Affiliate Marketing Revolutie review: mijn persoonlijke ervaringen

Ben je benieuwd naar een manier om online geld te verdienen? De Affiliate Marketing Revolutie is een waardevolle cursus die je alles leert over affiliate marketing. Maar is deze cursus je geld waard? In deze Affiliate Marketing Revolutie review beschrijf ik wat de cursus precies inhoudt en deel ik mijn eigen ervaringen. Je gaat leren hoe affiliate marketing werkt, wat je van de cursus kunt verwachten en waarom dit mijn favoriete methode is voor passief inkomen. Lees snel verder om te zien hoe de Affiliate Marketing Revolutie jouw leven kan veranderen.

Inhoudsopgave

Wat is affiliate marketing?

Voordat ik je meer ga vertellen over de cursus zelf en wat je hier allemaal van kan verwachten, is het wel zo handig om duidelijk te hebben wat affiliate marketing eigenlijk is. Affiliate marketing is een model waarbij een partij producten of diensten van een ander promoot in ruil voor een commissie. De promotor noem je dan de affiliate en de andere partij is de adverteerder.

wat-is-affiliate-marketing

Via een affiliate link worden alle verkopen bijgehouden en dan is er meestal nog een derde partij bij betrokken en dat is het affiliate netwerk. Het affiliate netwerk biedt een platform waar affiliates en adverteerders zich kunnen aanmelden. Het netwerk registreert de leads en betaalt de commissies uit. Dit wel pas na goedkeuring van de adverteerder.

Met deze commissies verdien je niet altijd hetzelfde. Dit hangt af van hoeveel aandacht je aan de business besteed en hoeveel websites je hebt. Een groot onderdeel is namelijk het up-to-date blijven en niet opgeven. Dit wordt in dit artikel nog vaker naar voren gehaald. Na een aantal jaar moet je niet schrikken als je ineens meer dan 2000 euro verdient. Maar ook dit is weer afhankelijk van veel factoren.

Trends binnen affiliate marketing

Eén van die factoren is het op de hoogte blijven van trends. Het gebruik van influencers in affiliate marketing blijft tegenwoordig groeien. Merken werken samen met influencers om producten te promoten, en dit kan een zeer waardevolle manier zijn om het bereik en de geloofwaardigheid bij mensen te vergroten.

Video blijft daarnaast ook een populair medium, vooral als je het hebt over sociale media. Het maken van video’s waarin je producten of diensten laat zien en bespreekt, kan een effectieve manier zijn om de aandacht van je doelgroep te trekken.

En we moeten het gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning in affiliate marketing niet vergeten. Deze worden nu namelijk steeds geavanceerder. Dit omvat personalisatie van aanbevelingen, optimalisatie van advertentie-uitgaven en het begrijpen van klantgedrag.

Wil je graag leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing via social media? Dat kan via de Social Media Fortuin cursus. In deze Social Media Fortuin review geef ik je meer informatie over deze cursus en deel ik de ervaringen van anderen.

Is affiliate marketing echt?

Het is volkomen begrijpelijk dat je twijfels hebt als je de grote bedragen hoort. Wist je dat de wereldwijde affiliate marketing industrie meer dan 17 miljard dollar waard is? Uiteraard moet je er wederom wel tijd en energie in steken, maar dan heb je ook wat. Met affiliate marketing hoef je op een gegeven moment vrij weinig te doen om inkomen te verdienen via de commissies. Het is dus voor velen een ideale manier om geld te verdienen.

affiliate-marketing-revolutie-cursus

Er zijn daarom enorm veel cursussen die zich hierin specialiseren en de Affiliate Marketing Revolutie is hier één van. Het kiezen voor zo’n cursus is niet altijd even gemakkelijk, omdat er genoeg is waar je rekening mee moet houden en daarom is deze review precies hetgeen dat jij nodig hebt om er helemaal zeker van te zijn dat dit iets is wat je wilt doen.

In deze affiliate marketing review kom je alles te weten over de cursus en daarnaast krijg je ook inzicht in wat jouw voorgangers denken van de Affiliate Marketing Revolutie en krijg je alle voor- en nadelen ook nog eens op een rijtje te zien. Perfect dus om zo goed op de hoogte te zijn. Lees om die reden snel verder om niets te missen.

