Easybroker review (2024) – Is deze broker betrouwbaar?

Easybroker staat te boek als een goede, allround broker. Een broker waar je terecht bij kunt voor een divers aanbod van beleggingsproducten. Maar, is het aan te raden om je zuurverdiende centjes bij/via deze broker te beleggen? Je leest het in deze Easybroker review!

Inhoudsopgave

Over Easybroker

De broker Easybroker zag in 2014 het levenslicht. Dit werd gedaan door de holding Interactive Brokers Ireland Limited. Van origine is Easybroker een Nederlands bedrijf, maar het behoort dus wel tot een Ierse holding.

over-easybroker

Het is goed om te weten dat Interactive Brokers Ireland Limited een gigantisch bedrijf is. Dit bedrijf heeft meer dan $10,9 miljard aan eigen vermogen, heeft geen langlopende schulden en scoort de hoogste scores qua kredietscore.

Door de jaren heen heeft Easybroker meer dan 15.000 Nederlandse klanten aangetrokken. Dit heeft men gedaan zonder al te veel marketing te voeren. Men had als doel om gestaag te groeien, waarbij alle klanten van de best mogelijke service voorzien moesten kunnen worden. Dat zou alleen kunnen als de toeloop van klanten enigszins beperkt zou blijven.

Welke beleggingsmogelijkheden heb je bij Easybroker?

Bij de beste brokers van Nederland kun je veelal op meerdere manieren beleggen. Is dat ook bij Easybroker het geval? Ja, zonder enige twijfel. Je kunt bij deze broker in onder meer de volgende producten beleggen:

 • Aandelen
 • Beleggingsfondsen
 • CFD’s
 • ETF’s
 • Forex
 • Futures
 • Grondstoffen
 • Buitenlandse beurzen
 • Indexcen
 • Obligaties
 • Opties
 • Turbo’s

Het aanbod van beleggingsproducten is indrukwekkend te noemen. Ten opzichte van veel andere brokers is het aanbod van Easybroker zelfs érg uitgebreid te noemen.

Wat hierbij ook opvalt, is dat Easybroker zich op twee doelgroepen lijkt te richten:

 • De beginnende belegger. Als beginnende belegger wil je zo eenvoudig mogelijk beleggen. Je komt dan al snel bij bijvoorbeeld fondsen of ETF’s uit.
 • De ervaren belegger. Als ervaren belegger wil je ongetwijfeld een zo hoog mogelijk rendement behalen. Dat is mogelijk met onder meer de CFD’s, Turbo’s en opties bij Easybroker.

Hoe kun je bij Easybroker beleggen?

Het is vrij eenvoudig om bij Easybroker te beleggen. Ten eerste is het zaak om een account aan te maken, waarbij je uit 2 accounttypes kunt kiezen: een standaard account of een zakelijk account.

Ten tweede kun je geld storten naar je Easybroker account. Hierbij geniet je van relatief lage Easybroker kosten, waarover later meer in deze Easybroker review. Nadat je het geld naar je account hebt gestort, kun je een keuze maken uit alle beleggingsmogelijkheden.

Ten derde is het zaak om het gewenste bedrag in het gewenste financiële product te beleggen. Dit kun je op 2 manieren doen:

 • Via de website van Easybroker. De website van Easybroker komt in de meeste reviews als erg goed naar voren. De website is overzichtelijk, is snel en kent weinig tot geen storingen.
 • Via de mobiele app van Easybroker. De Easybroker app is voor mobiele gebruikers een geschenk. De app is duidelijk, biedt de juiste functies aan en is ook nog eens eenvoudig in gebruik.

Wat zijn de voordelen van Easybroker?

Deze Easybroker review gaat erg positief uitvallen. Daar kunnen we je nu alvast voor ‘waarschuwen’. Het is nu eenmaal een feit dat deze broker veel voordelen te bieden heeft, waarover hieronder meer informatie.

Voor veel beleggers geschikt

Wij zijn van mening dat Easybroker voor veel beleggers geschikt is. Dit komt onder meer door de hoeveelheid handelsmogelijkheden, zoals hierboven al besproken.

Ben je een beginnende belegger? Dan vind je bij Easybroker ook nog eens heel veel educatiemateriaal. Met al dit lesmateriaal vijzel je je kennis op.

voordelen-easybroker

Ben je een ervaren belegger? Dan komen de vele bijkomende functies goed van pas. Daarbij spreken onder meer de vele analysemogelijkheden ons aan. Je kunt op tal van manieren analyses bij Easybroker uitvoeren, waardoor je je nieuwe beleggingen nóg beter voor kunt bereiden.

Relatief lage kosten

Ben je benieuwd naar de Easybroker kosten? Dan hebben we goed nieuws voor je: de kosten zijn bij deze broker relatief laag.

Wat je precies aan kosten moet betalen, hangt volledig van je trade af. Gelukkig vind je op de website van Easybroker een uitgebreide tabel met daarin alle tarieven. Daarbij spreken niet alleen de tarieven ons aan, maar ook de transparantie. Bij Easybroker weet je exact waar je qua kosten aan toe bent.

Belangrijk voordeel: bij Easybroker kun je naar een hoog rendement toe streven. Dat doe je door je kosten zo laag mogelijk te houden. Daar heb je bij Easybroker in ieder geval alle mogelijkheden voor.

