Trading Navigator Methode review (2024) – Je geld waard?

Je hebt vast wel eens een YouTube-advertentie voorbij zien komen van beleggingsexpert Harm van Wijk over zijn cursus: de Trading Navigator Methode. In deze advertenties claimt Harm van Wijk dat hij jou kan leren om met een gemiddeld rendement van 20,6% (op jaarbasis) te beleggen in aandelen en opties. Dit klinkt misschien iets te mooi om waar te zijn, maar is dat ook echt zo?

Door de gewaagde claims van Harm van Wijk zijn veel mensen op zoek naar een Trading Navigator Methode review. Dat kan ik goed begrijpen, want voordat je een nieuwe cursus gaat volgen wil je natuurlijk wel graag weten of dit je kostbare tijd en geld waard is. Om je hierbij te helpen heb ik de cursus gevolgd en een uitgebreid artikel geschreven over mijn ervaringen.

Wil je graag weten of de Trading Navigator Methode jouw tijd en geld waard is? Lees dan dit artikel!

Inhoudsopgave

Trading Navigator Methode review: Wie is Harm van Wijk?

Als je al wat langer actief bent in de beleggingswereld dan heb je vast wel eens gehoord van Harm van Wijk. Harm van Wijk is de oprichter van Beleggen.com en is de man achter de Trading Navigator Methode. Hij is een beleggingsexpert en heeft al meer dan 32 jaar ervaring met het beleggen in aandelen en opties.

Harm deelt graag zijn kennis met beginnende en gevorderde beleggers. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende cursussen ontwikkeld en boeken geschreven waarin hij uitlegt hoe je een succesvolle belegger kunt worden.

trading-navigator-review-wie-is-harm-van-wijk

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is doctorandus in de Commerciële Economie. Hij is de afgelopen jaren adviseur geweest bij ABN AMRO, ING, SNS Bank, BinckBank, Citibank, Lynx en de Financiële Telegraaf. Verder is hij actief geweest als senior vermogensbeheer bij Karios Asset Management.

Door zijn kennis en ervaring is Harm van Wijk echt een autoriteit op het gebied van beleggen. Daarom wordt hij vaak uitgenodigd om zijn visie te delen in bekende TV en radioprogramma’s. Je hebt hem vast wel eens gezien of gehoord op: EenVandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class en de Beleggingsfair.

In 2014 heeft Harm van Wijk de website Beleggen.com opgericht. Met deze website helpt hij mensen op een winstgevende manier beleggen in aandelen en opties. Dit legt hij uit via de Trading Navigator Methode en het boek “In 10 stappen succesvol beleggen”. Harm zijn website, cursussen en boeken zijn enorm populair en hij heeft inmiddels meer dan 2.500 mensen gecoacht in het beleggen.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Voordat je de Trading Navigator Methode gaat kopen wil je natuurlijk wel graag weten of Harm van Wijk betrouwbaar is. Daarom heb ik dit uitvoerig voor je onderzocht.

Harm van Wijk is een betrouwbaar persoon en heeft meer dan 32 jaar ervaring in de beleggingswereld. Door zijn jarenlange ervaring wil hij nu graag al zijn kennis overdragen aan zijn cursisten. Harm is een zeer behulpzaam persoon en neemt altijd de tijd om je vragen te beantwoorden of om je ergens bij te helpen. Daarnaast legt hij alle informatie op een duidelijke en eenvoudige manier uit, zodat iedereen het kan begrijpen.

Om te achterhalen of het bedrijf van Harm van Wijk betrouwbaar heb ik onderzoek gedaan naar het bedrijf dat hij in 2004 heeft opgericht. Het bedrijf ziet er betrouwbaar uit en staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Handelsnaam:BeursBulletin Alerts B.V.
KvK nummer:34244390
Adres:Rokebrandlaan 2
Postcode:1261 WV
Plaats:Blaricum
E-mailadres:info@beleggen.com
Telefoonnummer:035 737 0440

Wat is de Trading Navigator Methode?