De inhoud van de cursus

Je zou makkelijk kunnen denken dat je er zelf wel komt, maar het kan geen kwaad om hulp te vragen en de Affiliate Marketing Revolutie is er ook om je te helpen. Het is dan ook niet zomaar dat de cursus zo goed scoort onder de cursisten.

statistieken

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandse video training waarin jij op een geleidelijke manier leert hoe jij zelf een eigen affiliate marketing website kunt opzetten en hier vervolgens een passief inkomen mee kan verdienen. Op dit moment zijn er al meer dan 10.000 mensen met deze cursus aan de slag gegaan en zijn er ook al echt grote successen en resultaten behaald. Ook ik heb de cursus gevolgd en ben zeer tevreden. Dat laat dus allemaal al zien dat het wel degelijk de moeite waard is om hier je tijd in te steken.

Wat ga je leren?

Je leert 100% vrij te worden dankzij het internet. Hoe fijn is het om je eigen tijd in te delen en daarnaast een passief inkomen op te bouwen? Deze cursus zorgt ervoor dat jij je inkomen elke maand kunt laten groeien.

Omdat Jacko (cursusleider) elke maand nieuwe assets opbouwt en bestaande laat groeien, groeit zijn inkomen elke maand. Met de Affiliate Marketing Revolutie word je een grote bron van inspiratie voor vrienden en familie.

12-modules-75-lessen

De cursus bestaat nu uit 12 modules. Deze bevat 75 video’s in totaal. De video’s nemen jou stap voor stap mee door het gehele proces. Mocht je interesse hebben in wat deze modules precies inhouden, ben je hier ook aan het juiste adres. Later in de review wordt hier dieper op ingegaan.

VIP Lidmaatschap

De cursus wordt over het algemeen vooral gezien voor de beginners en daar heeft Jacko iets op bedacht. De VIP lidmaatschap is een extra dienst van Jacko voor mensen die niet meer zo nieuw zijn in affiliate marketing. Als je al grote bedragen omzet, is dit van waarde voor je.

Je krijgt dan:

 • Toegang tot een speciaal gedeelte van het forum voor VIP’s
 • Maandelijks een exclusief webinar
 • Prioriteit-support van Jacko voor zolang als je dat wilt

Je zou kunnen zeggen dat Jacko hiermee probeert om de cursus zo inclusief mogelijk te maken en hier slaagt hij ook wel degelijk in. Het is iets dat je overigens steeds vaker ziet gebeuren. Het blijft toch altijd fijn om deel uit te maken van een unieke groep en het VIP lidmaatschap biedt je dat zeker.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Twijfels zijn altijd normaal. Er is natuurlijk ook zoveel om uit te kiezen en hoe kijk je dan of iets wel degelijk allemaal vertrouwd en veilig is? Allereerst is het gewoon heel belangrijk om goed onderzoek te doen naar een cursus en je hebt nu al de stap genomen door deze review te lezen.

website-internetsuccesgids.nl

Als je meer te weten wilt komen, kun je uiteraard terecht bij de website van Affiliate Marketing Revolutie en hier vind je informatie over de eigenaar. Op het forum zijn nog veel meer interessante dingen te vinden, zoals andere mensen die al met deze cursus aan de slag zijn gegaan. Op basis van deze gegevens kun je daarom zeker vaststellen dat de Affiliate Marketing Revolutie zeker wel betrouwbaar is. Ook ik heb de cursus gedaan, zoals eerder al benoemd is en vanuit hier kun je dus ook afleiden dat die twijfels nergens voor nodig zijn.

Een groot onderdeel van het vertrouwen hebben in een cursus, heeft enorm veel te maken met de persoon die de cursus aanbiedt en dat is in dit geval Jacko Meijaard. Door meer over hem te leren, krijg je een nog beter beeld over wat je kunt verwachten.

1-op-1 Clarity Call

Om dat vertrouwen voor de volle 100% te krijgen, is er nog een optie wat misschien wel interessant kan zijn voor je. Jacko biedt namelijk de gratis kans om samen te bellen voor de duidelijkheid die jij nodig hebt.

clarity-call

Je kunt dus zonder kosten een gesprek inplannen met Jacko en zijn team, als je dat fijn vindt en dan gaan jullie samen kijken hoe jij persoonlijk het beste geholpen kan worden om de stappen te zetten. Bij een cursus die niet betrouwbaar was, had je hier nooit de kans voor gekregen en dat is dan wel goed om te weten en bewust van te zijn.

Hoe doe je dit?

 1. Plan een gratis gesprek in via deze website. Noteer vervolgens de afspraak in je agenda. Dit is eigenlijk het belangrijkste om te weten.
 2. Jacko belt je dan op de dag en het tijdstip die je zelf hebt gekozen. Daarbij zorgt Jacko ervoor dat er een ontspannen sfeer zonder druk of verwachtingen ontstaat.
 3. Tijdens het gesprek gaan jullie kijken naar waar je nu staat, waar je moeite mee hebt en hoe het team jou kan helpen je financiële doelen te bereiken.

