Beste Beleggingsapp 2024: Top 10 Mobiel Beleggen Apps

Wil je graag beginnen met beleggen in aandelen via een beleggingsapp? Dat is logisch, want door je geld te investeren in aandelen kun je een mooi vermogen opbouwen.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer Nederlanders die beginnen met beleggen om een mooi vermogen op te bouwen. Volgens cijfers van het AFM zijn er in 2021 maar liefst 1,9 miljoen Nederlanders die investeren in aandelen en andere beleggingsproducten. Als we dit delen door het aantal huishoudens dan betekent dit dat één op de vier huishoudens investeert in aandelen. Bizar toch? Kijk maar eens rond in je straat. 25% van je buren belegt!

Door de stijgende populariteit van beleggen zijn er ook veel beleggingsapps bijgekomen. Maar wat is nu de beste beleggen app van 2024? In dit artikel heb ik meer dan 10 beleggen apps met elkaar vergeleken. Op basis daarvan heb ik een lijst gemaakt van de top 10 beste mobiel beleggen apps van 2024.

Wil je graag weten wat de beste beleggingsapps zijn van 2024? Bekijk dan de lijst hieronder!

Inhoudsopgave

De beste beleggen apps van 2024

 1. Beste beleggingsapp: DEGIRO
 2. Beste aandelen app voor beginners: BUX Zero
 3. Beste sociaal beleggen app: eToro
 4. Beleggen met je kleingeld: Peaks
 5. Beste online beleggen app: Saxo Bank
 6. Beste CFD beleggen app: Plus500
 7. Geavanceerde aandelen app: Mexem
 8. Beste beleggen app aandelen en ETF’s: Trade Republic
 9. Beste CFD aandelen app: Libertex
 10. Beste crypto app Nederland: Bitvavo

Hoe kun je de beleggingsapps met elkaar vergelijken?

Zoals hierboven staat beschreven zijn er steeds meer Nederlanders die beginnen met beleggen in aandelen. Door deze stijging in populariteit zijn er ook veel nieuwe beleggingsapps op de markt verschenen. Maar hoe weet je welke beleggingsapp je moet gebruiken? Om je hierbij te helpen heb ik meer dan 10 verschillende beleggen apps met elkaar vergeleken. Ik heb de apps met elkaar vergeleken op het gebied van kosten, aanbod, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Op basis daarvan heb ik een lijst samengesteld met de top 10 beste beleggen apps van 2024.

1. DEGIRO – Beste beleggingsapp

De beste beleggingsapp van 2024 is DEGIRO. DEGIRO heeft een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld met lage tarieven en uitgebreide handelsmogelijkheden. Daardoor is de beleggingsapp geschikt voor zowel beginners als gevorderden. DEGIRO is in 2013 opgericht en is in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste broker van Europa. Daarnaast is de beleggen app van DEGIRO verkozen tot de beste beleggingsapp van het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

degiro-beleggingsapp

De beleggingsapp van DEGIRO staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en extreem lage kosten. Met een beoordeling van 4,6 sterren op basis van 18.000 reviews kun je wel stellen dat de klanten erg tevreden zijn. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android toestellen en je kunt op de app handelen in meer dan 50 beurzen verspreid over 30 verschillende landen. Je kunt op de app handelen in aandelen, obligaties, ETF’s (trackers), beleggingsfondsen, opties en nog veel meer. Daarnaast krijg je met de app toegang tot belangrijke nieuwsupdates, realtime koersen en een agenda met belangrijke data die relevant zijn voor jouw beleggingen. Kortom, met de beleggingsapp van DEGIRO kun je gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat beleggen tegen extreem lage kosten.

Voordelen DEGIRO

 • Grootste broker van Europa.
 • Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform.
 • Extreem lage kosten.
 • Uitgebreide handelsmogelijkheden.
 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Handelen in meer 50 beurzen verspreid over 30 verschillende landen.
 • Beschikbaar voor iPhone en Android

Nadelen DEGIRO

 • Alleen geschikt voor zelfstandig beleggen.
 • Beperkte analysemogelijkheden.