Harm van Wijk heeft de Trading Navigator Methode ontwikkeld om beginnende beleggers te helpen op een winstgevende manier te beleggen in aandelen en opties. Met de Trading Navigator Methode leer je hoe je binnen 6 weken geld kunt verdienen op de beurs met eenvoudige software. In de cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet beleggen met de Trading Navigator software.

De Trading Navigator software is een tool waarmee je succesvol kunt beleggen op de beurs. De software geeft signalen wanneer je een aandeel moet kopen en wanneer je een aandeel moet verkopen. De signalen zijn gebaseerd op analyses die de tool maakt om te bepalen wat de trend is van een aandeel.

harm-van-wijk-review

Het voordeel van de Trading Navigator Methode is dat het voorkomt dat je de grootste beginnersfout maakt van beleggers: beleggen op basis van je emoties. De software zorgt ervoor dat je gaat beleggen op basis van analytische gegevens en je niet laat leiden door je emoties. Met de Trading Navigator Methode kunnen zowel beginnende als ervaren beleggers winstgevend beleggen op de beurs door de signalen te volgen.

Bekijk hier de gratis webinar van Harm van Wijk!

Wat is de inhoud van de Trading Navigator Methode?

Voordat je een cursus gaat aanschaffen wil je natuurlijk graag weten wat de cursus precies inhoudt. De Trading Navigator Methode bestaat uit een 6-weekse cursus en de Trading Navigator software. Met de Trading Navigator Methode kun je zowel beleggen in aandelen als opties. In de cursus wordt aan beide onderwerpen genoeg aandacht besteed, dus je kunt uiteindelijk zelf kiezen wat het beste bij je past.

Daarnaast wordt in de cursus stap voor stap uitgelegd hoe je de Trading Navigator software moet gebruiken. De cursus en de software zijn dus perfect op elkaar ingespeeld. Ook zijn er wekelijkse live coaching calls waarin je vragen kunt stellen aan Harm van Wijk of beleggingsexperts uit zijn team.

De Trading Navigator Methode bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De Trading Navigator cursus
 • De Trading Navigator software
 • 2 jaar VIP toegang tot de community
 • 2 jaar alerts via Telegram
 • Handleiding: Geld verdienen met aandelen.
 • Handleiding: Geld verdienen met opties.
 • Handleiding: Speeders, sprinters en turbo’s
 • 1 op 1 coaching
 • € 500 MeXem transactietegoed
 • 2 jaar live coaching

De Trading Navigator software

De Trading Navigator Methode is niet alleen een cursus waarmee je leert beleggen in aandelen en opties. Maar je kunt ook gebruik maken van een geavanceerd stuk software die jou gaat helpen om geld te verdienen op de beurs.

De Trading Navigator software geeft je dagelijks koop- en verkoopsignalen. Door deze signalen te volgen weet je precies wanneer het een goed moment is om een aandeel te kopen en te verkopen.

Daarnaast kun je met de software een stop loss order instellen. Hiermee geef je aan wanneer je aandelen automatisch verkocht moeten worden wanneer ze een bepaalde waarde hebben bereikt. Hiermee kun je jouw risico beperken en ervoor zorgen dat je niet onnodig geld verliest.

trading-navigator-software

De Trading Navigator software is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht, waardoor het een geschikt hulpmiddel is voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Je hoeft alleen maar de groene en rode lijnen te volgen om winstgevend te beleggen op de beurs. Nadat je de cursus hebt gevolgd kun je gemakkelijk grafieken lezen en betere beslissingen nemen.

Het kan voor beginnende beleggers best moeilijk zijn om de Trading Navigator software te installeren. Daarom hebben ze in de cursus hier een speciale module voor ingericht. Met behulp van deze video’s kun je op een eenvoudige manier de software installeren.

Nadat je de software hebt geïnstalleerd legt Harm van Wijk je precies uit hoe je de software moet gebruiken. Harm van Wijk beloofd dat je met de Trading Navigator Methode binnen 6 weken geld kunt verdienen op beurs.