Dit is ideaal voor mensen die nog wat angstig zijn en er niet van houden om meteen het diepe gegooid te worden.

Wie is Jacko Meijaard?

Je hebt de naam nu een aantal keren gelezen, maar wie is Jacko Meijaard nu? Jacko zit al sinds dat hij 18 jaar oud is, in het vak. In een aantal jaar tijd heeft hij vele websites opgezet. Jacko geeft zelf aan dat hij erg veel geld verdiend heeft met deze sites en dit is ook wel makkelijk te geloven als je kijkt naar de kennis die hij allemaal heeft. Dat is niet niks.

jacko-meijaard

Inmiddels is Jacko Meijaard al meer dan 10 jaar bezig met Affiliate Marketing en weet hij daarom precies wat er wel en niet werkt. In deze jaren heeft hij veel problemen opgelopen die hij had kunnen voorkomen als hij een coach had gehad en daarom heeft hij besloten de Affiliate Marketing Revolutie op te richten.

De eerste maanden waren ook zwaar voor hem, want Jacko Meijaard wist op dit moment nog weinig over affiliate marketing. Ook voor hem was dit namelijk totaal nieuw, maar hij heeft niet opgegeven. En met succes, want zijn website bleef op een gegeven moment maar groeien en de inkomsten nam maandelijks ook flink toe. In de loop der jaren is Jacko Meijaard steeds meer gaan opschalen en uitbreiden waardoor hij soms zelfs maanden heeft waar hij meer dan €30.000 euro verdiend. Dit gunt hij de rest van de geïnteresseerden ook.

“Ik ga je vertellen hoe ik in twaalf maanden van 0 euro naar 7.500 euro per maand ben gegaan. Ik ben niet speciaal, heb geen hogeschooldiploma en heb niemand gehad die het mij leerde. Als ik het kan, kan iedereen het. Jij ook.”

– Jacko Meijaard

Het zijn nogal baldadige uitspraken, maar als er iemand is die dit daadwerkelijk waar kan maken, is het Jacko wel. Daar zijn velen al van overtuigd en ik overigens ook. Hier later meer over.

Ik kan me goed voorstellen dat je meer informatie zou willen hebben over de eigenaar van deze cursus en dan is het wellicht wel leuk om te weten dat Jacko een eigen podcast heeft. Zo heeft hij het onder andere over zijn persoonlijke ontwikkelingen en dit is erg fijn om een betere connectie te kunnen maken met elkaar. Mocht je hier dus behoefte aan hebben, weet dat dit een optie is. Deze podcast is te beluisteren op Soundcloud en Spotify.

jacko-meijaard-podcast

Om alvast kennis te maken met zijn manier van lesgeven, kun je via de website ook terecht bij zijn YouTube kanaal. Hier staan video’s op waarin Jacko eigenlijk als een soort spoed lesjes geeft en ook hier kom je meer over de coach te weten. Het is fijn dat deze video’s allemaal onder de 10 minuten zitten. Hierdoor ben je er ook niet veel tijd aan kwijt.

Dan nog als laatste tip: Jacko plaatst blogs op zijn website. Als je snel op zoek bent naar specifieke informatie, kan dit een handig hulpmiddel zijn. Je hoeft niet gehele video’s te kijken, maar kunt gewoon lezen welke informatie voor jou relevant is. De onderwerpen van deze blogs lopen nog uiteen. De ene blog geeft je 7 manieren om online geld te verdienen als moeder en de andere gaat weer over het adverteren op Facebook.

Een betere manier om je cursusleider te leren kennen, is er bijna niet en vandaar dat er genoeg is om tevreden over te zijn met Jacko.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

De Affiliate Marketing Revolutie is voornamelijk handig voor mensen die aan het begin van hun affiliate marketing reis staan. Het is dus totaal geen probleem als je nog geen ervaring of kennis hebt over het onderwerp.

Als je een echte affiliate marketing beginner bent, is deze cursus aan te raden. Dit vooral, omdat de eerste stappen goed naar voren komen. Mocht je al affiliate websites hebben, dan zijn de lessen alsnog interessant om te volgen om te zien wat iemand te zeggen heeft vanuit een ander perspectief. Goed om ook van tevoren te weten, is dat Jacko aan de slag gaat met een bepaalde software en daar moet je natuurlijk wel open voor staan.

Wil je graag meer leren over affiliate marketing en ben je op zoek naar meer cursussen over dit onderwerp? Dan raad ik je aan om mijn review van The Level Up Club te bekijken. In deze review deel ik mijn ervaringen met deze cursus en geef ik je precies aan wat je kunt verwachten.

