Beste Crypto Cursus (2024)

De top 10 beste crypto cursussen van Nederland

De afgelopen jaren is het beleggen in cryptocurrencies steeds populairder geworden. Bijna dagelijks hoor je wel nieuws over koerswijzigingen of nieuwe ontwikkelingen in de cryptomarkt. Door de stijging in populariteit willen ook steeds meer mensen beginnen met beleggen in cryptocurrencies. Maar voordat je begint met beleggen in crypto is het belangrijk dat je je goed informeert. Het beleggen in crypto neemt namelijk ook bepaalde risico’s met zich mee.

Om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd bent is het verstandig om een goede crypto cursus te volgen. Gelukkig zijn er de afgelopen jaren veel kwalitatieve crypto cursussen ontwikkeld. Maar wat is nou de beste crypto cursus van Nederland?

In dit artikel geef ik je een overzicht van de top 10 beste crypto cursussen van Nederland.

Inhoudsopgave

Hoe heb ik de crypto cursussen met elkaar vergeleken?

Doordat crypto de afgelopen jaren zo populair is geworden zijn er veel crypto cursussen ontwikkeld. Maar wat is nou de beste crypto cursus van Nederland? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag heb ik veel verschillende crypto cursussen met elkaar vergeleken. Ik heb de cursussen vergeleken op het gebied van prijs, kwaliteit, inhoud, betrouwbaarheid en de reviews van cursisten. Op basis daarvan heb ik de onderstaande lijst samengesteld met de beste crypto cursussen van Nederland.

De top 10 beste crypto cursussen van 2024

 1. Beste crypto cursus: Corné Marchand
 2. Beste crypto mastery: Money Mastery
 3. Beste crypto & technische analyse cursus: Madelon Vos
 4. Beste crypto trading cursus: DoopieCash
 5. Beste crypto community: Crypto Community 
 6. Beste crypto cursus voor X10: X10 met Crypto
 7. Crypto cursus: FXminds
 8. Beste crypto trading bot: Crypto Mastermind
 9. Beste NFT cursus: Moosty NFT cursus
 10. Beste cursus beleggen: Nesami

Wil je graag meer informatie over de bovenstaande cursussen? Lees dan dit artikel, want ik geef van iedere cursus een korte beschrijving van wat de cursus precies inhoudt en wat de voor- en nadelen zijn.

1. Corné Marchand – Cryptonite Cursus

Heb je je ooit verdiept in cryptovaluta en gedacht: “Waar begin ik?” Je bent niet de enige! Wat je nodig hebt, is solide kennis en expertise. En laten we eerlijk zijn, wie wil nu niet een beetje hulp van een expert, vooral als die expert Corné Marchand heet? Zijn Cryptonite cursus is niet zomaar een introductielesje. Het gaat veel verder dan “Dit is Bitcoin, en zo werkt het.” Nee, het duikt diep in de fijne kneepjes van de cryptomarkt.

cryptonite-cursus-corne-marchand

Wat de Cryptonite cursus een klasse apart maakt, is de samengebalde kennis van Corné en zijn dreamteam. Ze hebben de markt niet alleen bestudeerd, maar ook zelf de hobbels op de weg gevoeld. Je leert dus uit eerste hand, wat zorgt voor een cursus die zowel uitgebreid als down-to-earth is. En omdat Corné begrijpt dat je misschien eerst de wateren wilt testen voordat je duikt, biedt hij je de kans om deel te nemen aan een gratis training. Zo kun je zelf ervaren hoeveel waarde deze cursus voor je kan hebben. En wie weet, misschien ben je aan het einde van de cursus wel net zo’n crypto-fan als Corné zelf!

Lees hier meer over de Cryptonite Cursus en profiteer van de aanbieding

Cryptonite Pro Indicator

Ben je klaar om je crypto-handel naar een hoger niveau te tillen? Laat me je dan voorstellen aan Corné’s Cryptonite Pro Indicator. Dit is niet zomaar een tool; het is speciaal ontworpen om crypto traders te ondersteunen bij het ontdekken van lucratieve trading kansen.

Wat de Cryptonite Pro Indicator zo bijzonder maakt? Het is niet alleen een middel om kansen te spotten, maar ook een hulpmiddel om risico’s te beperken. Gezien de grillige aard van de cryptomarkt is het belangrijk om weloverwogen beslissingen te nemen. Met de Cryptonite Pro Indicator aan je zijde, krijg je dat extra beetje inzicht dat vaak het verschil kan maken. Een must-have voor elke serieuze trader dus!

