Money Mastery Review & Ervaringen 2024 (AllesOverCrypto)

Wil je graag leren geld verdienen op de cryptomarkt? Dan is de Money Mastery cursus écht iets voor jou. Tijdens deze cursus leer je hoe je op een succesvolle manier kunt investeren in cryptocurrencies.

Maar ik hoor je al denken: Is deze cursus wel betrouwbaar? Of is deze cursus wel mijn geld waard? Dat zijn allemaal vragen die ik ga beantwoorden in dit artikel.

Dus, wil je graag meer weten over de Money Mastery cursus? Lees dan deze Money Mastery review waarin ik mijn ervaringen deel over de cursus van Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto.

Veel leesplezier!

Inhoudsopgave

Wat is Money Mastery precies?

AllesOverCrypto heeft sinds kort een relatief nieuw product gelanceerd genaamd ‘Money Mastery’. Money Mastery is een alles-in-één product waarin je gaat leren hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrencies.

Maar waarom hebben ze dit product ontwikkeld? De afgelopen jaren heeft AllesOverCrypto veel verschillende producten op de markt gebracht, zoals de Crypto Masterclass, Crypto Parels en Crypto Mastery. Telkens wanneer je een nieuw product wilde kopen dan moest je deze los aanschaffen. Met Money Mastery geven ze je de mogelijkheid om al hun producten in één keer aan te schaffen. Zo beschik je in één keer over alle informatie die je nodig hebt om succesvol te investeren in cryptocurrencies.

money-mastery-ervaringen

Daarnaast is Money Mastery niet alleen gericht op cryptocurrencies. Je gaat ook leren over hoe je kunt traden als een professional en hoe je de markt kunt analyseren op nieuwe projecten met veel potentie. Op deze manier ben je perfect voorbereid op de volgende NFT hype en ben je de allereerste investeerder in grote projecten. Je weet wanneer het veilig is om in een project te investeren en wanneer je beter niet kunt instappen.

Money Mastery is een uitgebreid product met veel lessen die je allemaal op je eigen tempo kunt volgen. Heb je alle lessen gevolgd en wil je graag sparren met gelijkgestemden? Dat kan! Na aanschaf van Money Mastery krijg je toegang tot een online community waarin je vragen kunt stellen aan professionele traders en crypto experts. Daarnaast geven ze ook leerzame livestreams op tweewekelijkse basis.

Naast het geven van livestreams zijn ze continu bezig met het volgen van de laatste trends in de cryptomarkt. Wanneer er nieuwe kansen zijn gesignaleerd dan krijg je hier een melding van op je mobiel, zodat je direct actie kunt ondernemen.

Wil je graag meer informatie over Money Mastery? Dan adviseer ik je om deze Money Mastery review even rustig door te lezen. In deze review heb ik het niet alleen over de inhoud van de cursus, maar ook over mijn persoonlijke ervaringen. Ik heb zelf namelijk toegang tot alle producten van Money Mastery. In deze review beschrijf ik je wat mijn ervaringen zijn met dit nieuwe product van AllesOverCrypto.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Voordat je een cursus gaat volgen is het prettig om te weten van wie je gaat leren. Daarom leg ik je hieronder uit wie Patrick Suiker en Derek Westra zijn.

Patrick Suiker en Derek Westra zijn twee crypto-enthousiastelingen die samen de Money Mastery cursus en de populaire website AllesOverCrypto.nl hebben opgericht. Zoals de naam al zegt, delen ze op deze website al hun kennis over cryptocurrencies.

patrick-suiker-en-derek-westra

Beide heren waren er vroeg bij, want ze hebben in 2013 blockchain ontdekt en ze zijn sindsdien continu bezig om zich verder in de technologie en de mogelijkheden te verdiepen. Door hun jarenlange kennis en ervaring hebben ze besloten om hun kennis te gaan delen door middel van cursussen.

Op het moment van schrijven is Money Mastery de populairste crypto cursus van Nederland en België.

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld. Patrick heeft een master in Entrepeneurship afgerond en Derek is afgestudeerd als gedragseconoom.

Is de Money Mastery betrouwbaar?

Voor het schrijven van deze Money Mastery review heb ik eerst onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van de makers. Het is natuurlijk niet prettig als je een cursus koopt van mensen die je niet kunt vertrouwen.

Om een lang verhaal kort te maken, kan ik je vertellen dat beide heren zeker betrouwbaar zijn. Ze hebben allebei een enorm grote passie voor cryptocurrencies en dit willen ze graag delen tijdens de cursus.

Zoals ik al eerder heb aangegeven is dit geen manier om snel geld te verdienen, maar daar zijn ze ook heel eerlijk in.

Voldoet de cursus niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dus als je niet tevreden bent over de cursus dan kun je altijd nog je geld terugvragen.

Wat zijn cryptocurrencies?

Cryptocurrencies zijn digitale munten die beveiligd zijn met cryptografie, waardoor het bijna onmogelijk is om te hacken. De meeste cryptomunten hebben een eigen blockchain.