Bekijk hier de gratis webinar van Harm van Wijk!

De Trading Navigator Methode cursus

De Trading Navigator Methode bestaat uit twee verschillende onderdelen. De Trading Navigator software en de Trading Navigator Methode cursus. Met de Trading Navigator Methode cursus leer je binnen 6 weken winstgevend beleggen in aandelen en opties. Hieronder geef ik je een overzicht van alle modules die tijdens de cursus worden behandeld. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten als je de cursus gaat volgen.

Week 1: Introductiemodule
In de eerste week maak je kennis met de cursus en krijg je een uitgebreide uitleg over de basis van beleggen. Dit is perfect voor beginners die nog geen ervaring hebben met beleggen.

Verder staat de eerste week bekend om de mindset module. In deze module ga je doelen stoelen die je wilt gaan bereiken met beleggen. Doordat je in de eerste week doelen gaat stellen, is de kans veel groter dat je ze bereiken.

Daarnaast ga je in de eerste week ook de Trading Navigator software installeren. Dit kan best lastig zijn, maar gelukkig wordt alles in de video’s op een duidelijke manier uitgelegd.

Ook krijg je in de eerste week veel informatie wat de beste brokers zijn en hoe je daar een rekening kunt openen. Harm komt met een uitgebreide lijst van voor- en nadelen per broker en uiteindelijk kun je zelf bepalen welke broker je gaat gebruiken.

week-1

Week #2: Bewezen beleggingsstrategieën
In de eerste week ben je druk bezig geweest met het stellen van doelen. Maar je gaat deze doelen nooit bereiken als je geen gebruik gaat maken van een bewezen beleggingsstrategie. Daarom ga je in de tweede week van de cursus alles leren over bewezen beleggingsstrategieën.

We gaan dus niet gelijk als een kip zonder kop beginnen met beleggen in aandelen en opties. Nee, we gaan eerst kiezen welke bewezen beleggingsstrategie we gaan gebruiken. Tijdens deze module worden er meerdere bewezen beleggingsstrategieën behandeld. Uiteindelijk kun je zelf bepalen welke beleggingsstrategie het beste bij je past. Door gebruik te maken van een bewezen beleggingsstrategie kun je je risico’s beperken en je winst maximaliseren.

week-2

Week #3: Trendvolgend beleggen
In week 3 van de cursus krijg je een uitgebreide uitleg over trendvolgend beleggen en emotie. Je leert hoe je bepaalde trends kunt herkennen en hoe je hier op een slimme manier op in kunt spelen. Hierdoor maak je minder snel de verkeerde beslissingen op basis van je emoties.

Verder leer je in deze module meer over de psychologie achter beleggen. Zo leer je dat je winsten moet laten doorlopen en je verliezen zo snel mogelijk moet stopzetten. Maar dit gaat een beetje tegen de natuur in van beleggers. Het is namelijk erg verleidelijk om je winst te nemen wanneer je beschikt over positieve resultaten. Gelukkig legt Harm op een duidelijke manier uit waarom je dit juist niet moet doen.

Daarnaast krijg je van Harm een uitleg over ‘money management’. Hierin legt hij uit waarom je vooral het systeem moet volgen en geen beslissingen moet nemen op basis van je emoties. Ook leer je tijdens deze module wat gespreid beleggen is en hoe je het kunt gebruiken om je risico’s te verminderen.

week-3

Week #4: Beleggen in opties
In week 4 ga je meer leren over opties. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de voor- en nadelen van beleggen in opties. Er komen namelijk ook bepaalde risico’s bij kijken.

Verder laat Harm ook de AEX statistieken uit het verleden zien. Zo kun je precies zien wat het percentage is aan winst dat je kunt gaan behalen.

Tijdens deze module krijg je ook toegang tot een werkboek. Hierin leer je meer over de basisprincipes van opties. In het werkboek worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Je krijgt inzicht in de rechten en plichten van korte en lange opties.
 • Je leert het berekenen van winst en verlies bij expiratie.
 • Je leert over de werking van uitoefening en toewijzing.