Ontdek de voordelen van Cryptonite Pro Indicator hier

Voordelen Cryptonite Cursus

 • Ontvang €100 korting met de kortingscode ‘SLIM’.
 • Videocursussen zijn gemakkelijk te volgen en bevatten praktische tips en tricks.
 • Gratis training als voorproefje beschikbaar.
 • Leer de technieken om tot €500 per dag te verdienen.
 • 14 dagen proeftijd met toegang tot maximaal 5 video’s.
 • Profiteer van de gecombineerde kennis en ervaring van Corné en zijn team.

Nadelen Cryptonite Cursus

 • Prijstransparantie op de website kan beter.
 • Initieel is het niet helemaal duidelijk hoe Corné’s belofte van dagelijkse winsten wordt waargemaakt.

2. Money Mastery – Beste crypto mastery

Wil je graag een succesvolle belegger worden in crypto? Volg dan nu de cursus Money Mastery van Derek Westra en Patrick Suiker van AllesOverCrypto. In deze cursus wordt je precies uitgelegd hoe je op een veilige manier kunt beleggen in cryptocurrencies. Alles wordt stap voor stap uitgelegd in begrijpelijke taal voor iedereen. De cursus is dus geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers in crypto.

Wat leer je tijdens cursus Money Mastery?

Zoals ik al zei is de cursus Money Mastery geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers in cryptocurrencies. Maar wat leer je nou precies tijdens deze cursus? Hieronder heb ik een lijst samengesteld met alles wat je leert tijdens Money Mastery.

Tijdens de cursus Money Mastery leer je:

 • Wat crypto is en hoe het werkt.
 • Hoe je kunt bepalen welke cryptocurrencies je het best kunt kopen.
 • Hoe je cryptocurrencies kunt kopen.
 • Hoe je jouw cryptomunten op een goede manier kunt beveiligen.
 • Welke mindset je nodig hebt om winst te behalen.
 • Hoe jezelf kunt laten uitbetalen. 
 • Wat NFT’s zijn en hoe je ze kunt kopen.
 • Hoe je kunt traden met cryptocurrencies.
 • Enzovoort.
moneytalks-community

12 modules met meer dan 100 lessen
De Money Mastery bestaat uit de Cryptocurrency Cursus, het Crypto Portfolio én een aantal extra e-books! Nadat je deze cursus hebt gekocht ontvang je 12 modules met meer dan 100 verschillende lessen. Door het volgen van deze cursus leren mensen hoe ze op een verantwoorde manier kunnen investeren en traden in cryptomunten.

De cursus wordt continu geüpdatet
Daarnaast zijn Derek Westra en Patrick Suiker continu bezig met het updaten van de cursus. Dit komt doordat de cryptomarkt continu in beweging is en enorm snel verandert. Dus als je deze cursus hebt gekocht ben je goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrencies.

Voordelen Money Mastery

 • De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 8 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrencies en blockchain.
 • Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers in crypto.
 • Goede-prijs kwaliteit verhouding.
 • Veel gratis bonussen.
 • Toegang tot de online community.
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Nadelen Money Mastery

 • Er wordt tijdens de cursus soms gebruik gemaakt van moeilijke woorden.
 • Het kost veel tijd om deze cursus te volgen. Het is dus belangrijk dat je gemotiveerd bent als je deze cursus wilt gaan volgen.


Lees hier mijn uitgebreide Money Mastery review

Crypto cursussen van AllesOverCrypto

Na het volgen van de gratis Bitcoin Training ben je vast geïnteresseerd om meer te leren cryptocurrency en blockchain. AllesOverCrypto.nl is een populaire website in de de crypto community. De website is opgericht 2017 door Derek Westra en Patrick Suiker en biedt waardevolle informatie over cryptocurrencies en blockchain. Derek Westra en Patrick Suiker merken dat sinds 2019 de interesse in crypto is toegenomen. Door de stijgende interesse willen ook steeds meer mensen beginnen met beleggen in cryptocurrencies. Daarom heeft AllesOverCrypto verschillende producten ontwikkeld zodat iedereen op veilige manier kan beginnen met investeren in cryptocurrencies.

Hieronder geef ik je meer informatie over de producten die AllesOverCrypto aanbiedt.

allesovercrypto-cursussen

Crypto Portfolio

In dit product laten Derek Westra en Patrick Suiker je zien welke 10 cryptomunten de meeste potentie hebben om keihard te groeien. Dit zijn cryptomunten die momenteel nog klein zijn, waardoor je er veel geld mee kan verdienen. Maar let op: hoe kleiner de munt, hoe groter het risico. Investeer dus alleen met geld wat je kunt missen.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben in het verleden al meerdere keren succesvol geïnvesteerd in kleine cryptomunten. Zij waren bijvoorbeeld een van de eersten die de cryptomunten AntShares (NEO) en Railblocks (NANO) hebben ontdekt. Als je destijds 100 euro had geïnvesteerd in deze cryptomunten dan was dat nu 100.000 euro waard geweest. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben nu weer interessante cryptomunten ontdekt met veel potentie om te groeien. Ze hebben deze cryptomunten samengevoegd tot een product het ‘Crypto Portfolio’.

