Social Media Fortuin review: is deze cursus een aanrader?

Social media is niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Ga maar eens na hoe ontzettend veel mensen een social media kanaal hebben. Voor hen biedt dit veel vermaak, terwijl dit voor ondernemers ontzettend veel kansen biedt. Via social media kun je immers eenvoudig veel mensen bereiken. Dat is één van de onderwerpen die centraal staat in de Social Media Fortuin cursus. In deze cursus gaat het eigenlijk om twee verschillende aspecten: social media en affiliate marketing.

Ben je in aanraking gekomen met deze cursus? Wil je nu graag weten of deze cursus een aanrader is? Dan ben je bij deze Social Media Fortuin review aan het juiste adres! In deze review deel ik namelijk mijn persoonlijke ervaringen met deze cursus met je. Ook voorzie ik je van alle belangrijke feitelijke informatie.

Inhoudsopgave

Wat is Social Media Fortuin precies?

Social Media Fortuin is een online cursus waarin alles draait om affiliate marketing in combinatie met social media. Via social media kun je onwijs veel mensen bereiken, waardoor je veel geld met affiliate marketing zou kunnen verdienen. Dat is althans de gedachtegang van de maker van deze online cursus.

social-media-fortuin

Geld verdienen met social media. Dat is in het kort samengevat waar de Social Media Fortuin cursus om draait. Om veel geld te verdienen, kan affiliate marketing zeer interessant zijn. Daar leer je in ieder geval alles over in deze uitgebreide cursus.

Wil je geld verdienen met affiliate marketing via een website? Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie cursus van Jacko Meijaard. In deze Affiliate Marketing Revolutie review bespreek ik wat deze cursus precies inhoudt en deel ik mijn persoonlijke ervaringen.

Wie is de maker van de Social Media Fortuin cursus?

Enige tijd geleden kwam ik in aanraking met deze cursus. De cursus trok direct mijn aandacht, aangezien in deze cursus twee interessante onderwerpen met elkaar gecombineerd worden: social media en affiliate marketing. Dit zijn onderwerpen waar ik me op dagelijkse basis intensief mee bezig hou. Ik was daarom bijzonder nieuwsgierig naar deze cursus én naar de maker hiervan.

bas-smit

Mijn zoektocht naar wie de maker is, heeft vrij weinig opgeleverd. Na lang zoeken ben ik er achter gekomen dat de cursus ontwikkeld is door Bas. Wie Bas is, wat de ervaring van Bas is of wat Bas in het dagelijkse leven doet? Ik heb geen idee.

Het enige wat ik verder nog gevonden hebt, is dat Social Media Fortuin in Cuijk ingeschreven staat. Het bedrijf staat echter in een soort van bedrijfsverzamelgebouw ingeschreven. Dit levert dus ook weinig nuttige informatie op.

Wat is het doel van de Social Media Fortuin cursus?

Het doel van de Social Media Fortuin cursus is simpel: geld verdienen met social media en affiliate marketing. Deze twee zaken worden in deze cursus perfect met elkaar gecombineerd. Het is vervolgens aan jou om affiliate marketing op de social media kanalen in te zetten.

Voor wie is de Social Media Fortuin cursus geschikt?

Wat mij betreft is de Social Media Fortuin cursus voor veel mensen geschikt. Heb je de wens om online te ondernemen? Wil je graag de kracht van social media optimaal benutten? Zou je ook graag een passief inkomen op willen bouwen? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor je.

social-media-fortuin-kopen

Ben je niet bereid om hard te werken? Heb je weinig feeling met social media? Of begrijp je niet wat je met affiliate marketing kunt bereiken? Dan kun je je afvragen of deze cursus wel geschikt voor je is. Ook bij social media affiliate marketing geldt namelijk dat succes je niet zomaar aan komt waaien. Je moet hier oprecht hard voor werken.

Hoe is de Social Media Fortuin cursus opgebouwd?

Deze Social Media Fortuin review is volledig op mijn persoonlijke ervaringen gebaseerd. Ik heb deze cursus zelf gevolgd, waardoor ik als geen ander weet wat de cursus te bieden heeft. Over de opbouw kan ik kort zijn:

 • De ontwikkelaar heeft voor een duidelijke opbouw gekozen. De modules vullen elkaar perfect aan, kennen een logische opbouw en vormen een interessant geheel. Het is hierdoor ook leuk om de cursus te blijven volgen. Je weet immers dat de volgende module weer iets nieuws te bieden heeft. Maar, dat sluit dan wel volledig aan op de vorige module.
 • De ontwikkelaar heeft voor gevarieerde modules gekozen. Deze cursus is geen videocursus en ook geen tekstcursus. De ontwikkelaar heeft namelijk voor een combinatie van tekst en video’s gekozen. Dit maakt de cursus gevarieerd en maakt het des te leuker om de modules te volgen. Daarbij ben ik ook zeer te spreken over de kwaliteit van de video’s. Het is hierdoor oprecht leuk om de video’s te bekijken en daarmee de cursus te volgen.