Nadat je het werkboek hebt gelezen kun je de potentiële winst, het potentiële risico en het break-even-punt van verschillende posities berekenen. Het is dus enorm waardevol om het werkboek te lezen. Verder worden tijdens deze module de bewezen beleggingsstrategieën nog een keer behandeld.

In week 4 van de cursus worden er een aantal ingewikkelde onderwerpen besproken. Maar gelukkig legt Harm alles op een eenvoudige manier uit, zodat ook beginnende beleggers het kunnen begrijpen.

week-4

Week #5: Short strangle strategie
In week 5 ga je qua stof wat meer de diepte in en leer je meer over de short strangle strategie. De short strangle is een meervoudige optiestrategie waarbij een belegger geld kan verdienen bij een flinke beweging van de onderliggende waarde of een vlak verloop van de koers. Deze strategie is vooral geschikt is voor gevorderde beleggers aangezien het best moeilijk is om te begrijpen. Gelukkig legt Harm tijdens deze module op een eenvoudige manier uit hoe je deze strategie kunt gebruiken. Persoonlijk zou ik beginnende beleggers adviseren om eerst te starten met de beleggingsstrategieën die wat eenvoudiger zijn om te begrijpen.

Verder krijg je tijdens deze module een uitleg over hoe je zoveel mogelijk winst kunt behalen met het beleggen in aandelen en opties. Volgens Harm kun je met de Trading Navigator Methode ongeveer 20,6% aan rendement behalen per jaar. Maar als je deze resultaten wilt gaan behalen moet je natuurlijk wel alle strategieën op de juiste manier toepassen. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar het advies uit de video’s.

week-5

Week #6: Handelsplan en trading journal
In week 6 van de cursus leer je hoe je een handelsplan kunt maken en waarom het verstandig is om een trading journal bij te houden. Een trading journal is een gedetailleerd overzicht van alle transacties die je hebt gemaakt als belegger. Je plaatst in een trading journal zowel je positieve als negatieve transacties. Maar waarom zou je als belegger een trading journal gaan bijhouden? Door het bijhouden van een trading journal kun je als belegger leren van zowel je positieve als negatieve transacties, zodat je in de toekomst meer winst kunt maken.

Verder ga je tijdens deze module leren hoe je een handelsplan kunt maken. In een handelsplan geef je aan welke doelen je wilt gaan behalen met het beleggen in aandelen en opties. Daarnaast krijg je in de laatste module nog meer informatie over de psychologie achter beleggen en hoeveel invloed dit heeft op je resultaten.

Heb je na het volgen van de cursus nog vragen? Of heb je nog behoefte aan meer informatie? Dan kun je deelnemen aan de wekelijkse live coaching calls, waarin je vragen kunt stellen aan Harm of beleggingsexperts uit zijn team.

week-6

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

Harm geeft aan dat iedereen winstgevend kan beleggen in aandelen met de Trading Navigator Methode. Maar naar mijn mening is de Trading Navigator Methode niet geschikt voor iedereen. Niet iedereen wil namelijk wekelijks actief bezig zijn met het beleggen in aandelen. En niet iedereen wil beleggen in individuele aandelen, aangezien dit een relatief hoog risico heeft in vergelijking met het beleggen in ETF’s. Gelukkig helpt de Trading Navigator software je bij het kiezen van de juiste aandelen.

De Trading Navigator Methode is dus niet geschikt voor iedereen, maar wel voor de volgende personen:

 • Actieve beleggers die 1 á 2 uur per week beschikbaar hebben om te beleggen.
 • Ervaren beleggers die willen gaan handelen in opties.
 • Beleggers die meer risico durven te nemen.
 • Beleggers die gebruik maken van technische analyse, trend beleggers en daytraders.

De Trading Navigator Methode is dus vooral geschikt voor mensen die actief willen gaan beleggen in aandelen en opties. De software geeft je signalen wanneer het een goed moment is om een aandeel te kopen en te verkopen. Met de Trading Navigator software hoef je dus geen ervaren belegger te zijn om geld te verdienen op beurs. Daarom is de Trading Navigator Methode geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.