Money Mastery

AllesOverCrypto heeft met Money Mastery alle producten samengevoegd tot één abonnement. Money Mastery moet ervoor zorgen dat je online geld gaat verdienen in de cryptowereld. Het product bestaat uit de Money Mastery, Crypto Mastery, Crypto Signals en Crypto Parels. AllesOverCrypto heeft met Money Mastery als doel om ervoor te zorgen dat je je nooit meer druk hoeft te maken om geld. Hoe lekker is dat? Zij doen dit door alle crypto experts goed met elkaar te laten samenwerken zodat zij iedereen kunnen voorzien van de beste adviezen.

3. Madelon Vos – Beste crypto cursus

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptowereld. Ze wordt ook wel Miss Bitcoin genoemd en is een professionele investeerder in cryptocurrencies. Sinds 2013 is zij actief bezig met investeren in cryptocurrencies, dus ze heeft inmiddels al veel ervaring in de cryptowereld. De meeste mensen kennen Madelon Vos van haar columns en YouTube video’s. Maar ze was ook oud co-host van de Cryptocast op BNR Nieuwsradio en ze is docent Technische Analyse geweest op de Hogeschool van Amsterdam.

Madelon Vos heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het investeren in cryptocurrencies. En deze ervaringen wil ze nu graag delen met anderen. Daarom heeft ze waardevolle crypto cursussen ontwikkeld waarin ze aan mensen uitlegt hoe je op een verstandige manier kunt investeren in cryptocurrencies.

beste-crypto-cursus-madelon-vos

Crypto & Trading Academy

Madelon Vos biedt op haar website een gratis preview versie aan van de Crypto & Trading Academy cursus. In de Crypto Trading Academy maak je kennis met Bitcoin, cryptocurrencies en traden. Daarnaast krijg je door het volgen van deze cursus je eerste 5 euro aan Bitcoin gratis.

In de Crypto Trading Academy leer je:

 • Wat crypto is en hoe het werkt.
 • Hoe je cryptomunten kunt kopen en verkopen.
 • Hoe je cryptomunten op een veilige manier kunt opslaan.
 • De basis van Technische Analyse.
 • Hoe grafieken werken en op welke manier je ze het beste kunt lezen.

De gratis cursus is een basis/preview versie van de volledige Crypto & Trading Academy cursus.

MoneyTalks Community

De MoneyTalks Community is een groep gelijkgestemden die geïnteresseerd zijn in Bitcoin, cryptocurrencies, investeren, aandelen, economie en trading. In de community wordt er kennis gedeeld over het laatste nieuws en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van investeren. De MoneyTalks Community helpt haar leden om financieel te groeien door hun kennisniveau te verhogen. Het doel van de MoneyTalks Community is om ervoor te zorgen dat de leden zich nooit meer druk hoeven te maken over hun financiële situatie, zodat zij echte vrijheid kunnen ervaren.

moneytalks-community

Voordelen Crypto & Trading Academy

 • Meer dan 25.000 cursisten die dagelijks kennis opdoen.
 • Door de cursisten beoordeeld met een 4,8 van de 5 sterren.
 • Meer dan 9 jaar ervaring met traden en de cryptomarkt.
 • Inclusief 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community.
 • Complete cursus om alles te leren over Bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden.
 • Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.
 • Niet goed, geld terug garantie (binnen 14 dagen).

Nadelen Crypto & Trading Academy

 • Na aanschaf van de Crypto & Trading Academy heb je voor 60 dagen toegang tot de MoneyTalks community.
 • Er zit altijd risico’s aan beleggen. Dus je hebt nooit volledige zekerheid. 

4. DoopieCash – Beste crypto trading cursus

Wil je graag een succesvolle trader worden in cryptocurrencies? Dan is de crypto cursus van DoopieCash echt een aanrader! Je kunt DoopieCash onder andere kennen van hun YouTube kanaal of van hun optreden in het TV programma ‘How It’s Done!’ van RTLZ. Naast hun informatieve YouTube kanaal hebben ze ook een waardevolle crypto trading cursus ontwikkeld. Deze cursus van DoopieCash is verkozen tot de beste crypto cursus van 2020. Tijdens deze cursus leer je hoe je op een winstgevende manier kan traden in crypto, commodities, futures en aandelen.

Ben je benieuwd of deze cursus iets is voor jou? DoopieCash biedt ook een gratis preview versie aan van de crypto trading cursus. Je kunt gratis preview versie dus even uitproberen om te kijken of de cursus echt goed bij je past.

beste-cursus-beleggen-doopiecash

Voordelen DoopieCash

 • Verkozen tot de beste crypto cursus 2020.
 • Gratis crypto trading cursus beschikbaar.
 • 1 op 1 coaching is mogelijk.
 • Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd.
 • Berry en Chris van DoopieCash hebben jarenlange ervaring op het gebied van investeren.
 • Ook geschikt voor beginnende beleggers.
 • Niet goed, geld terug garantie (binnen 14 dagen).