Veilig op de website van DEGIRO

2. BUX Zero – Beste aandelen app voor beginners

BUX Zero is in 2019 opgericht in Nederland met als doel om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen. Inmiddels is de app in meer dan 8 landen beschikbaar en uitgegroeid tot de grootste mobiele broker van Europa. De beleggingsapp is perfect voor beginners die op een eenvoudige en laagdrempelige manier willen beginnen met beleggen. BUX Zero focust zich vooral op de nieuwe generatie beleggers en is daardoor één van de beste beleggingsapps voor beginners.

bux-zero-beleggen-voor-beginners-app

Maar dit betekent niet dat de app alleen geschikt is voor beginners. Ook ervaren beleggers kunnen deze app prima gebruiken om te beleggen. Bij BUX Zero kun je commissievrij beleggen in aandelen, ETF’s en crypto. Wat BUX Zero uniek maakt is dat het alleen beschikbaar is als beleggen app op mobiel. Het is dus niet mogelijk om bij BUX Zero te beleggen op de computer. De BUX Zero aandelen app is veilig en eenvoudig en is gratis te downloaden op zowel iOS als Android toestellen.

Voordelen BUX Zero

 • Grootste mobiele broker van Europa.
 • Beste beleggingsapp voor beginners
 • Gebruiksvriendelijke mobiele app.
 • Commissievrij beleggen in aandelen, ETF’s en crypto.
 • Goede Nederlandstalige klantenservice.
 • Beschikbaar voor iOS en Android toestellen.
 • Gereguleerd door Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Nadelen BUX Zero

 • Alleen op mobiel beschikbaar, niet op desktop.
 • Relatief beperkt aanbod.

Veilig op de website van BUX Zero

3. eToro – Beste sociaal beleggen app

De beste beleggingsapp op het gebied van sociaal beleggen is eToro. eToro heeft een intuïtieve en innovatieve beleggingsapp die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Met de beleggen app van eToro kun je handelen op de beurs vanaf je mobiele apparaat. Waar je ook bent, je hebt dus altijd toegang tot je portefeuille en alle beleggingsmogelijkheden.

etoro-broker-app

Het unieke aan eToro is dat je op het platform op een sociale manier kunt beleggen in aandelen. De aandelen app heeft veel innovatieve functies zoals de eToro News Feed, het CopyTrader-systeem en SmartPortfiolios. Met eToro’s CopyTrader-systeem kun je automatisch de transacties van succesvolle beleggers kopiëren. Op deze manier kun je dezelfde strategie hanteren als ervaren beleggers, zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan het analyseren van de markt. Daarnaast heeft eToro meer dan 20 miljoen gebruikers over de hele wereld. Je kunt op het platform handelen in meer dan 3000 beleggingsproducten, waaronder valuta’s, aandelen, crypto, ETF’s en grondstoffen.

Voordelen eToro

 • Meer dan 20 miljoen gebruikers wereldwijd.
 • Meer dan 3.000 beleggingsproducten.
 • Kopieer succesvolle beleggers met het CopyTrader-systeem.
 • Met 0% commissie beleggen in aandelen.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Gratis demo-account met $100.000 aan oefengeld.
 • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Nadelen eToro

 • Alleen handelen in dollars.
 • Ticketsysteem is relatief traag.

Veilig op de website van eToro

76% verliest geld bij het handelen in CFD’s.

4. Peaks – Beleggen met je kleingeld

Peaks is een beleggen app die in 2016 is opgericht door de Rabobank. Met deze beleggingsapp kun je het wisselgeld van je aankopen automatisch beleggen in aandelen. Peaks richt zich voornamelijk op beginners die kleinere bedragen beschikbaar hebben om te beleggen. Maar hoe werkt dit dan precies? Je kunt de Peaks app gemakkelijk koppelen aan je eigen bankrekening. Vervolgens worden al je betalingen afgerond en wordt het wisselgeld automatisch belegd met Peaks.