Bekijk hier de gratis webinar van Harm van Wijk!

Wat zijn de voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode?

Voordat je een cursus gaat volgen wil je natuurlijk graag weten wat de voor- en nadelen zijn. Ik heb de Trading Navigator Methode cursus gevolgd en ik heb gebruik gemaakt van de Trading Navigator software. Op basis van mijn ervaringen met de cursus en de software heb ik hieronder de belangrijkste voor- en nadelen voor je in kaart gebracht.

Voordelen Trading Navigator Methode

 • Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.
 • Alles wordt op een eenvoudige manier uitgelegd.
 • De software geeft slimme koop- en verkoopsignalen.
 • Je krijgt veel gratis bonussen.
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • Actieve community met gelijkgestemden.

Nadelen Trading Navigator Methode

 • Relatief hoge instapprijs (maar het is je geld meer dan waard).
 • Software is moeilijk om te installeren.
 • Niet geschikt voor lange termijn beleggers.

Bekijk hier de gratis webinar van Harm van Wijk!

Wat zijn de kosten van de Trading Navigator Methode?

Momenteel kun je de Trading Navigator Methode kopen voor 1497 euro. Normaal gesproken kost het 2997 euro, maar de cursus is tijdelijk in prijs verlaagd. Je kunt dus tijdelijk profiteren van een korting van maar liefst 1500 euro.

Kom je na aankoop van de cursus tot de conclusie dat de cursus niet goed bij je past? Dat is geen probleem. Je kunt namelijk gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

trade-navigator-kosten

Nadat je de Trading Navigator Methode hebt aangeschaft kun je levenslang gebruik maken zowel de cursus als de software. Verder krijg je toegang tot waardevolle gratis bonussen, zoals 2 jaar lang toegang tot de community, 2 jaar lang live coaching en verschillende handleidingen.

Kortom, na aanschaf van de Trading Navigator Methode ontvang je alles wat je nodig hebt om winstgevend te beleggen op de beurs. Je moet het zien als een investering in jezelf die je gemakkelijk kan terugbetalen wanneer je goed luistert naar het advies uit de video’s.

Bekijk hier de gratis webinar van Harm van Wijk!

Kun je ook beleggen in crypto met de Trading Navigator Methode?

Het beleggen in cryptomunten brengt grote risico’s met zich mee. Vanwege de hoge prijsvolatiliteit kun je er veel geld mee verdienen, maar ook veel geld mee verliezen. Door gebruik te maken van de Trading Navigator software die slimme koop- en verkoopsignalen geeft kun je mooie resultaten behalen. Stel je voor dat je dagelijks een signaal krijgt wanneer je een cryptomunt moet kopen. En dat je deze cryptomunt een paar uur later weer kunt verkopen met 10% winst. Bij het beleggen in een gemiddelde ETF ben je normaal gesproken een jaar bezig om zulke rendementen te behalen.

Uiteraard is de Trading Navigator software geen wondermiddel waarmee je gigantisch veel geld kunt verdienen. Zoals de bekende quote van Marktplaats luidt: “Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.” Als je gebruik maakt van de Trading Navigator software dan zijn er nog steeds grote risico’s bij het beleggen in cryptomunten. Door de hoge prijsvolatiliteit kun je er snel veel geld mee verdienen, maar ook snel veel geld mee verliezen. Beleg dus alleen met geld dat je kunt missen.

crypto-beleggen-trading-navigator-methode

In de online community werd ook gevraagd of je kunt beleggen in crypto met de Trading Navigator Methode. Harm van Wijk gaf hierop het volgende antwoord:

“Je kunt de Trading Navigator software ook gebruiken om te beleggen in crypto. Er zit wel een klein verschil in de techniek van de software bij het beleggen in aandelen en bij het beleggen in cryptomunten. Bij het beleggen in aandelen kijken we naar grafieken op weekbasis en bij crypto kijken we naar daggrafieken. Dit komt natuurlijk door de grote schommelingen in de koers van cryptomunten.”