Nadelen DoopieCash

 • Het biedt nooit volledige zekerheid.
 • De programma’s zijn relatief prijzig. 

5. Crypto Community – Beste crypto community

De Crypto Community is een waardevolle crypto cursus en een actief sociaal platform waar je alles kunt leren over cryptocurrencies. Daarnaast ontwikkel je samen met de crypto experts een Persoonlijk Crypto Plan. In de Crypto Community krijg je alle informatie, tools en kennis die je nodig hebt om op een succesvolle manier te investeren in cryptocurrencies.

crypto-community-cursus

Wat krijg je na aanschaf van de Crypto Community cursus?

 • Toegang tot de volledige Crypto Cursus.
 • Toegang tot maandelijkse livestreams ‘praat crypto met me’.
 • Toegang tot maandelijkse AMA (Ask me Anything) + Q&A (vraag en antwoord) sessies.
 • Persoonlijk Crypto Plan zodat je succesvol kan investeren in crypto.
 • Checklist en tools
  • Checklist Crypto Sporten
  • Entry & Exit strategie
  • Portfolio Tracker
  • Belastingdienst tool.
 • Extra bonus: persoonlijke 1-op-1 coachingssessies met één van de crypto experts voor het bespreken van je Persoonlijk Crypto Plan.
 • Extra bonus: Livestream in de Crypto Community.

Als je lid wilt worden van de Crypto Community dan zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen, namelijk:

 1. Het volgen van de gratis training.
 2. Lid worden van de Crypto Community (97 euro).
 3. Lid worden van Crypto Community + toegang tot de Crypto Cursus: (397 euro).

De Crypto Community bestaat uit Abe, Max en Maarten. Zij zijn betrouwbare, hoogopgeleide crypto experts die geïnteresseerd zijn in crypto en marketing. De mannen van de Crypto Community geven je alle informatie, kennis en inzichten om van jouw crypto-avontuur een succes te maken! Ik kan je adviseren om eerst te beginnen met het volgen van de gratis Crypto training.

Voordelen Crypto Community

 • De cursus en community is ontwikkeld door betrouwbare crypto experts.
 • Informatieve crypto cursus voor beginners.
 • Waardevolle Crypto Community met veel gelijkgestemden.
 • Je kunt kiezen uit verschillende producten.
 • Er zijn veel gratis bonussen beschikbaar.
 • Niet goed, geld terug garantie (binnen 14 dagen).

Nadelen Crypto Community

 • Investeren in crypto is nooit zonder risico.
 • Relatief duur als je toegang wilt tot de Crypto Cursus en Community.

6. X10 met Crypto – Beste crypto cursus voor X10

Wil je graag weten welke cryptomunten 10 keer over de kop kunnen gaan? Dan is de X10 crypto cursus echt iets voor jou. De cursus is ontwikkeld door Harm van Wijk van Beleggen.com en Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy. Zij hebben allebei enorm veel ervaring opgebouwd in de wereld van beleggen en cryptocurrencies. Daarnaast hebben ze al duizenden mensen geholpen om een betere investeerder te worden met hun cursussen op het gebied van beleggen.

In deze crypto cursus leggen de experts precies uit wat ze doen waarom ze dat doen. Alle lessen zijn eenvoudig te volgen en te kopiëren, zodat iedereen geld kan verdienen door te investeren in cryptomunten.

x10-met-crypto

Wat krijg je na aanschaf van de X10 crypto cursus?

 • 6-weekse online cursus over hoe je als beginner geld kunt verdienen met crypto.
 • Live vraag en antwoord sessies met de experts.
 • Inzicht in onderzoeksrapport met de posities die de experts zelf innemen.
 • Trading updates en kansen beoordeeld door een ervaren crypto expert.
 • Toegang tot de Live Crypto Trading Telegram groep.
 • 12 maanden toegang tot 3 Crypto Portefeuilles.
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP toegang tot mijn.beleggen.com.

Voordelen X10 crypto cursus

 • Ontwikkeld door experts in de financiële wereld.
 • Je kan zien welke posities de experts zelf innemen.
 • Je krijgt toegang tot veel bonussen.
 • Uitgebreide crypto cursus.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen X10 crypto cursus

 • Niet echt geschikt voor beginnende beleggers.
 • De vormgeving van de cursus ziet er niet echt modern uit.

