Money Mastermind review: is deze cursus je geld waard?

Wil je beginnen met online geld verdienen, maar weet je niet goed hoe? Dan ben je wellicht al bekend met de Money Mastermind, een online training ontwikkeld door Jelline Brands. In dit artikel duiken we dieper in deze uitgebreide cursus. Je ontdekt of het de investering in euro’s waard is. Laten we samen verkennen wat Money Mastermind jou te bieden heeft!

Inhoudsopgave

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een veelzijdige online ondernemer, bekend als de ontwikkelaar van de Money Mastermind-cursus. Haar ervaring en expertise hebben haar tot een gerespecteerde figuur in de online businesswereld gemaakt. Ze heeft samengewerkt met diverse succesvolle bedrijven en wordt zelfs door experts hoog aangeslagen.

money-mastermind-jelline-brands

Haar bekendheid strekt zich ook uit tot de media. Ze is zowel op televisie als in tijdschriften verschenen, wat haar invloed en bekendheid benadrukt. Maar haar repertoire is breder dan alleen de Money Mastermind-cursus.

Ze is ook de drijvende kracht achter andere succesvolle projecten zoals de Cash Cow Academy en de Viral Academy. Deze initiatieven hebben hun succes mede te danken aan Jellines toewijding en diepgaande kennis van online geld verdienen. Haar harde werk en inzicht hebben haar tot een autoriteit in haar vakgebied gemaakt.

Overzicht van Money Mastermind

Zoek je naar mogelijkheden om online geld te verdienen? Wellicht ben je dan al bekend met Money Mastermind, de online training ontwikkeld door Jelline Brands.

In dit artikel gaan we uitgebreid in op deze cursus. We bespreken de verschillende modules, de kosten, de voordelen en nog veel meer. Lees verder om te ontdekken of deze cursus een waardevolle investering voor jou is.

Doel van de training

Het doel van de Money Mastermind training is om jou praktische vaardigheden bij te brengen in het online geld verdienen.

Deze training is speciaal ontworpen om je te helpen minder te werken, terwijl je toch een goed inkomen verdient. Een belangrijk onderdeel van de cursus is gericht op het overwinnen van angsten die je kunnen belemmeren in je succes.

overzicht-van-de-cursus

Daarnaast biedt de cursus concrete handvatten voor het opstarten van je eigen bedrijf en het realiseren van je doelen. De ontwikkelaars van Money Mastermind hebben als missie om deze kennis toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom krijg je toegang tot vijftien verschillende methoden om online geld te verdienen.

Een aantrekkelijke belofte van de cursus is dat je met de opgedane kennis en vaardigheden in staat zou moeten zijn om minimaal €3.000 per maand te verdienen.

Dit maakt het een interessante optie voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn financiële situatie te verbeteren.

Structuur van de cursus

De structuur van de “Money Mastermind” cursus is zorgvuldig opgezet in duidelijke stappen, bedoeld om het leerproces te vergemakkelijken. Hier is een overzicht van de modules:

 1. Mindset Blueprint: Deze module richt zich op hoe je denkt over geld. Een cruciale basis voor succes.
 2. Geld in Overvloed Blueprint: Hier leer je technieken om meer geld te genereren.
 3. Maximaal Manifesteren Blueprint: Deze module focust op het realiseren van je persoonlijke doelen.
 4. Ondernemen Blueprint: Hier krijg je inzicht in hoe je een eigen bedrijf kunt starten.
 5. Succesvol Bedrijf Blueprint: Deze stap helpt je om je bedrijf succesvol te maken en te houden.
 6. Leren Verkopen Blueprint: In deze module leer je over effectieve verkoopstrategieën en klantenwerving.
 7. Merk Opzetten Blueprint: Hier leer je hoe je een sterk merk kunt opbouwen.
 8. Cash Cow Blueprint: Deze laatste stap laat zien hoe je jouw bedrijf kunt transformeren tot een zeer winstgevende onderneming.