peaks-aandelen-app

De beleggingsapp van Peaks ziet er mooi uit en heeft een gebruiksvriendelijk design. Via de Peaks app kun je beleggen in indexfondsen en je kunt zelf bepalen welk portfolio en inleg het beste bij je past. Bij Peaks kun je kiezen uit vier verschillende portfolio’s: Voorzichtig (laag risico), Gebalanceerd, Ondernemend of Avontuurlijk (hoogste risico). Ieder portfolio bevat kwalitatieve ETF’s die door de experts van Peaks zijn geselecteerd. Daarnaast kun je er nu ook voor kiezen om je eigen portfolio samen te stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een ruim aanbod aan ETF’s en beleggingsfondsen. Naast je wisselgeld kun je ook een extra vast bedrag per maand inleggen. Dit is alleen mogelijk als je gebruik maakt van de Rabobank, ING of ABN AMRO. Peaks is een goede beleggingsapp voor beginners die willen beleggen met weinig geld.

Voordelen Peaks

 • Zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk.
 • Goede beleggingsapp voor beginners.
 • Vier verschillende portfolio’s.
 • Start met beleggen vanaf €1,-.
 • Dochteronderneming van de Rabobank.
 • Onder toezicht van de AFM.

Nadelen Peaks

 • Relatief hoge kosten bij een lage inleg.
 • Alleen beleggen met je wisselgeld levert niet veel op.

Veilig op de website van Peaks

5. Saxo Bank – Beste online beleggen app

Saxo Bank heeft een gebruiksvriendelijke en intuïtieve beleggingsapp ontwikkeld voor beginnende en gevorderde beleggers. De beleggingsbank (die in 2019 BinckBank heeft overgenomen) biedt twee verschillende beleggingsapps: SaxoInvestor en SaxoTraderGo.

SaxoInvestor is een gebruiksvriendelijke beleggingsapp die geschikt is voor beginnende beleggers. Met de SaxoInvestor beleggen app krijg je toegang tot een ruim aanbod aan aandelen, beleggingsfondsen, ETF’s, obligaties, opties en futures. Daarnaast heeft de app veel verschillende tools beschikbaar, waarmee je de markt kunt analyseren en interessante beleggingen kunt vinden.

saxo-bank-beste-trading-app

SaxoTraderGo is een professionele beleggingsapp die geschikt is voor actieve traders. Op de aandelen app kun je handelen in meer dan 35.000 financiële instrumenten in verschillende asset categorieën. Daarnaast krijg je met de app toegang tot fundamentele analysetools, nieuws en onderzoek van experts en technische analysetools.

De Saxo Bank app heeft dezelfde vormgeving en functionaliteiten als het digitale handelsplatform. Naar mijn mening is het digitale platform minder geschikt voor beginnende beleggers vanwege de uitgebreide functionaliteiten.

Saxo Bank is veilige en betrouwbare app om te gebruiken aangezien het onder toezicht staat van de Nederlandse AFM en de Deense FSA. De Saxo Bank beleggen app onderscheidt zich van zijn concurrentie vanwege het ruime aanbod en de uitgebreide analysemogelijkheden.

Voordelen Saxo Bank

 • Uitgebreide analysemogelijkheden.
 • Ruim aanbod aan financiële instrumenten.
 • Beleggingsapp voor beginners en ervaren traders.
 • Beschikbaar voor iPhone en Android.
 • Gereguleerde door de AFM en de FSA.
 • Oefenen met een gratis demo-account.

Nadelen Saxo Bank

 • Maandelijkse kosten voor het behouden van een rekening.
 • Klantenservice niet 24/7 bereikbaar.