7. FXMinds – Crypto cursus

Wil je graag leren hoe je een inkomen kunt opbouwen met het traden en investeren in cryptocurrencies? Dan is de crypto cursus van FXMinds echt een aanrader. In deze cursus leer je alles over crypto, blockchain, investeren, trading en mindset. Daarnaast wordt er in deze crypto cursus ook uitgelegd hoe je op een veilige manier cryptomunten kunt kopen, verkopen en opslaan. De cursus is nog redelijk nieuw, want de FXMinds hebben deze cursus in 2024 samengesteld.

fxminds-crypto-cursus

De crypto cursus van FXMinds bestaat uit 6 verschillende modules en 100 individuele lessen. Je leert eerst de basis van wat crypto is en hoe het werkt. Daarna leggen de FXMinds traders je uit welke verschillende cryptomunten er allemaal bestaan, en welke cryptomunten veel potentie hebben om te groeien in de toekomst. Je leert ook alle verschillende strategieën die je kunt gebruiken om te investeren en traden in cryptomunten. Je kunt dus zelf bepalen welke strategie het beste bij je past.

De lessen zitten vol met waardevolle informatie over hoe je op een winstgevende manier kan investeren in cryptocurrencies. Je leert hoe je op een slimme manier onderzoek kunt doen naar cryptomunten en hoe je interessante cryptomunten kunt signaleren voordat iedereen ze heeft leren kennen. Tot slot leggen de FXMinds je nog uit wat crypto exchanges en wallets zijn en hoe je jouw cryptomunten op veilige manier kan bewaren.

Even in het kort: Wat leer je tijdens de FXMinds Crypto Cursus?

 • Wat crypto en blockchain is en hoe het werkt.
 • Hoe je op een veilige manier cryptomunten kunt kopen en verkopen.
 • Hoe je cryptomunten op een veilige manier kunt opslaan.
 • Je leert om de échte waarde van cryptomunten in te schatten.
 • Je krijgt waardevolle tips en tricks van de FXminds traders.

Voordelen FXMinds Crypto Cursus

 • De FXMinds hebben meer dan 10 jaar ervaring in de financiële markten.
 • Ze hebben al meer dan 100 studenten geholpen.
 • FXMinds is beoordeeld in Google met 4,9 van 5 sterren. 
 • Uitgebreide crypto cursus.
 • FXminds biedt ook een gratis crypto cursus aan.
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Nadelen FXMinds Crypto Cursus

 • Beleggen en traden is nooit zonder risico.
 • Relatief duur om levenslang toegang te krijgen tot de cursus. Maar gelukkig kun je ook betalen in 3 termijnen.

8. Crypto Mastermind – Beste crypto trading bot cursus

In de Crypto Mastermind training ontdek je hoe je op een succesvolle manier kunt investeren met crypto bots. De cursus is ontwikkeld door Plazatalk en zij hebben letterlijk duizenden uren onderzoek gedaan om uit te kunnen vinden wat de beste crypto trading bots zijn en hoe je deze moet instellen. Door het volgen van de cursus leer je welke strategieën, crypto bots en instellingen je moet gebruiken om geld te kunnen verdienen met crypto. Daarnaast krijg je ook toegang tot de waardevolle Crypto Mastermind community met veel gelijkgestemden. In de Crypto Mastermind community kun je vragen stellen en delen leden hun ervaringen op het gebied van investeren, zodat iedereen van elkaar kan leren.

crypto-mastermind-cursus

Wat krijg je na aanschaf van de Crypto Mastermind cursus?

 • Uitleg over hoe je crypto bots kunt gebruiken.
 • Video’s waarmee je gelijk 3 crypto bots kunt activeren.
 • Tips voor gebruiken van beste parameters om geld te verdienen.
 • Tips over welke tools je het best kunt gebruiken.
 • Toegang tot de Crypto Mastermind community.
 • Uitleg voor het opzetten van de exchanges, bots, tools & accounts.
 • Compleet stappenplan hoe je op een winstgevende manier kunt investeren in crypto.

Voordelen Crypto Mastermind

 • Beste crypto cursus traden met bots.
 • Eenvoudig traden door gebruik te maken van bots.
 • Toegang tot online community.
 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Veel gratis bonussen.

Nadelen Crypto Mastermind

 • Investeren in crypto heeft een hoog risico.
 • De Crypto Community bestaat nog niet zo lang, dus de community moet nog groeien.

9. Moosty NFT cursus – Beste NFT cursus

Wil je graag alles leren over NFT’s (digitale kunst)? Volg dan nu de NFT cursus van Moosty. In deze cursus leer je wat NFT’s zijn, hoe je er in kunt handelen en hoe je ze zelf kunt maken. Het doel van de cursus is om iedereen te leren hoe je geld kunt verdienen door te handelen in NFT’s. Dit kun je bijvoorbeeld doen door interessante NFT projecten te signaleren voordat ze bekend zijn onder de massa. Als je er snel bij bent dan kun je deze NFT projecten goedkoop inkopen en voor een hogere prijs verkopen. Dit zorgt ervoor dat je mooie winsten kunt behalen. In de NFT cursus krijg je tips en tricks over welke tools je moet gebruiken, zodat je op een succesvolle manier kunt gaan handelen in NFT’s.