Combinatie met investeren

Als je deze review leest vanaf deze website, is er een grote kans dat jouw interesses liggen rondom crypto. Dan is het wel zo nuttig om te weten hoe je zo’n cursus kan inzetten in de wereld van crypto.

bitvavo-affiliate-programma

Je kunt affiliate marketing combineren met investeren in onder andere aandelen of crypto door producten en diensten van financiële platforms te promoten. Word een affiliate voor educatieve producten, tools of zelfs financiële nieuwsbrieven. Je kunt aantrekkelijke content maken over beleggen en je affiliate links integreren om dus die commissies te verdienen. De cursus kan je helpen om die stap te maken.

Hieruit kun je zeker verder groeien en gaandeweg leer je wat wel en niet werkt voor jou. Op deze manier vind je jouw eigen routine en opdrachten.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie niet geschikt?

De cursus richt zich vooral op het opzetten van websites. Het is om deze reden niet echt geschikt voor mensen die wat meer de diepte in willen. Voor de beginnende affiliates dus ideaal, maar voor de gevorderde minder. Dit is iets waar je snel al achter zult komen, maar dan heb je liever dat dit nu al helder is.

Daarnaast is de cursus niet geschikt voor mensen die al een affiliate website hebben opgezet, zonder de software van Jacko die ik hierboven ook kort heb benoemd. Hiermee vervallen namelijk de zeven hoofd modules van de cursus en dan heb je eigenlijk alleen nog wat aan de bonus modules. Het is dan aan jou om de afweging te maken of je dit het geld wel waard vindt.

Modules van de Affiliate Marketing Revolutie

Zoals al eerder is benoemd, bestaat deze cursus uit zeven modules. In deze modules zul je kennis maken met de werkwijze van Jacko. Al de modules bij elkaar zijn 75 online trainingsvideo’s. In dit deel van het artikel zal ik wat dieper ingaan op iedere module en zo heb je genoeg kennis over wat je te wachten staat. Je kunt dan ook al bepalen wat voor jou nuttig is om te leren en wat je wellicht al weet.

Het begin

Je begint eerst met een korte introductie over de cursus. Hierin vertelt Jacko je onder andere welke tooling je nodig hebt om de cursus te volgen. Zo heb je meteen een goede start om verder op voort te bouwen.

Inspiratie & Motivatie

Dan heb je nog een stuk dat ‘Inspiratie & Motivatie’ heet. Hierin ga je voornamelijk meer leren over de mindset die je volgens Jacko moet hebben om succesvol te worden met affiliate marketing. Dit bestaat uit 10 korte lessen, waar je veel motivatie uit kunt halen, voordat je daadwerkelijk begint met de modules.

inspiratie-en-motivatie

Soms start je een cursus met de verkeerde mindset en hier wordt er zo vroeg mogelijk al voor gezorgd, dat dit niet het geval is. Dat is alleen maar fijn om er ook bij te hebben en vandaar dus een zeer goede toevoeging naar mijn mening.

Module 1: Starten met affiliate marketing

Dan is het eindelijk tijd voor het echte werk en kom je terecht bij module 1. In deze module leer je voor welke tools je je moet aanmelden om een goede start te kunnen maken met affiliate marketing. Hierbij kun je denken aan Paypro en Daisycon. Jacko neemt je mee in iedere stap. Module 1 bestaat uit drie lessen.

Module 2: Website inrichten

Module 2 bestaat uit zes lessen en je ziet misschien al wel dat het snel gaat, omdat je hier al aan de slag gaat met de opzet van je website.

website-maken-met-marketheme

In deze module kom je meer te weten over Marketheme. Dit is software die je kunt gebruiken om je affiliate website te bouwen. Wel goed om te weten dat dit niet gratis is, maar je betaalt er per maand 67 euro voor. Jacko is hier mede-eigenaar van en kan je daarom dus perfect op weg helpen.

Module 3: Hoog scoren in Google

Je weet wellicht al dat een affiliate website alleen succesvol kan zijn als deze hoog scoort in Google. Jacko vertelt je in module 3 hoe je dit doet.

hoog-scoren-in-google

De strategie van Jacko is helemaal niet verkeerd, ondanks het feit dat hij al een tijdje niet meer echt in de wereld van affiliate marketing zelf zit. Het is belangrijk om je kennis goed bij te houden, omdat je zo relevant mogelijk wilt blijven. Meegaan met de tijd is dan het slimste om te doen.

Tips die jaren geleden erg relevant waren, zijn dat inmiddels niet meer. Vraag jezelf daarom af en toe wel af of de informatie helemaal passend is bij je eigen visie.

Module 4: Website live zetten

Module 4 is een vrij kleine module, maar zeker wel essentieel. Dit is namelijk het moment dat jij jouw website online gaat zetten en dat is nogal een grote stap die wel meteen goed gedaan moet worden.