Maar wat is een blockchain? Een blockchain is een digitaal grootboek van transacties dat wordt gedupliceerd en verspreid over het hele netwerk van computersystemen op de blockchain. Elk blok in de keten bevat een aantal transacties en elke keer dat er een nieuwe transactie op de blockchain plaatsvindt, wordt er een notitie van deze transactie toegevoegd aan het grootboek van elke deelnemer.

wat-zijn-cryptocurrencies

De meeste cryptomunten zijn in meer of mindere mate decentraal. Dit betekent dat deze cryptomunten niet in handen zijn van een centrale partij. De techniek achter cryptocurrencies maakt het mogelijk om online transacties uit te voeren zonder de tussenkomst van een bank of overheid. Dat is wel iets anders dan we gewend zijn met de euro. Hierbij print de Europese Centrale Bank het geld en controleren commerciële banken de transacties. Cryptocurrencies halen de macht weg bij centrale autoriteiten en geven dit weer terug aan het individu.

De eerste cryptomunt was Bitcoin. Deze cryptomunt is in 2009 opgericht door Satoshi Nakamoto. Vandaag de dag is dit nog steeds de populairste cryptomunt onder investeerders.

Wat is de inhoud van Money Mastery?

Met Money Mastery krijg je toegang tot alle producten van AllesOverCrypto. Hieronder heb ik alle onderdelen voor je in kaart gebracht:

 • Crypto Parels
 • De VIP Community ‘The Zone’
 • Crypto Mastery
 • Crypto Signals
 • Meerdere boeken en hulpmiddelen
 • Crypto Masterclass

Wil je graag meer informatie over deze onderdelen? Dan adviseer ik je om deze Money Mastery review even rustig door te lezen. Hieronder geef ik een beschrijving van de verschillende onderdelen.

Dé Crypto Parels

Nadat je de Money Mastery hebt aangeschaft krijg je ook toegang tot “De Crypto Parels”. Dit product bevat een lijst van 10 cryptomunten waarvan Patrick en Derek denken dat ze in waarde zullen gaan stijgen.

Verder krijg je ook de aankoopinstructies, zodat je precies weet hoe je deze cryptomunten kunt kopen. Daarnaast wordt de lijst met Crypto Parels ieder jaar geüpdatet, dus je bent altijd op de hoogte van de cryptomunten met de meeste potentie.

Als laatste krijg je ook veel achtergrondinformatie over deze cryptomunten en de bedrijven die erachter zitten. Je krijgt dus genoeg informatie om verstandige investeringbeslissingen te nemen.

de-crypto-parels

De VIP Community ‘The Zone’

Wil je graag in contact komen met andere crypto liefhebbers? Dat kan in de crypto community genaamd “The Zone”. Je krijgt direct toegang tot deze community nadat je de Money Mastery hebt aangeschaft.

In deze community zitten honderden gelijkgestemden die net zo enthousiast zijn over cryptocurrencies als jij. Je kunt in de community vragen stellen, kennis delen en sparren met andere cursisten.

Mijn ervaring is dat iedereen in de community erg behulpzaam is. Je kunt alle vragen stellen en je krijgt altijd een passend antwoord. Daarnaast probeert iedereen elkaar verder te helpen en te motiveren om betere resultaten te behalen.

crypto-community

Crypto Mastery

De namen Money Mastery en Crypto Mastery lijken misschien op elkaar, maar het gaat hierbij om twee verschillende zaken. Hieronder leg ik je uit wat Crypto Mastery precies inhoudt.

Crypto Mastery bestaat uit 4 verschillende onderdelen:

 • Signalen: je krijgt signalen binnen over cryptocurrencies. In deze signalen staat bijvoorbeeld wanneer het een goed moment is om een cryptomunt te kopen of te verkopen. Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat het hierbij gaat om veel verschillende onderwerpen. Zo kun je signalen krijgen over cryptocurrencies, NFT’s, DeFi, airdrops, ICO en IDO. Als je deze signalen goed in de gaten houdt, is de kans groot dat je er geld mee gaat verdienen.
 • Educatie: je krijgt toegang tot leerzame educatievideo’s. Hierin geven experts een diepgaande uitleg over onderwerpen zoals cryptocurrencies, NFT’s, DeFi, IDO en farming. Met deze video’s krijg je alle informatie die je nodig hebt over deze onderwerpen. Daarmee is de kans groter dat je geld gaat verdienen in de cryptomarkt.
 • Livestreams: de exclusieve livestreams zijn een belangrijk onderdeel van Crypto Mastery. Tijdens deze livestreams kun je vragen stellen aan de crypto experts van AllesOverCrypto. Zij proberen alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Doordat de livestreams worden gegeven door crypto experts krijg je ook antwoorden waar je echt wat aan hebt.
 • Community: je krijgt toegang tot de waardevolle online community die vol zit met crypto fanaten. In de online community kun je vragen stellen aan professionele traders en crypto experts. Daarnaast word je in de community continu op de hoogte gehouden van de laatste crypto trends. Op deze manier kun je hier snel op inspelen.