Veilig op de website van Saxo Bank

6. Plus500 – Beste CFD beleggen app

Een beleggingsapp die niet in deze lijst mag ontbreken is de Plus500 beleggen app. Plus500 is een internationale broker die in 2008 is opgericht en heeft inmiddels meer dan 400.000 actieve gebruikers op het platform. De Plus500 beleggen app richt zich vooral op het handelen in CFD’s. Maar hoe werkt het handelen in CFD’s precies? Met CFD’s (contract for difference) kunnen beleggers profiteren van de koersbewegingen van activa, zonder dat ze het activum zelf hoeven te bezitten. Het voordeel van het handelen in CFD’s is dat je jouw vermogen kunt laten groeien, terwijl je maar een gedeelte van de volledige waarde van het activum hoeft te storten.

plus500-beste-cfd-beleggen-app

Plus500 heeft een gebruiksvriendelijke beleggen app en een ruim aanbod aan CFD’s beschikbaar. Je kunt de app gratis downloaden op zowel iPhone als Android toestellen. De Plus500 app is Nederlandstalig en je kunt eerst oefenen met een demo-account (met 40.000 euro aan oefengeld). Dit zorgt ervoor dat je eerst goed kan oefenen met het handelen in CFD’s, voordat je gaat handelen met het echte geld.

Voordelen Plus500

 • Gebruiksvriendelijke beleggingsapp.
 • Meer dan 400.000 actieve gebruikers.
 • Uitgebreid aanbod aan CFD’s.
 • Gratis demo-account met oefengeld.
 • Klantenservice 24/7 beschikbaar.

Nadelen Plus500

 • Alleen handelen in CFD’s.
 • Beperkte analysemogelijkheden.

82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

7. Mexem – Geavanceerde aandelen app

Mexem is een internationale broker die in 1986 is opgericht, maar is sinds 2018 ook actief als broker in Nederland en België. Net zoals Lynx maakt de beleggingsapp Mexem gebruik van het Traders Workstation platform die al 16 keer op rij is verkozen tot het beste beleggingsplatform ter wereld. Vanwege de lage tarieven en het geavanceerde platform is Mexem een populaire beleggingsapp onder zowel beginnende als gevorderde beleggers.

mexem-beste-investeer-app

Met de Mexem beleggen app kun je tegen zeer lage tarieven beleggen op ruim 150 internationale beurzen in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, valuta’s, ETF’s, opties, futures, metalen en nog veel meer. Mexem is een geavanceerde aandelen app met uitgebreide functies en analysemogelijkheden. Hierdoor duurt het wel even voordat je als belegger aan het platform gewend bent. Je kunt de Mexem beleggen app gratis downloaden op zowel iOS als Android toestellen.

Voordelen Mexem

 • Uitgebreide analysemogelijkheden.
 • Ruim aanbod aan financiële instrumenten.
 • Beleggingsapp voor beginners en ervaren traders.
 • Beschikbaar voor iPhone en Android.
 • Gereguleerde door de AFM en de FSA.
 • Oefenen met een gratis demo-account.

Nadelen Mexemnk

 • Maandelijkse kosten voor het behouden van een rekening.
 • Klantenservice niet 24/7 bereikbaar.

Veilig op de website van Mexem

8. Trade Republic – Beste beleggen app aandelen en ETF’s

Trade Republic is een snelgroeiende online broker die in 2015 is opgericht. Ze hebben inmiddels meer dan 1 miljoen klanten en 6 miljard euro in beheer. Trade Republic is een Duitse partij en zij worden gereguleerd door de Duitse toezichthouder BaFin. Ze hebben een Duitse banklicentie en vallen onder het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat jouw vermogen tot een bedrag van €100.000 euro is verzekerd bij een faillissement.

trade-republic-beste-etf-app

Trade Republic is niet alleen een online broker, maar heeft ook een goede beleggingsapp. Via de Trade Republic beleggen app kun je op een eenvoudige manier investeren in aandelen, derivaten en ETF’s. De Trade Republic aandelen app staat vooral bekend om zijn lage kosten en het spaarplan. Je kunt via de beleggingsapp investeren in 7.500 aandelen en 1.500 ETF’s. De Trade Republic app is op een gebruiksvriendelijke manier vormgegeven en is daardoor geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Daarnaast is het vanaf het begin van 2024 ook mogelijk om bij Trade Republic te investeren in cryptocurrencies.

Voordelen Trade Republic

 • Meer dan 1 miljoen klanten.
 • Beleggen in aandelen, derivaten, ETF’s en crypto.
 • Gebruiksvriendelijke beleggingsapp.
 • Lage kosten en een spaarplan.
 • Depositogarantiestelsel: vermogen tot €100.000 euro verzekerd.
 • Onder toezicht van het Duitse BaFin.