Jacko loopt samen met je door hoe je de website live zet en dan is het aan jou om hiermee verder te gaan.

Module 5: Meten is weten

Misschien heb je er al enige ervaring mee en dan weet je als affiliate dat je nooit echt klaar bent als je website eenmaal online staat. Hierna ben je namelijk de hele tijd bezig met kleine aanpassingen, om jouw website verder te perfectioneren en tot een zo hoog mogelijk niveau te komen.

google-analytics-instellen

Jacko vertelt je in module 5 genaamd ‘Meten is weten’ hoe Google Analytics werkt. Je krijgt een groot aantal tips om op te letten en dit helpt enorm om een beeld te krijgen van zaken die slim zijn om op te letten.

Module 6: Puntjes op de i

Module 6 is eigenlijk een beetje in het verlengde van module 5. Prima tips die wellicht wel gecombineerd hadden kunnen worden met de andere module, maar voor sommige juist handig dat het apart wordt gehouden.

bericht-publiceren

De naam van de module zegt het ook al en hier is het dus de bedoeling dat je alle laatste punten nog eens langs gaat. Als alles dan op orde is, weet je dat je alles goed hebt gevolgd.

Module 7: Afronding

De laatste module is een combinatie van alles bij elkaar waar er wordt herhaald wat je geleerd hebt. Mocht je in de toekomst de dingen nog langs willen lopen, hoef je dus niet alle lessen weer te volgen, maar kun je simpelweg naar module 7 gaan en dan ben je weer helemaal up-to-date.

Het is een fijn slot van de cursus, maar op zich geen must om te volgen. Als je deze module overslaat, mis je in feite niet zo veel. Het is dus vooral fijn voor als je weer eens je kennis wilt opschroeven. In principe wel een goede zet van Jacko om ervoor te zorgen dat je vaker terugkomt naar de lessen, maar het blijft zo dat je er eenmalig voor betaalt. Dus uiteindelijk ben jij alsnog de persoon die hier het meeste aan heeft.

Bonusmodules

 • Je website zonder Marketheme
 • WordPress goed instellen
 • Google is je vriend
 • Geld verdienen met je website
 • The money is in the list
 • Leads scoren
 • Teksten uitbesteden

Dan heb je tot slot nog het laatste onderdeel van de cursus en dan zijn de bonus modules. Zeer belangrijk om even benoemd te hebben in dit artikel, want het kan maar zo een verschil maken in je uiteindelijke keuze voor de aanschaf van de lessen.

bonusmodules

Deze bonus modules maken de cursus nog waardevoller. Je leert hier onder andere hoe je buiten de software van Jacko te gebruiken alsnog een affiliate website op kan zetten. Ook is er een bonus module waarin je leert hoe je je teksten uitbesteedt en dit zijn natuurlijk wel fijne extra zaken om mee te krijgen in een affiliate marketing cursus.

Het belangrijkste deel van de training is het ‘kijk en doe het exact na’ principe. Dit is in mijn beleving erg nuttig, omdat je voor niet zoveel geld precies leert wat je moet doen, terwijl je anders hele dagen, weken of wellicht zelfs maanden zelf dingen moet uitzoeken en daar in de meeste gevallen geen steek mee opschiet.

Voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Je kunt geen review schrijven over een cursus zonder de voor- en nadelen netjes op een rijtje te zetten. Het is namelijk een belangrijke en handige manier om te kijken of je ergens bij past of niet en hier komen ze dan:

Voordelen Affiliate Marketing Revolutie

 • Duidelijke instructievideo’s.
 • Het is een cursus die daadwerkelijk ook echt te vertrouwen is.
 • Genoeg ruimte voor vragen.
 • Gebruiksvriendelijk. Vooral voor beginners.
 • Lage investering. Ook voor de bedrijfsvorm.
 • Je kunt binnen 30 dagen al je geld terugvragen als je niet tevreden bent.

Nadelen Affiliate Marketing Revoulite

 • Het is niet voor iedereen makkelijk om door te zetten.
 • Niet alle informatie is altijd even duidelijk. Extra uitleg is soms nodig.
 • Sommige modules kunnen wat langdradig aanvoelen.

Nadelen hoeven niet meteen negatief te zijn, want ook hier kun je van leren en het is daarnaast natuurlijk vrij subjectief. Wat voor de ene persoon minder fijn is, kan voor de ander weer helemaal niets uitmaken. Het is dus het beste om die afweging zelf te maken en je niet te veel laten beïnvloeden.