Crypto Signals

Nadat je Money Mastery hebt aangeschaft krijg je ook toegang tot het product ‘Crypto Signals’. Het woord zegt het eigenlijk al, met ‘Crypto Signals’ krijg je signalen wanneer het een goed moment is om een cryptomunt te kopen of te verkopen. Je krijgt eenvoudig een melding op je telefoon en het is belangrijk om dan gelijk actie te ondernemen. Hoe sneller je reageert op de signalen, hoe meer geld je ermee kunt verdienen. Daarom is het belangrijk om de signalen goed in de gaten te houden.

Daarnaast krijg je met dit product veel technische analyses aangereikt. Op basis van deze analyses kun je zien welke cryptomunten veel potentie hebben om verder te groeien. Dit heeft twee voordelen:

 • Je bespaart hiermee veel tijd en energie: Je hoeft namelijk zelf geen technische analyses meer uit te voeren. Dat is fijn, want het kost normaal gesproken veel tijd om een goede technische analyse uit te voeren.
 • De technische analyses zijn van een hoge kwaliteit: De technische analyses zijn uitgevoerd door de crypto experts van AllesOverCrypto. Zij hebben jarenlange ervaring in het investeren in cryptocurrencies en het uitvoeren van technische analyses. Je kunt deze analyses dus blind volgen en op basis hiervan je handelsbeslissingen maken.

Meerdere boeken en hulpmiddelen

Na aanschaf van Money Mastery krijg je ook toegang tot meerdere boeken en hulpmiddelen. Hieronder beschrijf ik wat ieder boek en hulpmiddel precies inhoudt.

De Bitcoinbijbel
De Bitcoinbijbel is een e-book die bestaat uit maar liefst 132 pagina’s. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om financiële vrijheid te behalen met cryptocurrencies.

In dit boek ga je kennis maken met het populaire nieuwe geld en ga je leren waarom dit gaat zorgen voor een enorme revolutie. Je gaat leren over hoe je kunt investeren in cryptocurrencies en hoe je bepaalde fouten kunt voorkomen. Door het lezen van dit boek kun je dus enorm veel geld besparen.

Het boek heeft een perfecte mix van theorie en praktijk. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden en tools die voor jou het verschil gaan maken. Kortom, met de Bitcoinbijbel krijg je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te investeren in cryptocurrencies.

de-bitcoinbijbel

The Million Dollar Template
Wil je graag een template waarin je al je trades kunt bijhouden? Dan is The Million Dollar Template écht iets voor jou.

Deze template rekent precies uit hoeveel geld je mag inleggen per trade. Op deze manier weet je precies hoeveel risico je mag nemen per trade. Deze tool is erg handig voor als je gaat beginnen met handelen in cryptocurrencies.

Het Ultieme Investerings-Handboek
Wil je graag weten wanneer je cryptocurrencies moet kopen of verkopen? Of welke cryptomunten je moet kopen en hoeveel geld je dan het best kunt inleggen? Het Ultieme Investerings-Handboek gaat je hierbij helpen. Daarnaast krijg je tools die je maar één keer hoeft in te stellen en vervolgens kunt gebruiken voor elke cryptomunt die je wilt gaan kopen.

12 waardevolle crypto tips voor beginners
In dit e-book krijg je 12 waardevolle tips over hoe je geld kunt verdienen met het investeren in cryptocurrencies. Daarnaast krijg je ook een uitleg over hoe je de meest gemaakte fouten kunt voorkomen. Door het lezen van dit e-book kun je dus ook enorm veel geld besparen. Daarom adviseer ik beginners om eerst dit e-book te lezen voordat je gaat beginnen met investeren in crypto.

12-waardevolle-crypto-tips-voor-beginners

Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst
Als je gaat beginnen met investeren in crypto dan kom je veel begrippen tegen die je niet begrijpt. Gelukkig hebben Patrick en Derek een uitgebreide begrippenlijst opgesteld waarin ze alle belangrijke begrippen uit de crypto wereld even kort uitleggen. Zo weet je als beginner precies wat ieder begrip inhoudt.

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
Investeren in crypto neemt risico’s met zich mee. Daarom is het eerst belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen geld verliest. Maar als je geld wilt verdienen, dan wil je ook zoveel mogelijk geld verdienen. In dit e-book krijg je de 5 beste tips om meer winst te maken met crypto zonder geld te verliezen.

leven-zonder-zorgen-dankzij-bitcoin

Bitcoin & Belasting voor Nederland en België
Als je gaat investeren in crypto dan is het belangrijk om te weten hoe je dit moet regelen met de belasting. Daarom hebben Patrick en Derek een extra bonus toegevoegd waarin ze precies uitleggen hoe je dit moet regelen. Erg handig voor beginners die hier nog geen ervaring mee hebben.

Het belangrijkste onderdeel van Money Mastery is de Crypto Masterclass. Deze cursus was eerst los verkrijgbaar, maar is nu onderdeel van Money Mastery.

bitcoin-en-belasting

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een uitgebreide cursus met maar liefst 15 modules en meer dan 200 lessen. In deze modules vind je videomateriaal met een totale duur van maar liefst 36 uur. Je bent dus wel even bezig om deze cursus te volgen.