Nadat je deze cursus hebt aangeschaft krijg je ook toegang tot de Moosty Discord Community. Deze community zit vol met mensen die ook geïnteresseerd zijn in het handelen in NFT’s. In deze Discord Community deelt iedereen zijn aankopen en verkopen, zodat iedereen van elkaar kan leren.

moosty-nft-cursus

Voordelen Moosty NFT cursus

 • Betaalbare NFT cursus.
 • Leer hoe je geld kunt verdienen door het handelen in NFT’s.
 • Toegang tot de Moosty Community op Discord.
 • Je leert hoe je interessante NFT projecten kunt signaleren.
 • Je leert welke tools je moet gebruiken om te kunnen handelen in NFT’S.
 • De cursus wordt continu geüpdatet met nieuwe content.

Nadelen Moosty NFT cursus

 • Het investeren in NFT’s is nooit zonder risico. Investeer dus alleen met geld wat je kunt missen.

10. Nesami

Nesami is opgericht door Wiebe Koehoorn. Zijn missie is om 100.000 mensen te helpen met hun financiële gezondheid. Weten hoe je kunt investeren in crypto en aandelen hoort daar natuurlijk ook bij. Daarom heeft Wiebe van Nesami twee cursussen ontwikkeld om jou te helpen bij het uitkiezen van de beste crypto’s. Daarnaast heeft hij heel veel ervaring met crypto en maakt hij op zijn YouTube-kanaal cryptovideo´s voor het platform Crypto Insiders.

Ten eerste biedt hij een cursus beleggen voor beginners aan die zowel voor crypto als aandelen is bedoeld. Hiermee legt hij uit hoe je aan de hand van zijn FUFITA-methode crypto kunt analyseren met behulp van fundamentele analyse, financiële analyse en technische analyse. Met deze cursus beleggen word je van compleet beginnersniveau naar geavanceerd niveau gebracht in korte tijd. Doordat Wiebe een 2-jarige lerarenopleiding heeft gedaan en voor de klas heeft gestaan, kan hij jou in eenvoudige taal uitleggen hoe je de juiste crypto’s kunt selecteren en ze op het juiste moment kunt kopen en verkopen.

Naast deze cursus beleggen voor beginners biedt Nesami ook een cursus technische analyse aan. Ook deze cursus is bedoeld voor zowel crypto als aandelen. Met de cursus technische analyse leert Wiebe jou in korte tijd hoe je het beste instap- en uitstapmoment kunt bepalen door grafieken te analyseren met behulp van technische analyse. Ook deze cursus is bedoeld voor beginners, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor moeilijke termen en ingewikkelde uitleg.

Als je nog niet goed weet welke cursus voor jou het meest geschikt is, kun je ook eerst de twee gratis online masterclasses van Nesami bekijken. In de masterclass beleggen voor beginners vertelt Wiebe je de basis van beleggen en deelt hij een hele eenvoudige strategie met jou die je kunt gebruiken om te investeren in crypto. In de masterclass technische analyse ontdek je de belangrijkste basisprincipes van technische analyse die je meteen kunt inzetten bij het traden van crypto.

Voordelen Nesami

 • Wiebe van Nesami heeft veel ervaring met crypto en maakt op YouTube cryptovideo’s voor Crypto Insiders.
 • Wiebe heeft een lerarenopleiding gedaan waardoor hij heel duidelijk kan uitleggen, zelfs als je een complete beginner bent.
 • Met de cursus beleggen voor beginners ontdek je in korte tijd de belangrijkste lessen van het beleggen in crypto en aandelen.
 • Met de cursus technische analyse kun je op hele korte termijn leren traden en de beste in- en uitstapmomenten kiezen.
 • Je kunt bij Nesami ook een 1-op-1-sessie erbij boeken voor al jouw persoonlijke vragen over het investeren en handelen in crypto.
 • Nesami biedt een 30-dagentevredenheidsgarantie.

Nadelen Nesami

 • Het beleggen en traden in crypto is nooit zonder risico.
 • De community van Nesami is erg waardevol, maar minder actief dan andere cryptocommunities.

Wat is de beste crypto cursus van 2024?