Mijn persoonlijke ervaringen met de cursus

Ik heb deze cursus zelf ook gevolgd en aan de hand daarvan de website DeSlimmeInvesteerder.nl opgezet. Je zou dus wel kunnen zeggen dat ik er enorm veel aan heb gehad en nog steeds van aan het profiteren ben.

DeSlimmeInvesteerder.nl

Ik ben zeer tevreden over deze cursus aangezien Jacko alles op een duidelijke manier heeft uitgelegd en het zorgt zeker weten voor mooie resultaten. Het is dus wellicht wel fijn om te weten dat ik zeer tevreden ben over de cursus. Voor mij persoonlijk daarom een echte aanrader.

Nu is het voor jouw tijd om in actie te komen en met deze link kom je direct terecht op de website van Jacko die je verder helpt met de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie cursus. In een aantal klikken kun jij deel uitmaken van de lijst met cursisten die een stuk wijzer zijn geworden na de lessen die ze hebben gehad.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van anderen

Iets van maar één persoon aannemen is altijd lastig en ook nog eens onnodig, want er valt genoeg te vinden over deze cursus en daar moet je dan zeker gewoon zoveel mogelijk gebruik van maken.

Als je eens naar de reacties gaat kijken van anderen, valt het meteen op dat iedereen vrij wel positief is over de meeste punten. De cursus is volgens de artikelen die te vinden zijn, een aanrader voor mensen die stap voor stap willen ontdekken hoe ze een passief inkomen kunnen opbouwen met een affiliate website.

Dat het vooral handig is voor beginners, is ook iets wat vaak naar voren komt en dat geeft weer aan dat het een toegankelijke manier is van educatie die Jacko aanbiedt. Dat neemt niet weg dat een wat meer ervaren affiliate hier ook wel degelijk wat van op kan steken.

affiliate-marketing-revolutie-ervaringen

Door de positieve reacties die Jacko door de jaren heen kreeg, heeft hij besloten om de successen met iedereen te delen. Zo heb je bijvoorbeeld Janniek. Janniek had al sinds zijn 13e het doel om ooit ondernemer te worden. In juli 2017 is hij hier ook daadwerkelijk aan gaan werken door te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Inmiddels is Janniek fulltime internet ondernemer geworden. Dat is natuurlijk een perfect voorbeeld van hoe het kan lopen.

Dan heb je onder andere Jelle nog. Hij is al een tijdje bezig met affiliate marketing en het leek Jacko daarom leuk om Jelle uit te nodigen voor een Klantsucces interview, om zo zijn kennis te delen. Na een aantal vragen opgestuurd te hebben, kreeg Jacko binnen de korste keren een reactie terug.

“Momenteel heb ik 2 websites die elke maand geld opleveren. Ben natuurlijk wel aan het bedenken hoe ik de huidige 2 websites zo kan verbeteren om er nog meer inkomsten uit te halen. Verder heb ik wat ideeën voor een eigen asset en ben ik aan het kijken voor nieuwe websites.”

– Jelle

Je ziet dus duidelijk dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen met affiliate Marketing en dat het echt niet zo moeilijk is als dat de meeste van tevoren denken. Het meest noodzakelijke is gewoon dat je die start maakt en vervolgens dan niet opgeeft. Er zullen zonder twijfel problemen komen op je weg naar succes, maar als jij deze weet te overwinnen, ga jij ook het internet voor je kunnen laten werken. Het is maar een kwestie van tijd en toewijding, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed zal komen.

Hopelijk hebben de meningen van anderen cursisten jou wat meer motivatie kunnen geven en dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Houd in gedachten dat je nog de kans hebt om op te zeggen en dat maakt het allemaal wat minder groot.

Affiliate Marketing Revolutie forum

Mocht je nog niet weten wat dit inhoudt dan kun je er hier meer over leren. Een affiliate forum is eigenlijk een soort online gemeenschap waar mensen die betrokken zijn bij affiliate marketing samenkomen om kennis te delen, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en niet te vergeten samen te werken. Deze forums bieden een platform waar adverteerders, uitgevers, affiliate marketeers en andere geïnteresseerden in de branche met elkaar kunnen communiceren.

forum

Dit forum van nu is een mooie toevoeging voor de cursisten van Affiliate Marketing Revolutie. Het komt namelijk tegenwoordig nog maar heel weinig voor dat je een Nederlands marketing-forum tegenkomt die daadwerkelijk ook actief is. Wel zo handig, want anders heb je er uiteraard vrij weinig aan. Het is dus moeilijk om een actief netwerk rondom affiliate marketing te vinden.

Jacko heeft het initiatief genomen en een actief forum neergezet en hij heeft ervoor gezorgd dat mensen dus actief blijven. Hier kunnen bijvoorbeeld vragen gesteld worden als: “Hoeveel verdien jij met affiliate marketing?” Of: “Welke aanpassingen moet ik maken op mijn affiliate-website?”.