Wil je graag meer informatie over de Crypto Masterclass? Hieronder ga ik je vertellen wat de inhoud is van iedere module.

Welkom bij de Crypto Masterclass
Voordat je aan module 1 kunt beginnen is er een korte introductie. Tijdens deze korte introductie ga je kennis maken met de docenten Derek Westra en Patrick Suiker. Ze geven je een goed beeld van wat je allemaal gaat leren tijdens de cursus. Daarnaast wordt je kennis getest met een quiz. Je moet deze quiz behalen voordat je kunt beginnen met de volgende module.

Daarnaast vind ik het ook prettig dat er een duidelijke disclaimer in beeld komt. Hierin vertellen ze dat ze geen financieel adviseurs zijn en dat je de cursus dus echt als informatief moet zien.

Derek en Patrick geven je dus geen advies welke cryptomunten je moet gaan kopen. Ze geven je wel veel informatie over bepaalde cryptomunten en vervolgens kun je zelf bepalen of je er in gaat investeren.

welkom-bij-de-crypto-masterclass

Module 1: Het geld van de toekomst
Is crypto het geld van de toekomst? Dat ga je leren tijdens de eerste module. In deze module maak je kennis met de cryptowereld en alle begrippen die daarbij komen kijken.

Je krijgt alle informatie die je nodig hebt over belangrijke begrippen zoals Bitcoin, blockchain, altcoins en smart contracts. Zo wordt er uitgelegd wat blockchain technologie is en hoe dit samenwerkt met Bitcoin.

Daarnaast worden alle verschillende soorten cryptocurrencies besproken en leer je welke het interessantst zijn.

Je moet even doorbijten, want deze module bestaat uit flinke lappen. Maar gelukkig zijn het interessante onderwerpen om over te lezen. Nadat je al het lesmateriaal hebt doorgenomen kun je jouw kennis testen door middel van een quiz. Je moet minimaal 70 procent van de vragen goed beantwoorden om door te gaan naar de volgende module. Op deze manier kun je direct testen of je alle informatie goed hebt begrepen.

het-geld-van-de-toekomst

Module 1 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 1 – Het geld van de toekomst
 • Crypto begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern – De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! – geld
 • 1.2 Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin
 • 1.3 Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain
 • 1.4 Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts
 • 1.5 De opvolger van geld – Soorten cyptocurrency’s
 • Test je kennis! – Cryptocurrency’s
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste crypto kopen

In de tweede module gaat het feestje pas echt beginnen. Je gaat namelijk leren hoe je crypto kunt kopen. Alles wordt uitgelegd in video’s. Nadat je alle video’s hebt bekeken kun je jouw kennis testen via een quiz.

Je gaat leren over de verschillende crypto exchanges waar je crypto kunt kopen. Er wordt per platform uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn. Zo weet je precies welke crypto exchange het beste bij je past. Sommige crypto exchanges zijn namelijk vooral geschikt voor beginners en anderen zijn meer geschikt voor gevorderden.

Na het aanschaffen van Money Mastery krijg je ook direct toegang tot het andere product, namelijk het Crypto Portfolio. Dit product bevat een lijst met 10 cryptomunten, waarvan Derek en Patrick denken dat ze in waarde zullen gaan stijgen. Ieder jaar wordt het Crypto Portfolio geüpdatet, dus je bent continu op de hoogte van de 10 cryptomunten met de meeste potentie.

Daarnaast ga je in deze module meer leren over Bitvavo. Dit is de favoriete crypto exchange van Derek en Patrick. Dus, wil je graag beginnen met investeren in crypto? Maak dan nu een gratis account aan bij Bitvavo.

een-level-hoger-met-binance

Module 2 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Je eerste crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • 2.2 Een level hoger met Binance
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Test je kennis! – Crypto kopen
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start!
Waarom zou je de Money Mastery cursus volgen? Voor mij persoonlijk om te leren van ervaren crypto experts hoe je geld kunt verdienen met crypto. Maar ook om ervoor te zorgen dat ik geen beginnersfouten maak en gelijk goed begin.

Tijdens deze module ga je leren van Patrick en Derek zijn successen, maar ook van de beginnersfouten die ze hebben gemaakt. Je krijgt veel tips die ervoor zorgen dat jij deze beginnersfouten niet meer hoeft te maken. Dit gaat je enorm veel tijd, geld en energie besparen.

Een aantal tips die aan bod komen zijn:

 • Investeer alleen met geld dat je kunt missen
 • Handel niet vanuit emotie
 • Ga niet in zee met een oplichter
 • Focus niet te veel op de korte termijn
je-grootste-vijand-ben-jij

Module 3 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis
Banken zorgen ervoor dat ons geld op een veilige manier is opgeslagen. Maar bij crypto moet je dit helemaal zelf regelen.