Elke module is ontworpen om op elkaar voort te bouwen, waardoor je een gestructureerde weg volgt van het ontwikkelen van een juiste mindset tot het succesvol opzetten en runnen van je eigen bedrijf.

Verschillende verdienmodellen

De Money Mastermind cursus introduceert je aan een breed scala van vijftien verschillende verdienmodellen, elk met unieke mogelijkheden en regels. Hier is een blik op enkele van deze modellen:

 1. YouTube: Je leert hoe je geld kunt verdienen met het maken en publiceren van video’s.
 2. TikTok: Deze module richt zich op het benutten van TikTok voor inkomsten.
 3. Dropshipping: Hier leer je over het opzetten van een dropshipping bedrijf, een populaire e-commerce methode.
 4. Affiliate Marketing: Dit onderdeel behandelt hoe je geld kunt verdienen door producten van anderen te promoten.

Naast deze modellen, biedt de cursus ook inzicht in extra verdienmogelijkheden zoals cryptocurrencies en freelance werk. Dit deel van de training is gericht op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het uitbreiden van je basiskennis. Door deze training krijg je de tools in handen om je inkomsten op het internet te vergroten.

Diepgaande evaluatie van de cursusmodules

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op elke module van de training en belichten we de belangrijke aspecten die van invloed zijn op jouw leerervaring. Of je nu interesse hebt in het versterken van je mindset, het genereren van inkomen via platforms zoals YouTube en TikTok, of het verkennen van de wereld van dropshipping en affiliate marketing, hier krijg je een uitgebreide evaluatie van elke module. Leer meer over hoe deze modules zijn opgebouwd, welke waarde ze toevoegen en hoe ze je kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen als online ondernemer. Laten we samen de kern van de Money Mastermind training verkennen en beoordelen.

YouTube Blueprint

Deze module is gericht op het verdienen van geld via YouTube. Experts delen hun kennis via videolessen. Je leert over verschillende verdienmethoden, waaronder affiliate marketing en crypto-handel.

cash-cow-blueprint

TikTok Blueprint

Deze module leert je hoe je geld kunt verdienen met TikTok, van het laten groeien van je account tot het verkopen van producten. De cursus biedt duidelijke video’s en livestreams.

Dropshipping Blueprint

Deze module gaat over dropshipping. Je leert hoe je een succesvolle dropshipping webshop opzet, producten vindt en adverteert, met als doel minimaal €3.000 per maand te verdienen.

dropshipping-blueprint

Affiliate Marketing Blueprint

In deze module leer je geld verdienen door het promoten van producten van anderen. Je ontdekt hoe je een product kiest, promoot en commissies verdient.

Amazon en Bol.com Blueprint

Deze module leert je een eigen bedrijf op te zetten op Amazon en Bol.com. Je krijgt hulp van succesvolle ondernemers en leert hoe je een webshop opzet en geld verdient met deze platforms.

amazon-bol.com-blueprint

Cryptonite en NFT Blueprint

In deze module leer je alles over cryptonite en NFT’s. De training omvat 24 modules met onderwerpen als crypto, affiliate marketing, TikTok, dropshipping, en Amazon. Het doel is om online geld verdienen toegankelijk te maken.

Extra’s bij de Money Mastermind

Buiten de waardevolle cursusmodules, biedt Money Mastermind nog aanvullende extra’s zoals groep coaching sessies waarin je actief vragen kunt stellen en kunt leren van andermans ervaringen.

Ook krijg je toegang tot de Money Mastermind Discord community, een online platform waar je met andere cursisten ervaringen en tips kunt uitwisselen. Deze extra’s zorgen voor een complete leerervaring en ondersteunen je bij het toepassen van wat je leert in de cursus.