Iedereen kan het forum bekijken, maar je moet wel in je achterhoofd houden dat alleen cursisten kunnen meedoen aan de conversaties.

Hoe kun je de Affiliate Marketing Revolutie cursus kopen?

Het unieke van de Affiliate Marketing Revolutie cursus is dat het niet, zoals vele andere trainingen over geld verdienen, honderden en zelfs duizenden euro’s kost. Deze video training van 12 modules kost namelijk slechts 47 euro terwijl het een net zo volledige en uitgebreide training is als alle andere. Je kunt jouw financiële toekomst echt goed versterken door hieraan te beginnen en veel geld ben je dus niet kwijt.

Jacko verdient zijn geld daarnaast niet alleen met de Affiliate Marketing Revolutie en Marketheme, maar ook met de 10k club. Dit is een exclusieve club waar je lid van kunt worden als je de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd hebt en ook netjes hebt afgerond.

jacko-meijaard-cursussen

Een lidmaatschap kost je 2500 euro, maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Denk hierbij aan extra tips en coaching van Jacko, maar ook aan ervaringen van andere Affiliate Marketing Revolutie cursisten. Het is een ideale manier om te netwerken, want de kennis zit vers in je hoofd.

Echter moet je dit wel in je achterhoofd houden: bij iedere onderneming horen investeringen. Naast de prijs voor deze training, moet je ook kleine bedragen reserveren voor bijvoorbeeld webhosting, je domeinnaam en andere kleine zaken.

Ga naar de website van de Affiliate Marketing Revolutie en ontdek wat Jacko jou allemaal te bieden heeft.

Op dit moment is er een welkomstaanbieding aan de gang en hierdoor betaal je dus maar 47 euro. Deze zie je ook verschijnen als je op de website komt. Dit is je kans om er nog snel gebruik van te maken, voordat deze weer verdwijnt. Zodra de aanbieding weg is, betaal je 67 euro, wat alsnog niet al te veel is. Voor de meeste cursussen moet je al snel denken aan honderden euro’s. Dit kun je nu dus wel vergeten en dat scheelt al een hoop.

Manier van inloggen

Nadat je de cursus hebt aangeschaft en het tijd is om aan het werk te gaan, word je doorgestuurd naar een geheime pagina waar je je account kunt maken en ook direct kunt inloggen. Daarnaast heb je ook een mail gehad van PayPro.nl en van Jacko met daarin het adres waarop je kunt inloggen op Internet Succes Gids.nl.

inloggen

Nu kan het gebeuren dat je tijdens dit proces iets anders moest doen, of dat je de mail niet gehad hebt. Ga dan alsnog naar de website en kijk of het niet gewoon alsnog lukt.

Wanneer je je gegevens bent vergeten, kun je op de pagina klikken op ‘Wachtwoord Vergeten’. Je moet dan vervolgens je mailadres invullen waarmee je geregistreerd bent. Daarop zul je een e- mail ontvangen met de link om je wachtwoord te resetten.

Mocht er toch iets fout zijn gegaan, en het inloggen lukt gewoon echt niet, stuur Jacko dan een mail met je aankoopbevestiging die je van PayPro.nl gehad hebt na de betaling. Dit kun je doen door te e-mailen aar jacko@internetsuccesgids.nl.

Het is toch fijn om dit soort zaken van tevoren te weten, want het zal je maar gebeuren en dan wil je niet in de stress raken of de cursus dubbel aanschaffen. Bij ieder probleem dat je hebt, zorgt Jacko ervoor dat hij je zo snel mogelijk te woord kan staan om alles op te lossen.

Niet goed, geld terug

Jacko Meijaard is hier in tegenstelling tot vele andere marketing gerelateerde cursussen heel makkelijk in. Hij geeft namelijk aan dat als je niet tevreden bent, dan krijg je zonder gedoe je geld terug. Hoe fijn is dat? Wel heb je hier maar 30 dagen de tijd voor, maar dat moet meer dan genoeg zijn naar mijn mening.

niet-goed-geld-terug-garantie

Dit komt vooral ook, omdat hij ontzettend zeker is van de training en weet dat dit het geld dat je ervoor betaalt wel waard is. Dus de kans dat je niet tevreden bent, is volgens hem erg klein. Het is goed om dit zelfvertrouwen te hebben, want het zorgt ervoor dat mogelijke cursisten jouw werk ook serieuzer nemen.

Waarom is de cursus zo goedkoop?