In deze module ga je leren hoe je jouw cryptomunten op een veilige manier kunt opslaan. Je gaat leren over alle verschillende mogelijkheden en wat hier de voor- en nadelen van zijn. Uiteindelijk kun je zelf kiezen voor een manier waar jij je prettig bij voelt.

je-onbreekbare-kluis

Module 4 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – Crypto wallets
 • Test je kennis! – Crypto wallets
 • 4.2 Bewaar alles veilig met software wallets
 • Test je kennis! – Software wallets
 • 4.3 De beste beveiliging – Hardware wallet
 • Test je kennis! – Hardware Wallet
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets
 • Test je kennis! – Software wallet
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5: Je winsten cashen!
Heb je de afgelopen tijd winst gemaakt met crypto? Dan is het verstandig om je winst te pakken en je crypto te storten op je bankrekening. Je hebt namelijk pas echt winst gemaakt als het is uitbetaald in euro’s op je bankrekening.

In deze module ga je leren hoe je de winsten kunt laten uitbetalen in euro’s op je bankrekening, zodat je er wellicht iets leuks van kunt kopen of extra kunt gaan sparen.

Er zijn drie methodes waarmee je jouw cryptomunten kunt laten uitbetalen. Iedere methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Uiteindelijk kun je zelf kiezen welke methode jij het prettigst vindt. Daarnaast wordt ook uitgelegd hoe lang het duurt voordat je het geld op je bankrekening hebt staan.

De drie methodes zijn:

 • Crypto laten uitbetalen via Bitvavo
 • Crypto laten uitbetalen via Kraken
 • Crypto laten uitbetalen via Bitonic
winsten-uitbetalen-via-bitvavo

Module 5 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Je winsten cashen!
 • 5.1 Je winst cashen via Bitvavo!
 • 5.2 Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • 5.3 De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winst uitbetalen
 • E-boek: De Crypto Belastinggids

Module 6: De allereerste investeerder zijn
In deze module ga je leren hoe je de allereerste investeerder kunt zijn in een crypto project. Als je namelijk één van de eerste investeerders bent in een succesvol crypto project dan kun je hier enorm veel geld verdienen.

Maar hoe kun je één van de eerste investeerders zijn in een cryptomunt? Dan kan door middel van een ICO (Initial Coin Offering). ICO is een alternatieve methode voor crowdfunding voor bedrijven die een nieuwe cryptomunt willen uitbrengen. Het wordt regelmatig gebruikt om geld op te halen voor de ontwikkeling van een crypto project. Je kunt bij ICO’s vaak bekende cryptomunten zoals Bitcoin of Ethereum inruilen voor de nieuwe cryptomunt.

Ethereum is een goed voorbeeld van een cryptomunt die ooit is begonnen als ICO. Als je toen had geïnvesteerd in deze cryptomunt dan hoefde je nu niet meer te werken.

ICO’s zijn vooral geschikt voor mensen die al wat meer ervaring hebben in het investeren in cryptocurrencies. Je kunt er namelijk veel geld mee verdienen, maar ook veel geld mee verliezen. Het is dus belangrijk dat je alleen investeert met geld dat je kunt missen.

Je gaat leren over de volgende onderwerpen:

 • Wat is een ICO?
 • Hoe kun je meedoen aan een ICO?
 • Crypto trading
de-allereerste-investeerder-zijn

Module 6 bevat de volgende lessen:

Welkom bij hoofdstuk 6 – De allereerste investeerder zijn

 • Welkom bij hoofdstuk 6 – De allereerste investeerder zijn
 • 6.1 Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2 Wat is een Initial DeFi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3 Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4 Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5 Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6 Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto-inkomen
Wil je graag passief geld verdienen? Dat kan tegenwoordig ook met crypto. In module 7 ga je leren op welke verschillende manieren je een passief inkomen kunt opbouwen met crypto.

De eerste manier is door middel van crypto staking. Hierbij houd je cryptomunten voor de lange termijn vast in ruil voor een vergoeding. Je kunt het vergelijken met de rente die je ontvangt op je spaarrekening. Door je cryptomunten te staken kun je op een relatief veilige manier een passief inkomen opbouwen met crypto.

Deze manier is alleen geschikt voor mensen die cryptomunten voor de lange termijn vasthouden. Dus, ben jij iemand die op de korte termijn handelt in cryptomunten? Dan heeft het geen zin om gebruik te maken van crypto staking. Je krijgt namelijk alleen een mooie rente over je cryptomunten wanneer je ze voor de lange termijn vasthoudt.

Gelukkig is staking slechts één van de manieren die besproken gaat worden. Je gaat tijdens deze module ook leren over airdrops, minen, masternodes en yield faming.

passief-inkomen-dankzij-staken

Module 7 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1 Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

De cursus gaat echt jarenlang mee, omdat er regelmatig nieuwe lessen worden toegevoegd. Het voordeel is dat je er maar één keer voor hoeft te betalen. Je hoeft dus geen maandelijks abonnement af te sluiten om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de crypto markt.

