoals OpenSea. Wanneer je een NFT koopt dan wordt deze transactie opgeslagen op de blockchain en de NFT verschijnt in je crypto wallet, zodra de transactie is geverifieerd.

Als je wilt gaan handelen in NFT’s heb je dus ook cryptomunten nodig. Maar voordat je cryptomunten gaat kopen is het handig om eerst een goede cursus te volgen en een goede crypto exchange te kiezen. In dit artikel geef ik je een overzicht van beste crypto cursussen van Nederland.

Ben je erachter gekomen dat het handelen in NFT’s toch niet bij je past en dat je liever wilt gaan beleggen in aandelen? In dit artikel geef ik je een overzicht van beste cursussen op het gebied van beleggen.

Waar kun je handelen in NFT’s?

Je kunt handelen in NFT’s op digitale marktplaatsen zoals OpenSea, Rarible, Binance, Nifty Gateway, SuperRare.com en Mintable. Los van deze lijst zijn er nog veel meer digitale marktplaatsen waarop je kunt handelen in NFT’s. Doe dus vooral ook je eigen onderzoek naar welke digitale marktplaats het beste bij jouw past.

Wat is de duurste NFT?

De duurste NFT die ooit is verkocht is het digitale kunstwerk met de naam ‘Everydays: The First 5,000 Days’ van Mike Winkelmann. Deze NFT werd verkocht voor 70 miljoen dollar.

Conclusie beste NFT cursussen van 2024

Plaats een reactie