Het is belangrijk om te weten dat Jacko hier zelf weinig aan verdient. Waarom hanteert Jacko zo’n lage prijs? Omdat hij aan de bijverkoop verdient als affiliate. Om het toch nog enigszins winstgevend te maken voor zichzelf, maakt Jacko gebruik van commissies.

Om een voorbeeld te noemen: Een e-mail marketing programma. Daarvan is 50 euro commissie voor Jacko. Zo kun je nog een aantal zaken bij elkaar optellen en dat is waar Jacko alleen aan verdient.

Jacko zorgt er in ieder geval voor dat hij genoeg tijd heeft om iedereen zo perfect mogelijk te begeleiden en dat is iets waar je alleen maar enorm veel bewondering voor kan hebben. Het is niet zo makkelijk om in de tijd van nu zo iemand te vinden. Ik ben in ieder geval blij dat ik van hem heb kunnen leren en nu is het jouw beurt om in de wereld van affiliate marketing te duiken.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie review

Je hebt nu enorm veel informatie gekregen en dan is eigenlijk de grootste vraag: is dit het allemaal waard? Ik kan het wel heel lang houden, maar volgens mij is het al vrij duidelijk na het toelichten van mijn eigen cursus ervaring.

Mijn antwoord op de vraag is namelijk volmondig: Ja! Lekker kort, maar krachtig en ik zal je eens vertellen waarom.

Affiliate Marketing Revolutie is een betrouwbare cursus waar je van A tot Z te leren krijgt over wat je moet doen als het gaat om affiliate marketing en dan hebben we het voornamelijk over het oprichten en publiceren van je website. De cursus beschikt over alle informatie die jij als beginner nodig hebt en staat netjes verdeeld onder onderwerpen. Hierdoor blijft het overzichtelijk en hoef jij je nergens zorgen om te maken.

start-met-de-affiliate-marketing-revolutie

Jou misschien wel toekomstige coach Jacko heeft een fijne communicatiestijl en charisma dat je zeker weten resultaten zal opleveren. Is de methode aan te raden? Affiliate marketing is mijn favoriete methode voor passief inkomen.

Voor het geld dat je betaald is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je zult snel merken dat je er veel aan hebt. Vergeet ook zeker niet dat je naast de cursus toegang krijgt tot het erg waardevolle affiliate marketing revolutie forum. Dit is een goede plek om connecties te maken, hulp te krijgen, tips te delen en nog veel meer handige informatie te vinden.

Toegang tot zo’n forum krijg je niet elke dag en daarom zou ik er zo optimaal mogelijk gebruik van maken. Alleen dit is al het geld waard voor velen en ook als je het mij vraagt, een slimme keuze.

Al met al hoop ik dat je hier veel aan hebt gehad. Het is wellicht wat veel informatie, maar dan heb je in ieder geval genoeg kennis om mee verder te gaan en als je nu toch nog vragen hebt, kun je altijd bij Jacko terecht.

Veelgestelde vragen

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing kun je zien als een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online training van 75 lessen waarmee je aan de hand van video’s leert hoe jij een succesvolle affiliate marketing website maakt en daar geld mee verdient.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De normale prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is € 297. Dit zijn eenmalige kosten, er is dus geen abonnement of iets dergelijks. Via deze kortingspagina kun je de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts € 47 kopen.

Kan ik snel geld verdienen met affiliate marketing?

Hoe lang het duurt voordat je geld begint te verdienen, is lastig te zeggen. Dat is namelijk per persoon nogal verschillend. Er zijn mensen die al binnen een maand geld verdienen, maar ook die er een jaar over doen. Gemiddeld gezien moet je er rekening mee houden dat je geld begint te verdienen na zo’n 6-12 maanden.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Als de cursus niet bevalt, kun je simpelweg even een mailtje sturen naar Jacko en je geld wordt binnen een paar dagen op je rekening gestort. Let er wel goed op dat je dit binnen 30 dagen doet, want daarna geldt deze garantie niet meer en is je geld weg.

Heb je een website nodig voor affiliate marketing?

Nee, in principe is het niet nodig om een website te hebben. Je kunt ook geld verdienen met affiliate marketing door gebruik te maken van onder andere sociale media. Kijk maar eens naar Instagram posts van bekende influencers die in het begin van dit artikel zijn genoemd. Vaak zul je daar een promotie van een affiliate product tegenkomen.

Moet je Marketheme gebruiken?

Nee, het is volgens Jacko niet verplicht om Marketheme te gebruiken. Je kunt ook je eigen website in bijvoorbeeld WordPress maken. Voor beginners is het trouwens wel aan te raden om eerst Marketheme te gebruiken, omdat een heleboel technische zaken dan al voor je geregeld zijn.

Plaats een reactie