Momenteel zijn de laatste trends DeFi en NFT’s en die worden ook uitgebreid besproken tijdens deze module. Je gaat bijvoorbeeld leren over wat NFT’s zijn en hoe je ze op een veilige manier kunt kopen, verkopen en opslaan.

crypto-trends-de-baas

Module 8 bevat de volgende lessen:

 • 8.1 Hoe werkt Metamask?
 • Test je kennis! – Metamask
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2
 • 8.4 De risico’s van DeFi
 • Test je kennis! – De risico’s van DeFi
 • 8.5 Digitaal eigendom met NFT’s

Module 9: De The Winning Mindset
Wil je graag succesvol investeren in cryptocurrencies? Dan is het volgens de heren van AllesOverCrypto belangrijk om de juiste mindset te hebben.

Maar wat is de juiste mindset? En hoe kun je deze mindset opbouwen? Dat ga je leren tijdens de module ‘The Winning Mindset’. Dit is naar mijn mening een waardevolle module die je écht niet kunt missen. Want je kunt nog zo’n goede investeerder zijn, zonder de juiste mindset blijven de resultaten achter.

the-winning-mindset

Module 9 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • 9.1 Je droom
 • Test je kennis! – Je droom
 • 9.2 De gemiddelde crypto trader
 • Test je kennis! – De gemiddelde crypto trader
 • 9.3 Jouw angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 9.4 De duurste fouten
 • Test je kennis! – De duurste fouten
 • 9.5 Je emoties overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • 9.6 De tegenstander
 • Test je kennis! – De tegenstander
 • 9.7 De belangrijkste emotionele skills
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 9.8 Het zit allemaal tussen je oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9.9 Zo blijven winnaars winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 9.10 Jij bent belangrijk
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading
Wil je graag leren hoe je meer vrijheid kunt krijgen dankzij crypto trading? Dat ga je leren in module 10 van de Crypto Masterclass.

In deze module krijg je een uitleg over wat het verschil is tussen investeren en traden en hoe je een goede crypto exchange kunt vinden. Daarnaast ga je ook meer leren over het onderwerp technische analyse. Je gaat leren hoe je trading grafieken kunt analyseren, zodat je betere handelsbeslissingen kunt nemen. Als laatste wordt ook besproken hoe je je risico’s kunt beperken. Deze module is dus enorm waardevol, omdat je leert op een veilige manier te beleggen in cryptocurrencies. Hierdoor kun je de kans op succes vergroten.

crypto-trading-vs-investeren

Module 10 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 10 – Vrijheid dankzij crypto trading!
 • 10.1 Investeren versus crypto trading
 • Test je kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 10.2 De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De exchange
 • 10.3 Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 10.4 Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 10.5 Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 10.6 De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 10.7 Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss
 • 10.8a Bescherm je trades met risicomanagement
 • 10.8b Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 10.9 Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10.10 Herken de belangrijkste trendlijnen en patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 10.11 Trade mee met een professional

Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren
Na het volgen van module 10 weet je hoe je een technische analyse kunt uitvoeren en hoe trading grafieken kunt analyseren. Maar om een goede technische analyse uit te voeren heb je wel de juiste crypto trading tools en indicatoren nodig. In module 11 ga je leren welke tools en indicatoren je hiervoor het beste kunt gebruiken.

crypto-trading-tools-en-indicatoren

Module 11 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • 11.1 Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 11.2 Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 11.3 De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 11.4 Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 11.5 Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 11.6 Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 11.7 Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves

Module 12: Word Crypto Trading Master
Wil je graag een crypto trading master worden? Dan is het belangrijk om alle lessen van module 12 te volgen. In deze module krijg je een uitleg over de beste strategieën die je kunt gebruiken tijdens het traden. Je leert onder andere over prijsactie, range trading en arbitrage trading. Daarnaast ga je ook leren over hoe je het traden kunt automatiseren met trading bots. Kortom, in deze module krijg je alle informatie die je nodig hebt om een echte crypto trading master te worden.

word-crypto-trading-master

Module 12 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij Word Crypto Trading Master!
 • 12.1 Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 12.2 Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 12.3 Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 12.4 De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 12.5 The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 12.6 The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 12.7 Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 12.8 Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • 12.9 Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading

Module 13: Profiteren van een dalende markt
De koersen blijven natuurlijk niet continu stijgen. Af en toe zijn er ook periodes waarbij de koersen (flink) dalen. Maar dat hoeft niet per se negatief te zijn. Er zijn namelijk ook manieren waarmee je kunt profiteren van een dalende markt. Dat ga je leren in module 13 van de Crypto Masterclass.

In deze module ga je de mindset die je hebt ontwikkeld direct in de praktijk toepassen. Zo leer je dat je pas geld hebt verloren wanneer je cryptomunten voor een lager bedrag verkoopt dan waarvoor je ze hebt ingekocht. Zolang je de cryptomunten niet verkoopt dan heb je dus ook nog geen geld verloren en kan het weer omdraaien richting winst.

