The Level Up Club review: is deze cursus je geld waard?

Jij droomt ervan om financieel onafhankelijk te zijn. Wat daarin precies je doelen zijn, dat is voor iedereen verschillend. Misschien wil je een zakcentje naast je vaste baan verdienen. Maar je kunt ook groter dromen en juist onafhankelijk willen zijn. Dat klinkt geweldig, maar hoe maak je al die ambities nu waar? Want als je heel eerlijk bent, wil je misschien geen overuren maken of er een bijbaantje bij nemen.

Je bent al druk genoeg. Mogelijk heb je er nooit zo bij stilgestaan, maar op het internet kun je verschillende verdienmodellen vinden. En weet je wat daar het mooie van is? Dat je gewoon thuis achter je computer kunt gaan zitten. Hier is affiliate marketing toch wel het bekendste voorbeeld van. Ook dit kan mooier klinken dan het is, want wat doe je als je geen kennis of ervaring hebt met geld verdienen op het internet?

Dan komt The Level Up Club van Jacko Meijaard om de hoek kijken. Dit is een speciaal samengestelde community waarbij je meer leert over de ins en outs van geld verdienen via het internet, door middel van het internet. Wil je eerst weten waar je je geld aan uitgeeft? In deze The Level Up Club review neem ik je daarin mee. Lees je mee?

Inhoudsopgave

Wat vind je in The Level Up Club review?

Wat doe je als je de aanschaf van The Level Up Club overweegt? Je gaat natuurlijk op zoek naar wat meer informatie. Want als je nog nooit van The Level Up Club hebt gehoord, dan is het moeilijk om in te schatten wat je kunt verwachten.

level-up-club

En dat niet alleen: je wilt weten of The Level Up Club betrouwbaar is. In dat geval is The Level Up Club review speciaal voor jou. Ik bespreek bijvoorbeeld wat achtergrondinformatie met je over de oprichter, maar ik neem ook de voor- en nadelen voor je onder de loep. Laten we maar snel beginnen!

Wat is The Level Up Club eigenlijk?

The Level Up Club van Jacko Meijaard is samengesteld als training of cursus, waarbij jij als cursist meer leert over online geld verdienen. Het gaat om affiliate marketing en andere verdienmodellen. Nu is het niet zo dat je veel kennis of ervaring nodig hebt met online geld verdienen. In tegendeel zelfs: je kunt er op ieder moment mee beginnen.

modules

Maar hoe begin je met iets waar je eigenlijk geen ervaring mee hebt? The Level Up Club geeft je juist de handvatten die handig kunnen zijn. En belangrijker nog, je leert ook hoe je omgaat met bijvoorbeeld een tegenslag of hoe je je mindset aanpast wanneer je het eigenlijk zou willen opgeven. Want online geld verdienen komt toch met een aantal uitdagingen.

Het is ook niet gek dat Jacko het ‘The Level Up Club’ noemt. Want om financieel onafhankelijk te kunnen worden zul je ook moeten groeien en ‘een level omhoog’ moeten. De training bestaat dus niet alleen uit strategieën en informatie, maar ook uit tips hoe je op persoonlijk vlak kunt groeien. Hoe mooi is dat?

Wil je meer weten over de cursussen die gericht zijn op affiliate marketing? Lees dan mijn Affiliate Marketing Revolutie review, of mijn Social Media Fortuin review.

Hoe ziet The Level Up Club er dan uit?

Is The Level Up Club echt de moeite waard voor jou? Dat kan ik niet voor jou beslissen. Des te beter is het om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en te bekijken. Het opvallendste detail is dat de training bestaat uit 100 audiobestanden.

Deze geven waardevolle informatie over online geld verdienen en leren jou hoe je kunt investeren in je persoonlijke groei. Maar er is nog meer. Want The Level Up Club bestaat onder meer uit 5 verschillende modules:

1.     Welkom bij The Level Up Club: Na je aanmelding heet Jacko je van harte welkom. Je ontvangt bijvoorbeeld een E-book, krijgt toegang tot de besloten leden community en je leert alvast het een en ander over de strategieën.

2.     Expert Webinars: Hoe krijg je nu de beste informatie over online geld verdienen? Dit leer je natuurlijk van de experts die hier zelf ervaring mee hebben. Je kunt je in dit deel inschrijven voor exclusieve webinars, waar experts meer vertellen over affiliate marketing en andere verdienmodellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van crypto?

3.     Masterclass: Denk je dat jij het beste met affiliate marketing uit de voeten kunt? In de derde module krijg je een Masterclass in hoe je dat aanpakt. En weet je wat bijzonder is? Jacko deelt zijn persoonlijke ervaringen en houd de module ook regelmatig up-to-date. Zo krijg je altijd actuele informatie.

4.     Event Opnames: Jacko vertelt nog regelmatig over zijn persoonlijke ervaring als affiliate marketeer. Je kunt je aanmelden voor deze live-events en daar op deze manier aan deelnemen.