Nadelen Trade Republic

 • Alleen in het Engels beschikbaar.
 • Klantenservice alleen via e-mail.

Veilig op de website van Trade Republic

9. Libertex – Beste CFD aandelen app

Libertex is een online handelsplatform die in 1997 is opgericht in Cyprus. Het bedrijf heeft meer dan 2,2 miljoen klanten en het staat onder toezicht van de Cyprus Securities and Exchange Commission. Libertex heeft naast het online handelsplatform ook een waardevolle beleggingsapp ontwikkeld. Met de Libertex beleggingsapp kun je gemakkelijk beleggen in meer dan 300 CFD’s vanaf je mobiele apparaat. Je kunt op de beleggen app handelen in aandelen, ETF’s, crypto, indices, grondstoffen en nog veel meer.

Het voordeel van de Libertex app is dat je altijd en overal toegang hebt tot je beleggingsportefeuille. Daarom is de mobiele app zeer geschikt voor traders die veel onderweg zijn. In de Libertex app kun je op een eenvoudige manier geld opnemen, handelen in CFD’s en prijswaarschuwingen instellen. De klantenservice is goed bereikbaar en ze geven altijd een goed en correct antwoord. Het Libertex platform is op zowel op desktop als mobiel op een professionele manier ingericht. Je kunt de Libertex beleggen app gratis downloaden op zowel iPhone als Android toestellen.

libertex-mobiel-beleggen

Voordelen Libertex

 • Ruim 20 jaar actief in de markt.
 • Toegang tot meer dan 300 CFD’s.
 • CFD’s op aandelen, ETF’s en indices.
 • Professioneel platform op zowel desktop als mobiel.
 • Altijd en overal toegang tot je beleggingsportefeuille.
 • Gratis demo-account beschikbaar, waarmee je kunt oefenen.

Nadelen Libertex

 • Alleen handelen in CFD’s.
 • Hoge transactiekosten bij extreme koersschommelingen.
 • 62,2% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld.

Veilig op de website van Libertex

10. Bitvavo – Beste crypto app Nederland

Bitvavo is in 2017 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot de beste crypto app van Nederland. Op de Bitvavo crypto app kun je op een eenvoudige manier investeren in cryptocurrencies tegen lage kosten. Het platform is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde crypto beleggers.

bitvavo-beste-crypto-app

Bitvavo heeft een ruim aanbod aan cryptomunten beschikbaar. Je kunt op de crypto exchange namelijk handelen in meer dan 180 verschillende cryptomunten, zoals Bitcoin en Ethereum. De Bitvavo crypto app is gratis beschikbaar voor zowel iPhone als Android apparaten. Daarnaast kun je op de Bitvavo crypto app passief geld verdienen met het staken van je cryptomunten. Hierbij bewaar je cryptomunten voor een bepaalde periode in je crypto wallet en ontvang je rente (soms wel 10%).

Voordelen Bitvavo

 • Beste crypto app van Nederland.
 • Meer dan 180 cryptomunten.
 • Lage transactiekosten van 0,25%.
 • Gebruiksvriendelijke platform.
 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Nederlandstalige klantenservice.

Nadelen Bitvavo

 • Je kunt niet bellen met de klantenservice.

Veilig op de website van Bitvavo

Wat is de beste beleggingsapp?

Als je op zoek bent naar de beste beleggingsapp van Nederland dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres. Niet voor niets is DEGIRO al meerdere keren verkozen tot de beste en goedkoopste broker van Nederland. Op de DEGIRO beleggen app kun je goedkoop ETF’s kopen. Dit komt omdat je bij DEGIRO kunt profiteren van hun Kernselectie.

degiro-beste-beleggingsapp

De kernselectie is een lijst van populaire ETF’s die je kunt kopen zonder transactiekosten te betalen. Daarnaast is DEGIRO een gebruiksvriendelijk platform die geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met de combinatie van lage kosten en een gebruiksvriendelijk platform maakt DEGIRO beleggen toegankelijk voor iedereen. Inmiddels zijn er al meer dan 2 miljoen beleggers die gebruik maken van het platform.