Verder is het belangrijk om te begrijpen dat bij een dalende markt de verhoudingen anders komen te liggen. Een slimme investeerder kan deze momenten herkennen en kan er op de juiste manier op inspelen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je niet in paniek raakt wanneer je cryptomunten minder waard worden. Je moet juist alvast vooruit kijken welke cryptomunten veel potentie hebben om te groeien bij een opwaartse trend in de markt. Wanneer dat gebeurt dan kun je namelijk veel geld verdienen. Daarom zijn er zoveel kansen waarvan je kunt profiteren tijdens een dalende markt.

profiteren-van-een-dalende-markt

Module 13 bevat de volgende lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 13 – Profiteren van een dalende markt
 • 13.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 13.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 13.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 13.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 13.5 Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Test je kennis! – Shorten op exchanges
 • 13.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 13.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 13.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 13.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 13.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Module 14: Eindexamen
Heb je alle modules van de Crypto Masterclass gevolgd? Dan heb je aan het eind van iedere module je kennis kunnen testen met een quiz. Maar nu je aan het eind bent gekomen, is het goed om te kijken of je klaar bent om zelfstandig te gaan investeren in cryptocurrencies. Dit kun je doen door op een ontspannen manier het eindexamen te doorlopen.

Het voordeel is dat je aan het eind van iedere module al een quiz hebt gemaakt. Hierdoor is de kans groter dat je de informatie goed hebt onthouden. Het eindexamen heeft 60 vragen, waarvan je er minimaal 48 goed moet hebben. Je moet dus 80 procent van de vragen goed beantwoorden om het eindexamen te behalen. Wanneer je het eindexamen hebt behaald dan ben je klaar om zelfstandig te investeren in cryptocurrencies.

Module 15: Extra handleidingen

 • Aleph Zero [AZERO] staking
 • FTX Exchange
 • Shorten op FTX Exchange
 • Million Dollar Template (2024 versie)
 • Million Dollar DCA Template
 • Kucoin Exchange

Voor wie is de Money Mastery geschikt?

Money Mastery is geschikt voor mensen die willen beginnen met investeren in cryptocurrencies.

In deze cursus leer je stap voor stap hoe je op een veilige manier cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Het voordeel is dat je hier niet veel geld voor nodig hebt. Je kunt met een bedrag van 10 euro al je eerste cryptomunten kopen.

Wil je graag alles weten over bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum? En wil je graag beginnen met het kopen van je eerste cryptomunten?

Dit ga je allemaal leren tijdens de cursus. Daarnaast zijn Patrick en Derek actief bezig met het volgen van de laatste trends in de crypto markt. Als er nieuwe trends zijn bijgekomen dan worden er nieuwe lessen aan de cursus toegevoegd.

voor-wie-is-de-money-mastery-geschikt

Money Mastery: Voor- en nadelen

Wil je graag weten wat de voor- en nadelen zijn van de Money Mastery? Hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

Voordelen Money Mastery

 • De cursus is geschikt voor beginners.
 • Uitgebreid lesmateriaal.
 • Het lesmateriaal is voor iedereen goed te begrijpen.
 • Er is genoeg afwisseling tussen teksten en video’s.
 • Je krijgt toegang alle producten van AllesOverCrypto.
 • Je krijgt toegang tot de online community.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Betrouwbare crypto cursus.

Nadelen Money Mastery

 • Je krijgt veel informatie op je af en dit kan soms een beetje overweldigend overkomen. Neem dus de tijd om al het lesmateriaal goed te begrijpen.
 • Het is een flinke investering. Maar de kans is groot dat je dit gaat terugverdienen wanneer je de lessen uit de cursus gaat toepassen.

Zijn er alternatieven voor de Money Mastery?

Na het lezen van dit artikel ben je wellicht op zoek naar alternatieven voor de Money Mastery. Hieronder heb ik er een aantal voor je in kaart gebracht.

Wil je graag meer informatie over deze crypto cursussen? Lees dan mijn uitgebreide artikel over de beste crypto cursussen van Nederland.

 • Crypto & Trading Academy: het nummer één alternatief voor de Money Mastery is de Crypto & Trading Academy van Madelon Vos. In deze cursus ga je alles leren over Bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden. Wil je eerst graag weten of deze cursus goed bij je past? Volg dan eerst de gratis Bitcoin training.
 • X10 met Crypto: de tweede optie is de cursus X10 met Crypto van Jan Robert Schutte van de Crypto Academy en Harm van Wijk van Beleggen.com. Je leert tijdens deze cursus hoe je succesvol kunt handelen in cryptocurrencies. Wil je graag eerst meer informatie? Dan adviseer ik je om hun gratis handleiding over “geld verdienen met Bitcoin en Ethereum” te downloaden.
 • Crypto Community: het derde alternatief voor de Money Mastery is de Crypto Community. In de Crypto Community krijg je alle informatie, tools en kennis die je nodig hebt om geld te verdienen met cryptocurrencies. Voor meer informatie raad ik je aan om eerst hun gratis webinar over “Investeren in de crypto bear market” te volgen.

Hoeveel kost de Money Mastery?

Money Mastery kost normaal gesproken 1997 euro per jaar. Maar gelukkig kun je momenteel profiteren van een tijdelijke korting. Wanneer je eerst de gratis Bitcoin training volgt dan krijg je een korting van maar liefst 50% op Money Mastery. Dit betekent dat je na het volgen van de gratis Bitcoin training Money Mastery kunt aanschaffen voor 997 euro.