5.     Affiliate Voorbeelden: Heb je nog een zetje nodig om met affiliate marketing te beginnen? In deze module geeft Jacko zelf enkele affiliate voorbeelden, zodat je alvast een idee krijgt in hoe je kunt beginnen.

Maar wie is Jacko Meijaard?

Als het goed is heb je de naam Jacko Meijaard al enkele keren voorbij zien komen in The Level Up Club review. Zoals ik eerder al zei, is dit de oprichter van de training en de community. Heb je je al vaker verdiept in online-verdienmodellen, of in het speciaal in affiliate marketing? Dan is Jacko geen onbekende meer voor je. Maar ik geef je wel wat achtergrondinformatie.

jacko-meijaard

Jacko Meijaard is in Nederland erg bekend geworden met affiliate marketing. Inmiddels heeft hij verschillende websites op zijn naam staan, waaronder Internet Succes Gids. Hij begon enkele jaren geleden al met affiliate marketing, wat nog helemaal niet zo bekend was in Nederland. Door zijn eigen strategieën en mindset is het hem gelukt om duizenden euro’s per maand te verdienen. 

Al deze strategieën en technieken deelt Jacko in zijn eigen cursussen. Niet alleen in The Level Up Club, maar ook in de Affiliate Marketing Revolutie die helemaal op affiliate marketing is gericht. Daarnaast schrijft Jacko ook blogs waarin hij tips en informatie deelt over online geld verdienen. Het is vooral opvallend dat Jacko hierin zijn eigen ervaringen deelt. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in The Level Up Club.

Kent The Level Up Club ook voor- en nadelen?

Je leest The Level Up Club review vooral omdat je wilt weten of de training iets voor jou zou kunnen zijn. Het is vast geen verrassing dat je hierin moet investeren en er kosten aan verbonden zitten. En als je wilt weten of het bij je past, is het handig om de voor- en nadelen te bekijken. Want zo blijf je kritisch. In het onderstaande overzicht ga ik je daarin meenemen.

Voordelen The Level Up Club

–        Persoonlijke ervaringen: Doordat Jacko Meijaard zijn eigen ervaringen met affiliate marketing en online geld verdienen deelt, komt The Level Up Club al betrouwbaarder over.

–        Strategieën uitgelegd: Wil je online geld verdienen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Alle strategieën worden aan je uitgelegd en daardoor doe je ook kennis op voor de toekomst.

–        Aan de slag met je eigen mindset: Online geld verdienen vraagt vooral veel doorzettingsvermogen van jouw kant. The Level Up Club helpt je ook daarbij, waardoor je als persoon kunt groeien.

–        Niet alleen voor affiliate marketing: The Level Up Club richt zich in het bijzonder op affiliate marketing, maar het leert jou ook met strategieën voor andere verdienmodellen om te gaan. Zo kun je dus je eigen keuzes maken. Niets wordt je opgelegd.

–        Up-to-date gehouden: Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de informatie binnen de training verouderd is, want Jacko past het regelmatig aan.

Nadelen The Level Up Club

–        Het zijn maandelijkse kosten: Waar je de meeste trainingen eenmalig aanschaft, is dat bij The Level Up Club anders. Hier zitten namelijk maandelijkse kosten aan verbonden en hier moet je wel rekening mee houden.

–        Geen garanties: The Level Up Club geeft je geen garanties tot succes.

–        Moeilijker voor beginnende affiliates: Ben je net als affiliate begonnen? The Level Up Club besteedt zonder twijfel aandacht aan affiliate marketing, maar het kan als beginner wel wat lastiger zijn om dit te begrijpen of in te zetten.

Hoe zien The Level Up Club ervaringen eruit?

Hoe weet je nu zeker of The Level Up Club echt de moeite waard is? Hierbij spelen vooral je persoonlijke ervaringen een rol. Maar je kunt ook The Level Up Club ervaringen bekijken om hier alvast een inkijkje in te krijgen. En het mooie is, dat je via het internet verschillende reviews kunt vinden van cursisten.

the-level-up-club-events

Veel van deze ervaringen zijn positief. Zo geven cursisten aan dat ze het fijn vinden dat ze gebruik kunnen maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent dat je je geld terugkrijgt als je na 14 dagen nog niet tevreden bent. Daarnaast kun je met al je vragen ook terecht bij de kennisbank waar de meest gestelde vragen in staan. Kom je er nog niet uit? Dan kun je altijd proberen om Jacko zelf een mail te sturen hierover.

Conclusie: Is The Level Up Club kopen de moeite waard?

Je bent nu aan het einde gekomen van deze The Level Up Club review. Nu wil je natuurlijk weten of het de moeite waard is om in de training te investeren. In de eerste plaats wil je meegeven dat je dat zelf kan en moet bepalen.

niet-goed-geld-terug-garantie

Het is jouw investering en het zijn jouw eigen doelen. Maar op basis van alle informatie en de onderdelen waar de training uit bestaat, zou ik wel zeggen dat je er veel van kunt leren. Vooral als je geen ervaring hebt met online geld verdienen kan dit een mooi begin zijn!

Plaats een reactie