De modules van de Social Media Fortuin cursus

De opbouw van de Social Media Fortuin cursus is dus prima. Maar, wat ga je nou precies leren met deze cursus? Je gaat leren hoe je met social media affiliate marketing aan de slag kunt gaan. Je leert hier alles over, waardoor je na het volgen van de cursus direct aan de slag kunt gaan. Voordat het zover is, moet je wel maar liefst 14 modules volgen:

 • Module 1: €5000,- In 1 Maand Als Affiliate Stappenplan
 • Module 2: Social Media Profiel Mastery
 • Module 3: TikTok Mastery
 • Module 4: Instagram Mastery
 • Module 5: YouTube Mastery
 • Module 6: Facebook Mastery
 • Module 7: Pinterest Mastery
 • Module 8: Snapchat Mastery
 • Module 9: X Mastery
 • Module 10: LinkedIn Mastery
 • Module 11: AI Content Creatie Mastery
 • Module 12: Krachtige Marketing
 • Module 13: Social Media Affiliate Mindset
 • Module 14: Opschalen Naar €10.000,- Per Maand en Uitbesteden

Over deze modules ben ik dus zeer te spreken. Verderop in deze Social Media Fortuin review vertel ik je daar graag iets meer over.

De bonussen van de Social Media Fortuin cursus

De ontwikkelaar van de Social Media Fortuin cursus heeft ook nog voor een prima aanvulling gekozen. Als je je voor deze online cursus aanmeldt, krijg je ook nog de beschikking over deze 4 bonussen:

 • Bonus 1: 365 dagen social content (t.w.v. €179)
 • Bonus 2: Snelle resultaten hacks (t.w.v. €179)
 • Bonus 3: DM templates (t.w.v. €179)
 • Bonus 4: Netwerk & persoonlijke coaching (t.w.v. onschatbaar)

Wat zijn mijn persoonlijke Social Media Fortuin ervaringen?
Mijn Social Media Fortuin ervaringen zijn erg positief. Dit heeft vooral met de volgende redenen te maken:

 • Het is een zeer uitgebreide cursus. Als je deze cursus volgt, weet je werkelijk waar alles over social media affiliate marketing. Je ziet precies in wat de kansen van social media zijn, je weet hoe je affiliate marketing toe moet passen en je weet hoe je maar liefst €10.000 per maand kunt gaan verdienen.
 • De ontwikkelaar weet waar hij het over heeft. In eerste instantie vond ik het vreemd dat de ontwikkelaar van de Social Media Fortuin cursus nergens te vinden was. Nu kan ik stellen dat deze ontwikkelaar absoluut weet waar hij het over heeft. Uit alles blijkt dat het een expert op het gebied van social media affiliate marketing is.
 • Het onderwerp is super interessant. Wat mij betreft is het onderwerp van de Social Media Fortuin cursus super interessant. In weinig tot geen andere online cursussen worden social media en affiliate marketing zó goed met elkaar gecombineerd. Dit levert de Social Media Fortuin cursus veel pluspunten op.

De Social Media Fortuin ervaringen van andere mensen

Eén ding weet ik zeker: ik ben niet de enige die de Social Media Fortuin cursus gevolgd heeft. Je vindt online namelijk behoorlijk veel Social Media Fortuin reviews. Uit deze reviews blijkt absoluut dat nagenoeg alle cursisten bijzonder te spreken zijn over deze online cursus.

social-media-fortuin-ervaringen

Veel mensen lopen weg met deze cursus. Zij roemen de inhoud van de cursus, de begeleiding die ze hebben gekregen én de resultaten die ze behaald hebben. Daarvoor zou je eigenlijk eens de website van de Social Media Fortuin cursus moeten bekijken. Op de website vind je namelijk veel resultaten van cursisten. Als je deze resultaten bekijkt, wil je maar één ding: zelf ook aan de slag gaan met de Social Media Fortuin cursus!

Wat kost de Social Media Fortuin cursus?

Heeft deze Social Media Fortuin review je warm weten te maken? Wil je je daarom graag aanmelden voor deze cursus? Dan moet je met een bedrag van slechts €57 op de proppen komen. Het is hiermee een ontzettend voordelige online cursus!

foto-cursus

Ga maar eens na wat andere online cursussen kosten. Voor die cursussen betaal je al snel tussen de €1000 en €2000. Bij de Social Media Fortuin cursus is hier dus géén sprake van. Dit maakt deze online cursus, wat mij betreft, nog interessanter.

Is de Social Media Fortuin cursus betrouwbaar?

Ja, deze online cursus is 100% betrouwbaar. Dit durf ik volledig te stellen op basis van mijn persoonlijke ervaringen. Deze cursus heb ik met veel plezier gevolgd en heeft – zelfs mij – nieuwe inzichten opgeleverd. Heb je zelf nog geen ervaring met social media affiliate marketing? Dan ga je al helemaal veel leren met deze online cursus!

Conclusie: is de Social Media Fortuin cursus een aanrader?

Ja, in mijn ogen is de Social Media Fortuin absoluut een aanrader. Om deze Social Media Fortuin review waardig af te sluiten, som ik graag de belangrijkste voordelen voor je op:

 • De cursus is door een ware expert opgesteld.
 • De cursus kost je slechts €57. De prijs-kwaliteitsverhouding is hierdoor magnifiek te noemen.
 • De cursus is super uitgebreid. Je moet maar liefst 14 modules volgen, waarbij elke module uit de nodige lessen bestaat. Je doet hierdoor ontzettend veel kennis op.
 • De cursus is leuk om te volgen. De ontwikkelaar heeft ook nog voor een leuke en logische opbouw gezorgd. Dit maakt het des te leuker om de Social Media Fortuin cursus te volgen.

De cursus is super waardevol. Al met al kan ik stellen dat de cursus super waardevol is. Juist daarom raad ik je aan om je direct aan te melden voor de Social Media Fortuin cursus!

Plaats een reactie