Harm van Wijk – Oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com

Wil je graag beginnen met beleggen in cryptomunten? Dan adviseer ik je om eerst een goede crypto cursus te volgen. Gelukkig biedt Madelon Vos momenteel een gratis crypto cursus aan waarin ze uitlegt hoe je succesvol kunt beleggen in cryptocurrencies.

Trading Navigator Methode review: De ervaringen van cursisten

Voordat ik de Trading Navigator Methode had gekocht ging ik op zoek naar de ervaringen van cursisten. Het viel me gelijk op dat ik bijna geen slechte reviews kon vinden. Dat is dus een goed teken. Uiteindelijk heb ik maar 1 slechte review kunnen vinden, maar dit was van een persoon die niet genoeg tijd had om actief te beleggen in aandelen en opties. De cursus was dus simpelweg niet geschikt voor de persoon die deze review heeft achtergelaten.

Wil je graag weten wat de ervaringen zijn van cursisten? Hieronder heb ik de belangrijkste reviews voor je op een rijtje gezet.

Martijn heeft een positieve review achtergelaten over de Trading Navigator Methode: “Ik heb een aantal weken geleden de Trading Navigator Methode gevolgd van Harm van Wijk. Tijdens deze cursus legt Harm van Wijk uit hoe je met eenvoudige software geld kunt verdienen op de beurs. Harm van Wijk legt alles op een eenvoudige manier uit, zodat iedereen het kan begrijpen. De cursus is dus geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met de Trading Navigator Methode leer je winstgevend beleggen in aandelen en opties. Het is écht een aanrader voor beginners die geld willen verdienen op de beurs.”

Paul vertelt in zijn review over de Trading Navigator Methode het volgende: “Beginnende beleggers kunnen veel leren van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. De cursus en de software helpt beginners op een winstgevende manier te beleggen in aandelen en opties. De belangrijkste voordelen van de Trading Navigator Methode zijn:

 • De leerzame Trading Navigator Methode cursus.
 • De geavanceerde Trading Navigator software.
 • De persoonlijke coaching van Harm van Wijk of andere beleggingsexperts uit zijn team.”

Gerald is erg tevreden over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk: “Eigenlijk zou de Trading Navigator Methode verplichte kost moeten zijn voor iedere beginnende belegger. Het helpt je namelijk beter begrijpen hoe de markt in elkaar zit en hoe jij hiervan kunt profiteren. Hieronder geef ik je een overzicht van de belangrijkste voordelen van de Trading Navigator Methode:

 • Een duidelijke uitleg, samengevat in korte video’s.
 • Een 6-weekse cursus, dus dat is wel te overzien en weg te plannen in je agenda.
 • Er worden dagelijks video’s opgenomen van experts, zodat je ze later nog terug kunt kijken.
 • De bespreking op maandagochtend erg waardevol. Tijdens deze bespreking worden de aandelenkoersen doorgenomen en hiermee kun je perfect de theorie toepassen in de praktijk. Als je op een gegeven moment merkt dat je zelf de vragen van cursisten kunt beantwoorden, dan ben je op de goede weg.”
trading-navigator-ervaringen

Han heeft een positieve ervaring met de Trading Navigator Methode: “Ik heb vorig jaar de Trading Navigator Methode aangeschaft en ik heb sindsdien een zeer mooi rendement behaald. Door het volgen van alle adviezen uit de video’s heb ik mijn investering in een zeer korte tijd kunnen terugverdienen. De belofte dat je met 5 minuten per week al succesvol kunt beleggen klopt. Maar je moet zeker in het begin veel tijd steken in het bestuderen van al het cursusmateriaal. Daarnaast is het mooi om te zien hoe enthousiast Harm van Wijk en de beleggingsexperts uit zijn team de informatie kunnen overbrengen op hun cursisten.”

Conclusie over de Trading Navigator Methode: Je geld waard?

