Dyme review (2024) – Is deze app veilig en betrouwbaar?

Wil je meer inzichten in je financiën krijgen? Die wens is maar al te goed voor te stellen. Als je eenmaal inzicht in je financiën hebt, kun je gericht met je financiën aan de slag gaan. Je houdt hierdoor bijvoorbeeld aan het einde van de maand plots weer meer geld over. Iets dat je hierbij kan helpen, is Dyme.

Wat is Dyme? Wat heb je aan Dyme? Wat zijn de Dyme ervaringen van andere mensen? Is Dyme betrouwbaar? En wat zijn de plus- en minpunten waar je bij Dyme rekening mee moet houden? Op al deze vragen vind je in deze Dyme review een uitgebreid antwoord. Daarbij laten wij je ook graag met onze persoonlijke bevindingen kennismaken. Want ja, wij zijn zelf ook gebruiker van de Dyme app!

Inhoudsopgave

Wat is Dyme?

Dyme is een app die zowel voor iOS als Android toestellen geschikt is. Met deze app is het mogelijk om al je uitgaven in beeld te brengen. Dit doe je bijzonder nauwkeurig, mede doordat je van meerdere categorieën gebruik kunt maken.

Eigenlijk kun je Dyme als een digitaal huishoudboekje zien. Je ziet in één oogopslag hoeveel geld je uitgeeft, maar ook op welke vlakken je geld kunt besparen. Zo krijg je een melding van de Dyme app als je een abonnement ergens goedkoper af kunt sluiten.

dyme-app

Tevens vind je in de app een handige grafiek terug met daarin je saldo. Je ziet hierbij niet alleen je actuele saldo staan, maar ook het verloop van je saldo. Handig als je naar een bepaald financieel doel toewerkt.

Leuk om te weten: deze app is door Wouter opgericht. Hij was vergeten om zijn sportabonnement op te zeggen, waardoor hij bijna €500 voor jan met de korte achternaam betaalde. Dat moest voorkomen kunnen worden, dacht hij zo. In 2018 lanceerde hij, samen met andere, daarom de app Dyme. Door de jaren heen is de Dyme app uitgegroeid tot één van de populairste finance apps in ons land.

Hoe werkt de Dyme app precies?

Graag informeren wij je in deze Dyme review zo uitgebreid mogelijk. Dat doen we bijvoorbeeld door je te informeren over de exacte werking van deze app.

Allereerst kunnen we stellen dat deze app voor alle smartphones geschikt is. Als je een iPhone of Android smartphone hebt, kun je de app direct in de App Store downloaden.

hoe-werkt-de-dyme-app

Ten tweede is het instellen van de app een fluitje van een cent. Eigenlijk het enige dat je moet doen, is Dyme aan je bankrekening te koppelen. Alle transacties van je bankrekening worden vervolgens naar de Dyme app overgezet. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

De rest van het werk kun je in principe aan Dyme overlaten. Dyme checkt bijvoorbeeld op basis van de transacties wat je lopende abonnementen zijn. Ook gaat Dyme direct na of je eventueel geld op één van deze abonnementen kunt besparen.

Ondertussen maakt Dyme ook direct de verschillende categorieën aan. Aan deze categorieën worden de verschillende transacties gekoppeld, waardoor je nóg meer inzicht in je financiën krijgt. Wat wil je nog meer?

De functies van Dyme

Toen wij voor het eerst met Dyme in aanraking kwamen, werden wij direct enthousiast. Wij waren het namelijk zat om in Excel onze financiën bij te houden. Ook hadden wij het idee dat wij te veel geld aan te veel abonnementen uitgaven. Dankzij Dyme hebben wij de juiste inzichten in onze financiën gekregen. Dat is ook aan de verschillende functies te danken.

Deze functies worden door Dyme zelf als ‘powertools’ omschreven. De 3 belangrijkste powertools zetten wij graag even voor je op een rijtje:

 • Get your sh*t together. Met Dyme krijg je al je bankrekeningen op één plek, terwijl je ook nog al je abonnementen en vaste lasten in één overzicht krijgt. Je hebt hierdoor al je financiën op één plek, waardoor je snel het gewenste overzicht hebt.
 • Automatisch geld besparen. Dyme is ook in staat om je vaste lasten omlaag te brengen. De Dyme app checkt namelijk ieder jaar of je op vaste lasten kunt besparen. Of dat je op bepaalde abonnementen kunt besparen.
 • Abonnementen opzeggen. Wil je snel en makkelijk afkomen van verschillende abonnementen? Ook daar dient de Dyme app voor. Met één tik kun je van de zogeheten ‘zombie abonnementen’ afkomen. Handig, snel en voordelig op de lange termijn!

Is Dyme veilig en betrouwbaar?

De werking van de Dyme app is geweldig te noemen. Maar, het is ook goed voor te stellen dat je je afvraagt of deze app wel veilig is. Je moet de app immers wel rechtstreeks aan je bankrekening koppelen. Grote kans dat je je daarbij niet helemaal comfortabel voelt.