Wat is nu de beste crypto cursus van 2024? Dat is een goede vraag, want dit verschilt per persoon. Ik zou je adviseren om een crypto cursus te volgen die past bij jouw eigen niveau. Ben je een beginnende investeerder in cryptomunten? Dan kun je het best een crypto cursus volgen waar alles stap voor stap wordt uitgelegd, zoals de cursus Money Mastery en de Crypto & Trading Academy. Heb je wat meer kennis en ervaring in het investeren in crypto, dan kun je het best aan de slag gaan met de Crypto Community van Cryptomanuals of X10 met crypto van de CryptoAcademy. Wil je graag het beleggen in cryptomunten uitbesteden? Ga dan aan de slag met de cursus Crypto Mastermind waarin je leert hoe je succesvol kunt traden met bots.

gratis-crypto-cursus

Vind je het moeilijk om te bepalen welke crypto cursus het beste bij jouw past? Daar heb ik gelukkig een oplossing voor. Tegenwoordig bieden de meeste cursussen ook een gratis preview versie aan van de crypto cursus. Door het volgen van de gratis preview versie kun je kennis maken met de cursus en kijken of deze echt goed bij je past. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt kiezen welke crypto cursus je wilt gaan volgen. De crypto cursussen die ik heb beschreven in dit artikel bieden bijna allemaal een gratis preview versie of webinar aan. Ik zou je adviseren om eerst de gratis cursus of webinar te volgen voordat je een volledige crypto cursus gaat kopen.

Crypto cursus: reviews van cursisten

Nu je mijn eigen reviews over de beste crypto cursus hebt gelezen ben je wellicht geïnteresseerd in de mening van anderen. Daarom heb ik hieronder een overzicht gemaakt van beoordelingen van cursisten over de crypto cursus die zij hebben gevolgd. Hopelijk geeft dit je een beter beeld welke crypto cursus jij het beste kunt gaan volgen.

Crypto & Trading Academy review

Angela schrijft het volgende in haar review over de Crypto & Trading cursus: “Ik heb zoveel geld geleerd van de Crypto & Trading Academy. Madelon Vos legt alles op simpele en duidelijke manier, zodat iedereen het kan begrijpen. De cursus heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ik heb de kosten van de cursus inmiddels al terugverdiend met het traden. Madelon Vos is een betrouwbare expert op het gebied van crypto en beleggen. Omdat ik zo tevreden was over de Crypto & Trading Academy ben ik ook lid geworden van de MoneyTalks community. Ik wil Madelon bedanken voor haar werk en het delen van al haar kennis!”

crypto-trading-academy-review

Money Mastery review

John vertelt in zijn review over de gratis Bitcoin training het volgende: “Ik heb enorm veel geleerd van de gratis Bitcoin training van 2 uur. Vervolgens zijn er nog veel meer cursussen beschikbaar die je kunt gaan volgen. In de bijbehorende online community deelt iedereen zijn kennis en worden je vragen snel beantwoordt. AllesOverCrypto heeft een professionele cursussen ontwikkelt op het gebied van investeren in crypto die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.”

Crypto Community review

Dit is de review van Niels over de Crypto Community: “Door het volgen van de gratis crypto cursus van de Crypto Community heb ik veel kennis opgedaan over cryptocurrencies en alle mogelijkheden. De livestreams waren enorm waardevol en zijn goed te volgen. Abe en Max leggen alles op een duidelijke manier uit aan hun cursisten. Ook is het fijn om toegang te hebben tot de online community. In deze community kun je al je vragen stellen en probeert iedereen elkaar verder te helpen. Na het volgen van de gratis cursus ben ik aan de slag gegaan met de volledige Crypto Community cursus. Deze cursus is echt een aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe je op een winstgevende manier kan investeren in cryptocurrencies.

DoopieCash review

Over de cursus van DoopieCash zegt Rob het volgende: “Chris en Berry zijn twee nuchtere gasten die je op een hele leuke manier, zonder poespas, kennis laten maken met traden in crypto en aandelen. Er is veel, goede content beschikbaar, zowel gratis als betaald. Bedankt mannen!”

doopiecash-review

Moosty NFT cursus review

Josse schrijft over de Moosty NFT cursus: “Maarten heeft een super goede NFT cursus gemaakt. Deze cursus is ideaal voor iedereen die wil leren hoe je succesvol kan investeren in NFT’s. Nadat je de cursus hebt aangeschaft word je ook lid van de online community en dat is zeer waardevol. In de online community zitten namelijk veel gelijkgestemden die elkaar proberen te helpen om een succesvolle investeerder te worden in NFT’s. Bedankt Maarten!”

Veelgestelde vragen over crypto cursussen

Hieronder geef ik antwoord op de meeste gestelde vragen op het gebied van crypto cursussen. Mocht jouw vraag hier niet tussen zitten. Stel de vraag dan gerust in de reacties onder mijn blogartikel. Dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat leer je bij een crypto cursus?