Groep coaching sessies

Binnen de Money Mastermind training zijn de groep coaching sessies een waardevolle toevoeging. Deze sessies bieden je de unieke mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen aan mensen die al succesvol zijn in het online verdienen. Je neemt deel in een online omgeving, wat het gemakkelijk en toegankelijk maakt.

groep-coaching-sessies

Tijdens deze sessies ontvang je advies en begeleiding die specifiek op jouw situatie en doelen zijn afgestemd. Dit is een uitstekende kans om te leren van ervaren professionals. Bovendien bieden deze sessies een platform om nieuwe mensen te ontmoeten, wat kan leiden tot waardevolle netwerkmogelijkheden en zelfs samenwerkingskansen. De groep coaching sessies vormen zo een integraal onderdeel van de Money Mastermind training, waarin je niet alleen leert, maar ook je professionele netwerk uitbreidt.

Toegang tot de Discord Community

Een belangrijk onderdeel van de Money Mastermind cursus is de toegang tot hun Discord community. Deze online community vormt een platform waar cursisten met elkaar kunnen communiceren. Je kunt hier ervaringen en tips uitwisselen, vragen stellen en advies krijgen van medecursisten die dezelfde reis doormaken.

discord-community

De community op Discord is een uitstekende plek voor netwerken en het leggen van nieuwe contacten. Het biedt een ondersteunende omgeving waar iedereen zich inzet om elkaar te helpen en te stimuleren. Dit positieve en collaboratieve klimaat maakt de Discord community tot een waardevolle bron voor iedereen die deelneemt aan de Money Mastermind training. Het is niet alleen een plek voor leren en groeien, maar ook voor het opbouwen van langdurige professionele relaties en vriendschappen.

Kosten en prijs-kwaliteitverhouding van de cursus

De Money Mastermind cursus wordt aangeboden tegen een prijs die reflecteert op de hoge kwaliteit en de uitgebreide leerinhoud die het biedt. Hier is een gedetailleerde beoordeling van de prijs-kwaliteitverhouding:

 • Prijs van de cursus: Hoewel de cursus als prijzig kan worden beschouwd, is het belangrijk op te merken dat deze is ontworpen met de belofte van een potentieel maandelijks inkomen van minimaal €3.000. Dit maakt het een investering die zichzelf kan terugbetalen.
 • Kwaliteit van de cursus: De cursus biedt actuele en hoogwaardige content, ondersteund door audiovisueel materiaal zoals video’s en livestreams. Dit waarborgt een effectieve en dynamische leerervaring.
 • Expertise van de trainers: Ontwikkeld door Jelline Brands en andere succesvolle ondernemers en experts uit de industrie, wat de cursus een aanzienlijke waarde geeft in termen van de aangeboden kennis en inzichten.
 • Gebruiksvriendelijkheid van de cursusomgeving: De cursusomgeving is ontworpen voor gebruiksgemak, wat bijdraagt aan een naadloze en aangename leerervaring.
 • Videokwaliteit: De cursus beschikt over video’s van hoge kwaliteit, waarin de trainers duidelijk zichtbaar en verstaanbaar zijn, wat essentieel is voor effectief leren.

Deze factoren samen tonen aan dat de Money Mastermind cursus een sterke prijs-kwaliteitverhouding

Mijn persoonlijke ervaring met de Money Mastermind

Toen ik me inschreef voor de Money Mastermind cursus, wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Maar nu kan ik met zekerheid zeggen dat het een van de beste beslissingen was die ik ooit heb genomen. Deze cursus heeft mijn ogen geopend voor de wereld van online geld verdienen en heeft mij uiteindelijk doen besluiten om te starten met affiliate marketing.

Wat mij het meest aansprak in de cursus was de duidelijke en gestructureerde manier waarop de inhoud werd gepresenteerd. Elke module was doordacht en bood praktische informatie die ik direct kon toepassen. De sessies over affiliate marketing waren voor mij een hoogtepunt. Ze waren niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Ik leerde niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde strategieën om succesvol te zijn in affiliate marketing.

De interactieve groep coaching sessies waren ongelooflijk waardevol. Ik kon vragen stellen aan ervaren professionals en kreeg nuttige feedback die me hielp mijn strategieën te verfijnen. Ook de community op Discord was een bron van steun en inspiratie. Het uitwisselen van ideeën en ervaringen met medecursisten gaf me nieuwe inzichten en motiveerde me om door te gaan, zelfs als ik voor uitdagingen stond.