Uitmuntende website & mobiele app

De website & mobiele app van Easybroker zijn volledig naar onze wens. Beide systemen zijn goed te gebruiken, zijn direct te begrijpen en bieden de juiste functies/mogelijkheden aan. Bovendien geniet je van een indrukwekkende snelheid. Als je even snel een trade wilt plaatsen, is dat met zowel de website als de mobiele app mogelijk. De app van Easybroker behoort zeker tot één van de beste beleggingsapps.

easybroker-app

Overigens is bij Easybroker inloggen ook een fluitje van een cent. Dit geldt ook voor het overmaken van geld, het kopen van financiële producten en het verkopen van je financiële producten.

Indrukwekkend aanbod van handelsmogelijkheden

Het aanbod van handelsmogelijkheden vinden wij één van de grootste voordelen van Easybroker. Je kunt simpelweg uit heel veel financiële producten bij deze broker kiezen.

Daarnaast kun je uit meer dan 100 beurzen kiezen. Het gaat hierbij om meer dan 100 beurzen die verspreid zijn over 30 landen bestaan. Het gaat hierbij eigenlijk om alle gangbare beurzen ter wereld. Dit stelt je in staat om in zowel lokale- als internationale aandelen te beleggen.

Betrouwbaar & veilig

Is Easybroker betrouwbaar en veilig? Ja, dat is zeker het geval. Dit heeft meerdere redenen:

 • Easybroker staat onder toezicht. In ons land staat Easybroker onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Ook houdt de AFM streng toezicht op deze broker.
 • Samenwerkingen met de beste partners. Easybroker heeft ervoor gekozen om met de beste partners samen te werken. Hierdoor is men in staat om jouw vermogen altijd op jouw naam op een gescheiden bank- en bewaarrekening bij een systeembank te bewaren. In het uiterste geval – bij een faillissement – is het zelfs zo dat niemand aanspraak op jouw belegde vermogen kan maken.
 • Veiligheidschecks. Wil je geld overmaken naar je account? Of wil je juist geld vanaf je account naar je betaalrekening overmaken? In beide gevallen voert Easybroker de nodige veiligheidschecks uit. Hierdoor weet je zeker dat andere mensen geen transacties vanaf jouw rekening uit kunnen voeren.

Eenvoudig beleggen

Het grootste voordeel van Easybroker is dat je bij deze broker eenvoudig kunt beleggen. Dit komt door de eenvoudige opzet van het handelsplatform, maar ook door bijvoorbeeld het vele lesmateriaal.

Dit neemt niet weg dat je ook prima als ervaren belegger bij Easybroker terechtkunt. Deze broker heeft voor ervaren beleggers veel tools en bijkomende handelsmogelijkheden in petto. Je geniet bovendien van veel analysemogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van Easybroker?

Is Easybroker een perfecte broker? Nee, dat is volgens ons niet het geval. Aangezien wij deze Easybroker review zo eerlijk mogelijk op willen stellen, zetten wij de belangrijkste nadelen even voor je op een rijtje:

 • Niet al te veel betaalmogelijkheden. Wil je geld naar je account overmaken? Dan moet je rekening houden met een beperkt aantal betaalmogelijkheden. Andere brokers bieden in ieder geval (veel) meer betalingsmogelijkheden aan.
 • Koersinformatie met vertraging. Het is goed om te weten dat alle weergegeven koersinformatie een kleine vertraging kent. Mogelijk gaat Easybroker zich op dit gebied in de nabije toekomst nog verbeteren. Dat kunnen wij ons in ieder geval goed voorstellen.

Wat zijn de Easybroker ervaringen?

Op het internet vind je vrij veel Easybroker ervaringen. Dit komt alleen al doordat meer dan 15.000 beleggers in de afgelopen periode voor deze broker gekozen hebben.

easybroker-ervaringen

Een deel van deze groep heeft bij onder andere een Trustpilot een beoordeling achtergelaten. Bij die beoordelingswebsite is de gemiddelde score een 4,0. Een hoge score, gezien de schaal van 1,0 tot 5,0.

Uit de Easybroker reviews blijkt onder meer het volgende:

 • Veel beleggers zijn te spreken over de vele beleggingsmogelijkheden. In veel reviews valt te lezen dat iedere belegger in staat is om op de gewenste manier bij Easybroker te beleggen.
 • Veel beleggers zijn enthousiast over de service. De service die vanuit Easybroker verleend wordt, spreekt ook veel beleggers aan. Daarbij wordt ook opgemerkt dat je ‘gewoon’ in het Nederlands kunt communiceren.
 • Veel beleggers spreken vol lof over het platform. Het eenvoudige beleggingsplatform van Easybroker kan ook op veel lovende woorden rekenen. Veel beleggers geven aan dat het platform – via de website én app – makkelijk in gebruik is.

Easybroker review: onze conclusie

Het is de hoogste tijd om deze Easybroker review af te ronden. We kunnen dit niet anders dan uiterst positief doen. Deze broker heeft ons oprecht weten te verrassen.

Het uitgebreide handelsaanbod, de mobiele website, de app en de lage kosten zijn volledig naar onze wens. Dit geldt ook voor het uitgebreide educatiemateriaal, de vele analysemogelijkheden en de veiligheid en betrouwbaarheid.

Al met al raden wij je graag aan om direct een account bij Easybroker aan te maken. Dit is naar onze mening toch wel één van de beste brokers van dit moment!

Plaats een reactie