Veilig op de website van DEGIRO

De beste beleggingsapps vergelijken 2024

Beleggen appTerugkerende kostenTransactiekostenOpnamekostenMinimum inleg
DEGIROEventueel realtime koersen v.a. €1,5 per maand€0,00€0,01€0,01
BUX ZeroGeen€1,00Geen€1,00
eToro$10 per maand  na 1 jaar inactiviteitVariabele spread0% commissie op aandelen0,50% (valutaconversie) + $5$50
Peaksv.a. € 0,99 per maand + 0,5% per jaar€0,00Geen€1,00
Saxo Bank€3,50 per maand0,15% op aandelenGeen€1,00
Plus500GeenVariabele spread0% commissie op aandelenGeen$100
MexemGeen0,06% op aandelenEerste opname gratis, daarna 8 euro per opname€0,01
Trade RepublicGeen€1,00GeenGeen
LibertexGeenAandelen (CFD’s): -0.0003%Bankoverschrijving: 0,5%, min. €2 max. €10€10,-
BitvavoGeenVanaf €0,-Geen€5,00

Beleggen app review: wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar de beleggen app review ervaringen van andere mensen? Lees dan de onderstaande beleggingsapp reviews.

DEGIRO app review

Daan vertelt in zijn review over DEGIRO het volgende: “Ik heb al heel lang een account bij DEGIRO maar ik heb een tijdje geleden mijn beleggingen van een andere broker verplaatst naar DEGIRO. DEGIRO heeft een ruim assortiment, lage kosten en is een gebruiksvriendelijk platform. In eerste instantie ziet de vormgeving van de app er vrij sober uit, maar na een tijdje is het ontbreken van toeters en bellen juist een verademing. De klantenservice is goed en ze reageren altijd heel erg snel op al mijn vragen. Kortom, ik ben heel erg tevreden over de beleggingsapp van DEGIRO!”

degiro-app-review

BUX Zero app review

Michael heeft een goede ervaring met de BUX Zero app: “Ik ben begonnen met beleggen in aandelen en crypto via de BUX Zero app. De beleggingsapp is gemakkelijk te gebruiken en heeft lage transactiekosten. Dat is fijn voor beginnende beleggers, omdat je eerst kunt oefenen met het beleggen van kleinere bedragen, zonder dat je veel geld hoeft te uit te geven aan transactiekosten. Daarnaast is de BUX Zero app de afgelopen jaren continu vernieuwd. De app is nóg gebruiksvriendelijker geworden voor beginners, je kunt gebruik maken van limietorders en de app heeft een ruim aanbod aan handelsmogelijkheden in verschillende landen. Daarnaast heeft BUX Zero een geweldige klantenservice die snel reageert op al je vragen. Ik heb zeker geen spijt dat ik heb gekozen voor BUX Zero en ik kan de app ook zeker aanraden aan anderen.”

bux-zero-app-review

eToro app review

Ronald is heel erg tevreden over de eToro beleggen app: “eToro heeft een goede klantenservice, een goede accountmanager en een gebruiksvriendelijke app. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor beginnende en ervaren beleggers. Vooral de klantenservice en de accountmanager is beter geregeld dan bij de concurrentie. Ik beleg inmiddels bijna 20 jaar in aandelen, maar ik heb nog nooit zo’n goede service meegemaakt met weinig inleg dan bij eToro.”

etoro-app-review

Let op: Je inleg loopt risico. Andere kosten zijn van toepassing.