Dat is naar mijn mening een scherpe prijs voor alle producten die je ontvangt. Ik verwacht namelijk dat ze in de toekomst de prijs nog gaan verhogen.

Na aanschaf van Money Mastery krijg je toegang tot de volgende producten:

 • Crypto Masterclass: de crypto cursus met meer dan 200 lessen.
 • Crypto Mastery: signalen, livestreams, educatievideo’s en community over crypto.
 • Crypto Signals: signalen over belangrijke crypto trends zoals NFT’s, DeFi, airdrops etc.
 • Dé Crypto Parels: ieder jaar de 10 beste cryptomunten met de meeste potentie.
 • Meerdere boeken en hulpmiddelen: waardevolle e-books, PDF’s en templates.

Is Money Mastery mijn geld waard?

Dat ligt eraan. Ben jij een ervaren crypto handelaar of ben je van plan om te gaan handelen in cryptocurrencies? Dan kan ik Money Mastery van AllesOverCrypto zeker aanraden. Met alle waardevolle kennis en tips die je ontvangt tijdens de cursus kun je je investering snel terugverdienen als je begint met handelen.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Deze Money Mastery review heeft je overtuigd om het product te kopen. Maar na een aantal dagen kom je erachter dat het product toch niet goed bij je past. Maak je dan geen zorgen. Want als je binnen 14 dagen besluit om te stoppen, dan kun je gewoon je geld terugvragen.

Maar hier moet je natuurlijk wel eerst goed over nadenken. Je krijgt namelijk wel je geld terug, maar je hebt ook geen toegang meer tot Money Mastery. Je kunt de lessen niet meer volgen en je maakt geen deel meer uit van de community. Denk hier dus eerst goed over na, voordat je besluit om te stoppen.

niet-goed-geld-terug-garantie

Money Mastery review: ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Ik heb een aantal Money Mastery reviews voor je opgezocht en ik deel ze graag met je. Dit geef je namelijk een goed beeld van wat Money Mastery je zoal kan brengen.

Peter vindt Money Mastery een enorme aanrader: “In het begin was ik, net zoals veel andere mensen, sceptisch over het product. Is het niet een te grote investering? Is het wel mijn geld waard? Nou, dat is het zeker! Alle informatie wordt op een duidelijke manier uitgelegd. Als je een stukje informatie niet begrijpt dan zijn er altijd mensen in de community die je graag verder helpen.”

allesovercrypto-trustpilot-review

En Stephanie is ook enthousiast: “In het begin twijfelde ik of ik deze cursus wel moest aanschaffen. Het kostte veel geld en ik vroeg me af of het wel bij mij paste. Inmiddels heb ik ongeveer 20% van de lessen gevolgd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de informatie. Naar mijn mening is deze cursus de perfecte keuze als je wilt beginnen met het investeren in cryptocurrencies. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat ik mijn investering dubbel en dwars zal terugverdienen. Daarnaast is de online community ook zeer waardevol. De community bestaat uit gelijkgestemden en crypto experts die graag willen helpen.”

Carmen vertelt: “Money Mastery is een product waarin alles over de wereld van cryptocurrencies op een duidelijke manier wordt uitgelegd. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle investeerder te worden in cryptocurrencies. Bovendien kun je de lessen op je eigen tempo volgen. Daarnaast hebben ze een eigen online community, die vol zit met gelijkgestemden, professionele traders en crypto experts. De community is zeer actief, want al mijn vragen worden snel beantwoord. Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in cryptocurrencies adviseren om aan de slag te gaan met Money Mastery.”

Tot slot komt Jaap aan het woord: “Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met AllesOverCrypto. Ik heb de gratis Bitcoin training gevolgd en dat heeft me meer inzicht gegeven in de crypto markt. Momenteel volg ik de Money Mastery cursus, waarin ze me stap voor stap uitleggen hoe ik kan beginnen met het investeren in cryptomunten. Ik hoop op de lange termijn een mooi rendement te behalen met deze investering. Persoonlijk ben ik zeer te spreken over het team van AllesOverCrypto.”

Conclusie Money Mastery review van AllesOverCrypto.nl

Dit was hem dan! De Money Mastery review van DeSlimmeInvesteerder.nl. Ik heb in dit artikel zo goed als alles besproken wat er voorbijkomt in deze online cursus. Hieronder vertel ik je over mijn ervaringen met de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto.

gratis-bitcoin-training

Al met al ben ik erg tevreden. Money Mastery is een uitgebreide cursus waarin je alles leert over de wereld van cryptocurrencies. Tijdens deze cursus leer je stap voor stap hoe je succesvol kunt investeren in cryptocurrencies. De informatie wordt op een eenvoudige manier uitgelegd, zodat iedereen het goed kan begrijpen. Daarnaast krijg je toegang tot de waardevolle online community die vol zit met gelijkgestemden en crypto experts. In de online community probeert iedereen elkaar verder te helpen en te motiveren om betere resultaten te behalen.

Dus, wil je graag meer weten over de wereld van cryptocurrencies? Volg dan eerst de gratis Bitcoin training en krijg 50% korting op de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto.

Plaats een reactie