Dankzij Money Mastermind heb ik nu een duidelijk pad voor ogen en ben ik vol vertrouwen begonnen met mijn eigen affiliate marketing onderneming. De cursus heeft mij niet alleen de noodzakelijke kennis bijgebracht, maar ook het zelfvertrouwen gegeven om te geloven in mijn eigen potentieel. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt en ben Jelline Brands en haar team dankbaar voor deze levens veranderende ervaring.

Ervaringen van cursisten met Money Mastermind

De feedback van cursisten over de Money Mastermind cursus is overwegend positief. Hier zijn enkele hoogtepunten van hun ervaringen:

 1. Pieter van Dijk: “Deze cursus was een echte gamechanger voor mij. Ik had geen idee hoe ik een eigen bedrijf moest starten, maar dankzij Money Mastermind heb ik nu een bloeiende online onderneming. De modules waren duidelijk en de groep coaching sessies waren bijzonder waardevol.”
 2. Sara de Jong: “Ik was eerder sceptisch over de belofte van €3.000 per maand, maar nu haal ik dat bedrag regelmatig! De combinatie van videolessen en de interactieve Discord community heeft me geholpen om snel te leren en toe te passen.”
 3. Ahmed El Idrissa: “Het beste aan deze cursus is de praktische aanpak. Elk concept werd helder uitgelegd en ik kon direct aan de slag met mijn eigen projecten. Ook de ervaringen van andere cursisten waren inspirerend.”
 4. Lotte Vermeulen: “Als beginner in online ondernemen vond ik de cursusomgeving erg gebruiksvriendelijk en de video’s en livestreams waren top. Ik heb veel geleerd over verschillende verdienmodellen en pas deze nu succesvol toe.

Deze recensies reflecteren de positieve ervaringen van cursisten met betrekking tot de inhoud, structuur, en uitkomsten van de Money Mastermind cursus.

Voor- en nadelen van Money Mastermind

Money Mastermind heeft de onderstaande voor- en nadelen:

Voordelen Money Mastermind

 • Money Mastermind leert je hoe je geld kunt verdienen op het internet.
 • Je werkt minder dankzij de training.
 • De cursus helpt je om je angst te overwinnen.
 • Je leert hoe je een bedrijf start.
 • De cursus helpt je om doelen te halen.
 • Je kunt minstens €3.000 per maand verdienen door de cursus.
 • Met Money Mastermind heb je toegang tot 15 manieren om geld te maken.
 • De plek waar je leert is makkelijk in gebruik en heeft video’s en livestreams.

Nadelen Money Mastermind

 • De prijs is hoog. Niet iedereen kan het betalen.
 • Het vraagt veel tijd en inzet om de cursus te volgen.
 • Je krijgt veel informatie in één keer. Dit kan overweldigend zijn.
 • Het succes hangt af van jouw toewijding om de lessen toe te passen.
 • Sommige cursisten vinden de Discord community niet nuttig.
 • Niet alle verdienmodellen kunnen geschikt zijn voor jou.
 • De cursus belooft geen snelle rijkdom, je moet er hard voor werken.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is goed voor mensen die geld online willen verdienen. Als je minder wilt werken en meer geld wilt verdienen, dan is deze cursus iets voor jou. Jelline Brands heeft de cursus gemaakt.

Zij is een bekende media-ondernemer. Ze heeft veel succes met haar bedrijf.

Je leert over veel verschillende manieren om geld te verdienen. Onderwerpen als ondernemen, TikTok, dropshipping en marketing komen aan bod. Je kan kiezen uit 15 manieren om geld te maken.

Ook als je meer wilt weten over Instagram, Amazon en crypto is de cursus handig.

De cursus heeft video’s en livestreams. Zo kan je alles goed volgen en leren. Dus, wil je online geld verdienen? Dan is deze cursus voor jou!