Peaks app review

Fay zegt over de Peaks app: “Peaks is een gemakkelijke manier om geld te sparen en te beleggen. Bij Peaks worden al je transacties automatisch afgerond en wordt het verschil automatisch gestort op je account bij Peaks. Ik het gebruik het nu al een tijdje, maar het is een prettige manier om te beginnen met beleggen. De app is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht en als je het geld zelf nodig hebt dan kun je het gemakkelijk weer opnemen. Daarnaast sturen ze handige e-mails met een duidelijke uitleg over beleggen. Dit is een prettige manier om meer te leren over beleggen. Voor mensen die automatisch meer geld willen sparen en beleggen is Peaks écht een aanrader!”

peaks-app-review

Saxo Bank app review

De Saxo Bank app is goed bevallen bij Richard: “Ik ben meer dan een jaar klant bij Saxo Bank en beleg regelmatig in aandelen via de app. Saxo Bank is naar mijn mening het beste handelsplatform op de markt. Ik heb de afgelopen jaren ook gebruik gemaakt van de apps van concurrenten, maar ik vind de beleggingsapp van Saxo Bank veel informatiever en gebruiksvriendelijker. Op de Saxo Bank aandelen app kun je beleggen in een ruim aanbod aan handelsmogelijkheden tegen lage transactiekosten. Daarnaast is de service die ik heb ontvangen van de accountmanager Stef echt uitstekend. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert altijd uitgebreid en snel op al mijn vragen. Ik waardeer vooral zijn inzet om een aantal niche handelsproducten (waar ik in wil gaan investeren) op het platform te krijgen. De Saxo Bank app verdient naar mijn mening zeker 5 sterren!”

saxo-bank-app-review

Veelgestelde vragen: beleggingsapp

Hieronder beantwoord ik veelgestelde vragen over de beste beleggingsapps van Nederland. Zit jouw vraag hier niet tussen? Stel hem dan gerust in de reacties hieronder en dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat zijn de beste beleggingsapps voor beginnende beleggers?

DEGIRO, BUX Zero en eToro zijn de beste beleggingsapps voor beginnende beleggers. Ze hebben een gebruiksvriendelijk platform met lage tarieven. Je kunt bij deze beleggingsapps op een eenvoudige manier beleggen in aandelen en ETF’s. Daarnaast hebben deze platforms een goede klantenservice die altijd uitgebreid en snel antwoord geeft op al je vragen. Kortom, de beleggen apps van DEGIRO, BUX Zero en eToro zijn écht een aanrader voor beginnende beleggers.

Wat zijn de beste beleggingsapps voor gevorderde beleggers?

Naar mijn mening zijn de beste beleggingsapps voor gevorderden Plus500, Saxo Bank en Bitvavo. Bij deze partijen kun je investeren in complexere beleggingsproducten (zoals bijvoorbeeld CFD’s of cryptocurrencies). Deze beleggingsproducten hebben een hoger risico en een hogere volatiliteit. Dit betekent dat je er snel veel geld mee kunt verdienen, maar ook snel veel geld mee kunt verliezen. Daarom zijn deze beleggingsapps vooral geschikt voor gevorderde beleggers.

Waarom beleggen met een app?

Het is voor beleggers handig om altijd en overal toegang te hebben tot je beleggingsportefeuille. Daarom maken veel beleggers tegenwoordig gebruik van een beleggingsapp. Met een beleggingsapp kun je op elk moment de koers controleren en beleggen in je favoriete aandelen. Je kunt een beleggingsapp eenvoudig downloaden op zowel iPhone als Android apparaten. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de handelsmarkt en heb je je beleggingsportefeuille altijd binnen handbereik.

Hoe kan ik meer leren over beleggen?

Voordat je gaat beginnen met beleggen kan ik je adviseren om eerst een goede cursus beleggen te volgen. In een cursus over beleggen legt een expert je stap voor stap uit hoe je op een succesvolle manier kunt beleggen in aandelen. Het is verstandig om eerst een cursus over beleggen te volgen, omdat dit ervoor zorgt dat je geen onnodige beginnersfouten maakt. Wil je graag beginnen met beleggen, maar wil je eerst graag een goede cursus volgen? In dit artikel beschrijf ik wat de beste cursus beleggen is van 2024.

Wil je toch graag liever beleggen in cryptocurrencies? Dan adviseer ik je om eerst een goede crypto cursus te volgen. Op deze website heb ik een uitgebreid artikel geschreven over wat de beste crypto cursus is van 2024.

Conclusie beste beleggen apps van 2024

Plaats een reactie