Voor het schrijven van dit artikel heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de Trading Navigator Methode. Ik heb onderzocht wat de Trading Navigator Methode is, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn.

Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat de Trading Navigator Methode geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde beleggers die geld willen verdienen op de beurs.

De Trading Navigator Methode is een actieve beleggingsstrategie die gericht is op de korte termijn. Het is dus belangrijk dat je wekelijks 1 á 2 uur beschikbaar hebt om te beleggen in aandelen en opties.

Verder kun je gebruik maken van de Trading Navigator software die handige koop- en verkoopsignalen geeft. Door het volgen van de signalen weet je wanneer het een goed moment is om aandelen te kopen en te verkopen. Tijdens de cursus legt Harm op een duidelijke manier uit hoe je deze software kunt gebruiken.

Daarnaast heeft de Trading Navigator Methode een waardevolle online community met veel gelijkgestemden. In de community kun je vragen stellen aan Harm van Wijk en andere beleggingsexperts uit zijn team. Er is dus altijd iemand die je kan helpen als je vragen hebt.

Kortom, naar mijn mening is de Trading Navigator Methode zeker je geld waard om in te investeren. Vooral als je met eenvoudige software geld wilt verdienen op de beurs. Je moet het zien als een investering in jezelf die je snel kan terugbetalen als je luistert naar het advies van Harm van Wijk.

Veelgestelde vragen over de Trading Navigator Methode

Is de Trading Navigator Methode een scam?

Nee, de Trading Navigator Methode is zeker geen scam. Nadat je het pakket hebt aangeschaft krijg je direct toegang tot de cursus en de software. Ook krijg je direct toegang tot de actieve online community die vol staat met positieve berichten van tevreden cursisten. Dit laat wel zien dat de Trading Navigator Methode geen scam is.

Verder is zowel de cursus als de software van een hoge kwaliteit. In de cursus wordt uitgelegd hoe je winstgevend kunt beleggen
met eenvoudige software. Harm maakt veel beloftes over de resultaten die je kunt behalen met de cursus. Maar als je goed luistert naar zijn advies in de video’s dan kun je deze resultaten ook daadwerkelijk gaan bereiken.

Naar mijn mening is de Trading Navigator Methode zeker je geld waard om in te investeren. Kom je er binnen 30 dagen achter dat deze cursus toch niet zo goed bij je past? Dan kun je gelukkig altijd nog gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je hebt dus eigenlijk niets te verliezen.

Kun je een gratis webinar volgen over de Trading Navigator Methode?

Voordat je de Trading Navigator Methode gaat aanschaffen kun je eerst een gratis webinar volgen. In deze gratis webinar leer je hoe je winstgevend kunt beleggen met eenvoudige software, zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt.

Je krijgt een uitleg over wat de Trading Navigator software is en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Verder leer je hoe je in slechts 5 minuten per week je beleggingsportefeuille kunt beheren. Als laatste krijg je een uitleg over hoe je met 250 euro kunt beleggen en een mooi rendement kunt behalen.

Twijfel je nog of je de Trading Navigator Methode wil aanschaffen? Klik dan hier om de gratis webinar te bekijken!

Zijn er alternatieven beschikbaar voor de Trading Navigator Methode?

In deze uitgebreide review heb ik uitgelegd wat de Trading Navigator Methode is en wat het precies inhoudt. Je weet nu dat de Trading Navigator software geschikt is voor mensen die actief willen gaan beleggen in aandelen en opties op de korte termijn. Met de Trading Navigator Methode koop en verkoop je een aandeel ongeveer binnen een periode van 1 tot 6 maanden, maar soms duurt het wat langer.

Wil je toch graag liever een andere cursus volgen over beleggen? Op deze website heb ik een uitgebreid artikel geschreven over de beste cursussen op het gebied van beleggen in Nederland. Ben je op zoek naar een goed alternatief voor de Trading Navigator Methode? Dan adviseer ik je om dit artikel even te lezen. Misschien staat er een cursus tussen die wel bij je past.

Plaats een reactie