Alternatieven voor Money Mastermind

Als Money Mastermind niet geheel aansluit bij jouw behoeften, zijn er diverse andere cursussen en bronnen beschikbaar die zich richten op verschillende aspecten van online geld verdienen. Hier zijn enkele alternatieven:

 1. Dropship Academy: Een cursus die zich richt op dropshipping. Je leert hoe je producten online kunt verkopen zonder ze fysiek op voorraad te hebben.
 2. Affiliate Marketing Revolutie: Deze cursus biedt training in het verdienen van geld door het promoten van producten van derden.
 3. Crypto en NFT Blueprint: Gericht op het kopen en verkopen van cryptocurrencies en NFT’s, voor degenen die geïnteresseerd zijn in digitale assets.
 4. Internet Succes Gids.nl: Een website die veel gratis informatie biedt over verschillende manieren om online geld te verdienen.
 5. Cash Cow Academy: Biedt trainingen over het verdienen van geld met behulp van platforms zoals YouTube, TikTok, en Instagram.
 6. Thomas Mulder: Biedt een unieke cursus aan over het verdienen van geld met Pinterest.
 7. Martijn van den Berg: Zijn cursus focust op vastgoed investeren, een alternatief voor online verdienmodellen.
 8. Maxine Stevens: Heeft een cursus ontwikkeld over het creëren en verkopen van online-producten met behulp van Canva.

Deze alternatieven bieden een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die geïnteresseerd is in online ondernemen, elk met een unieke focus en leerdoelen.

Eindconclusie: Is Money Mastermind het waard?

Als je op zoek bent naar een manier om je financiële toekomst te transformeren, dan is de Money Mastermind cursus een uitstekende keuze. Onder leiding van de ervaren Jelline Brands, biedt deze cursus niet alleen essentiële kennis en vaardigheden, maar inspireert het je ook om groot te denken en actie te ondernemen.

De diversiteit aan modules spreekt mij persoonlijk aan omdat het een breed scala aan interesses en behoeften in de wereld van online ondernemen dekt. Of je nu geïnteresseerd bent in sociale media marketing, dropshipping, of cryptocurrency, deze cursus heeft het allemaal.

money-mastermind-cursus

Een ander aspect dat mij bijzonder aanspreekt, is de focus op persoonlijke ontwikkeling en mindset. Het overwinnen van angsten en het stellen van doelen zijn cruciaal voor succes, en deze cursus biedt de tools om hierin te groeien.

De interactieve groep coaching sessies en de levendige Discord community voegen een waardevolle dimensie toe aan het leerproces. Deze elementen bieden niet alleen ondersteuning en motivatie, maar openen ook de deuren naar netwerkmogelijkheden en potentiële samenwerkingen.

De cursus is misschien een investering, maar gezien de potentie om je investering terug te verdienen en de kwaliteit van het aangeboden materiaal, is het de prijs zeker waard. Als je serieus bent over het opbouwen van een online onderneming en bereid bent om te leren en toe te passen wat je hebt geleerd, dan is Money Mastermind een cursus die je niet mag missen.

Veelgestelde vragen over Money Mastermind

Is Money Mastermind geschikt voor beginners zonder ervaring in online ondernemen?

Ja, de Money Mastermind cursus is ontworpen om zowel beginners als meer ervaren ondernemers te ondersteunen. De cursus begint met basisprincipes en bouwt geleidelijk op naar meer geavanceerde onderwerpen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die vanaf nul wil beginnen.

Hoeveel tijd moet ik investeren in de cursus om resultaten te zien?

De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van je inzet en hoe snel je de geleerde concepten toepast. Over het algemeen wordt aanbevolen om wekelijks een aantal uren aan de cursus te besteden om continuïteit in het leren te waarborgen en de kans op succes te vergroten.

Kan ik echt een inkomen van minimaal € 3.000 per maand verdienen na het volgen van deze cursus?

Hoewel de cursus de tools en kennis biedt om potentieel € 3.000 per maand of meer te verdienen, hangt het uiteindelijke succes af van je eigen inspanningen, de gekozen strategieën en de marktomstandigheden. Veel cursisten hebben significante inkomsten gerealiseerd, maar het vereist toewijding en consistentie.

Plaats een reactie