In een crypto cursus leer je hoe je op een veilige manier kunt investeren in cryptocurrencies. Vaak begint een crypto cursus met een uitleg over wat crypto is en hoe het werkt. Daarna wordt uitgelegd hoe je op een veilige manier cryptomunten kunt kopen, verkopen en opslaan. Daarnaast krijg je in de meeste crypto cursussen ook een uitleg over de basis van Technische Analyse en een uitleg over op welke manier je het beste grafieken kunt lezen.

Waarom een crypto cursus volgen?

Er zijn meerdere redenen waarom het verstandig is om een crypto cursus te volgen. Voordat je begint met investeren in cryptomunten is het belangrijk dat je weet wat crypto is en hoe het werkt. Als je dat weet kun je namelijk betere beslissingen maken en is de kans groter dat je er geld mee gaat verdienen. Het volgen van een goede crypto cursus zorgt er ook voor dat je niet de standaard beginnersfouten gaat maken. 

In een crypto cursus wordt op een duidelijke manier uitgelegd wat de kansen & risico’s zijn. Daardoor leer je hoe je op een veilige manier kunt investeren in cryptomunten. Daarnaast krijg je door het volgen van een crypto cursus toegang tot een online community. Dat is enorm waardevol, want in deze online community kun je vragen stellen en probeert iedereen elkaar verder te helpen om een succesvolle investeerder te worden in cryptocurrencies.

Kan ik een gratis crypto training volgen?

Tegenwoordig bieden alle cursussen ook een gratis preview versie aan van hun volledige cursus. In deze gratis preview versie krijg je een voorproefje op de volledige crypto cursus. Op deze manier kun je de crypto cursus uitproberen kijken of deze goed bij je past.

Wat is de beste crypto cursus voor beginners?

Als je een beginnende belegger bent in cryptomunten dan kun je het best beginnen met de gratis preview versie van Crypto & Trading Academy van Madelon Vos of de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto. In deze cursussen leer je wat crypto is en hoe je er op een veilige manier in kunt investeren. In de gratis cursus krijg je een voorproefje op de volledige crypto cursus.

Wat is de beste crypto cursus voor traders?

DoopieCash biedt de beste cursussen aan op het gebied van crypto traden. Als beginner kun je het best beginnen met het volgen van de gratis cursus crypto traden. In deze gratis cursus krijg je alle basisinformatie die je nodig hebt om te kunnen beginnen met traden in crypto. Heb je al wat meer ervaring en wil je graag nog meer kennis opdoen? Dan kun je het best aan de slag gaan met de cursus Swingtraden en de cursus Daytraden & Scalpen. Deze cursussen zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring op het gebied van traden en investeren. De mannen van DoopieCash hebben deze tradingstrategieën zelf ontwikkeld, dus ze zijn nergens anders terug te vinden.

Hoe leer je daytraden met crypto?

Tijdens het daytraden met crypto probeert een daghandelaar te profiteren van de prijsvolatiliteit van cryptomunten. De prijs van cryptomunten zijn enorm volatiel en dat probeert de daghandelaar in zijn voordeel te gebruiken. Een crypto daytrader probeert meerdere keren op een dag cryptomunten goedkoop in te kopen en voor een hogere prijs te verkopen, zodat hij winst maakt. Dit is soms lastig om handmatig uit te voeren. Daarom maken sommige crypto daytraders gebruik van tools om dit proces te automatiseren. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van cryptobots zoals TradeSanta. 

Je kunt het best leren daytraden met crypto door een goede cursus te volgen. DoopieCash biedt op hun website enorm waardevolle cursussen aan over hoe je succesvol kunt daytraden met crypto. Ik kan iedereen aanraden om eerst een goede cursus te volgen voordat je gaat beginnen met crypto daytraden.

Wat zijn de risico’s van beleggen in crypto?

Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee, maar bij crypto is dit risico wel wat groter. Bij het kopen van aandelen word je voor een klein stukje eigenaar van het bedrijf. Alleen cryptomunten hebben helemaal geen onderliggende waarde. De waarde is alleen gebaseerd door vraag en aanbod. Als de vraag naar een bepaalde cryptomunten daalt dan daalt ook de koers van de cryptomunt. Daarnaast kan je online wallet gehackt worden en kan je je digitale sleutel kwijtraken. Dan ben je in één klap al je cryptomunten kwijt en kun je er niet meer bijkomen. 

Je kunt het risico ook verder verlagen door een deel van je inkomen te beleggen in vastgoed. Vastgoed is een redelijk veilige investering waar je mooie rendementen mee kunt behalen op de lange termijn. Wil je graag beginnen met investeren in vastgoed? Dan kan ik je adviseren om eerst een goede cursus te volgen. Op deze website heb ik een artikel geschreven waarin ik laat zien wat beste vastgoed cursus is van Nederland!

Bron: Consumentenbond

Conclusie beste crypto cursussen van 2024

Plaats een reactie