Wij kunnen echter het volgende stellen: de Dyme app is veilig. Ook kunnen wij stellen dat de Dyme app betrouwbaar is. Dit komt onder meer doordat alle informatie door Dyme beveiligd en versleuteld wordt opgeslagen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat kwaadwillende bij jouw gegevens komen.

dyme-app-veilig-en-betrouwbaar

Verwijder je je account bij Dyme? Dan verwijdert men ook direct al je bankgegevens van de server. Tevens ontvang je een aangetekende brief waarin de connectie met jouw bedrijf opgezegd wordt. Maak je wel gebruik van de Dyme app? Dan is het een fijne gedachte dat je bankgegevens nergens opgeslagen worden.

Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van de Dyme app. Deze app is 100% veilig en 100% betrouwbaar. Dit blijkt ook uit de vele positieve ervaringen van gebruikers, waarover later meer in deze uitgebreide Dyme review!

Wat zijn de voordelen van Dyme?

 • Je krijgt makkelijk het gewenste inzicht in je financiën. Ben je op dit moment met Excel of een ander systeem aan het stunten? Kies dan zo snel mogelijk voor de Dyme app. Met deze app krijg je namelijk snel het gewenste inzicht in je financiën.
 • De app is bijzonder eenvoudig in gebruik. Zelfs als je een digibeet bent, kun je gebruik maken van de Dyme app. Deze app neemt het meeste werk voor je uit handen, waardoor je van opvallend veel gebruiksgemak geniet.
 • Je kunt oprecht veel geld besparen. Op de website van Dyme valt te lezen dat men al meer dan €6 miljoen euro bespaard heeft voor haar gebruikers. Kijk, dat is nog eens een prachtig bedrag. Door zelf ook van de Dyme app gebruik te maken, kun je zelf ook veel geld besparen!
 • De app is voor alle toestellen geschikt. De Dyme app is voor zowel iOS als Android toestellen geschikt. Je kunt dus altijd gebruik maken van deze handige finance app.

Wat zijn de nadelen van Dyme?

 • De abonnementen zijn prijzig. Als je van alle functies van Dyme gebruik wilt maken, moet je een abonnement afsluiten. Voor deze abonnementen moet je echter relatief veel geld betalen. Dat staat eigenlijk loodrecht op het feit dat je met deze app geld kunt besparen.

De Dyme abonnementen uitgelicht

Ben je benieuwd naar de Dyme kosten? Deze kosten zetten wij per pakket graag overzichtelijk voor je op een rijtje:

 • Dyme basis: voor dit pakket betaal je in de basis niks. Maar, je maakt met dit pakket alleen gebruik van de basisfuncties van de Dyme app.
 • Dyme Silver: voor dit pakket betaal je een maandelijks bedrag van €6,99. Kies je voor een jaarbetaling? Dan betaal je €44,99 per jaar.
 • Dyme Gold: voor dit pakket betaal je een maandelijks bedrag van €9,99. Kies je voor een jaarbetaling? Dan betaal je €59,99 per jaar.

De kosten lopen bij Dyme dus aanzienlijk op, naarmate je voor één van de uitgebreidere pakketten kiest. Maar, het is geen ‘verplichting’ om voor één van de uitgebreide pakketten te kiezen. In onze ogen zijn juist de functies uit het basispakket precies de functies waar men behoefte aan hebt.

Met het Silver pakket kun je automatisch abonnementen op laten zeggen. Ook is het mogelijk om je data te exporteren naar Excel. En wil je contact opnemen met de helpdesk? Als Silver abonnee krijg je voorrang.

Het Gold abonnement voegt daar nóg een functie aan toe: de mogelijkheid om budgetten in te stellen. Zo kun je instellen dat je maximaal €xxx per maand aan kleding uit mag geven.

Wat zijn de Dyme ervaringen?

Het is interessant om naar de Dyme Trustpilot ervaringen te kijken. Bij Trustpilot zijn namelijk veel reviews achtergelaten, waarvan de gemiddelde score een 4,0 is. Aangezien de schaal van 1 tot 5 loopt, is dit een opvallend hoge score.

dyme-trustpilot

De meeste gebruikers spreken vol lof over de Dyme app. Zij roemen de werking van de app, de mogelijkheden en het feit dat je met Dyme opvallend veel geld kunt besparen. Ook geven veel mensen aan dat de app eigenlijk voor iedereen geschikt is. Iemand geeft aan dat de Dyme app ‘zelfs voor de meest luie mensen’ geschikt is!

Conclusie Dyme review

Onder aan de streep zijn wij erg te spreken over de Dyme app. Zoals je in deze Dyme review hebt kunnen lezen, hebben wij zelf goede ervaringen met deze app. We hebben meer inzichten in onze financiën gekregen én we hebben het nodige geld weten te besparen.

Wij raden je daarom graag aan deze app te gaan gebruiken. De Dyme app biedt onwijs veel gebruiksgemak, zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing en geeft je alle mogelijke inzichten. Download ‘m daarom direct voor Android of download ‘m direct voor iOS.

Het kan nooit kwaad om deze app eens uit te proberen. Voordat je het doorhebt, zorgt de app al voor een aanzienlijke kostenbesparing. Grote kans dat je de app daarna nooit meer weg wilt doen!

Plaats een reactie