TF Bank review: is deze Zweedse bank veilig en betrouwbaar?

Wil je gaan sparen, maar word je niet enthousiast van de lage spaarrentes in Nederland? Je bent niet de enige. Tegenwoordig levert je spaargeld in Nederland niet veel meer op. Alle reden dus om te gaan zoeken in het buitenland. Wist je dat in buurlanden om ons heen de spaarrente vaak nog een stukje hoger ligt dan in Nederland? 

Tegenwoordig kun je met sparen niet meer op tegen de hoge inflatie in ons land. Ondanks de lage spaarrentes is het nog steeds belangrijk om te sparen. Bijvoorbeeld voor een onvoorziene uitgave, of voor als je een keer een huis wilt kopen.

Genoeg redenen dus om op zoek te gaan naar een bank in het buitenland. Een van die banken is TF Bank. Deze bank heeft een trustscore van 4,4 van de 5 en heeft meer dan 1.184 beoordelingen ontvangen. Ben jij op zoek naar een spaarrekening met een relatief hoge rente? Dan is TF Bank mogelijk geschikt voor jou!

Inhoudsopgave

Wat is TF Bank?

Voordat je zomaar je geld aan een bank toevertrouwt, wil je natuurlijk wel weten met wat voor een partij je in zee gaat. 

TF Bank is een bank met een hoofdkantoor in Zweden. Ze zijn al behoorlijk groot en werken in veel landen in Europa. TF Bank staat dan ook vooral bekend om het aanbieden van spaarrekeningen. 

tf-bank-hoofdkantoor-zweden

Wat interessant is aan TF Bank is dat ze speciale spaarrekeningen hebben waarbij je geen kosten hoeft te betalen. Ook hoef je je geld bij deze bank niet vast te zetten. Zo kun je altijd bij je fondsen. 

Sparen Bij TF Bank via Raisin

Als je wilt gaan sparen bij TF Bank dan kun je dat het beste via Raisin doen. Daarom is het goed om te weten dat Raisin het makkelijk maakt om te sparen bij buitenlandse banken. Ook geven ze je een handig overzicht zodat je precies weet welke rentes je krijgt.

tf-bank-rente

Ze werken samen met TF Bank om jou goede deals voor je spaargeld te geven. Je hoeft alleen maar een account aan te maken bij Raisin en je kunt beginnen. Zij doen het zware werk voor jou door de beste spaarrentes op te zoeken.

TF Bank review en ervaringen

Sparen bij een bank die je niet kent, is natuurlijk altijd een gok. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om te bekijken wat andere mensen over een product of dienst zeggen. Zo is er ook een goedgevulde TF Bank Trustpilot pagina, waar je goed kunt lezen hoe klanten over deze bank denken. Wat opvalt is dat veel klanten positief zijn, vooral over de snelle klantenservice en de verhoogde kredietlimieten, die worden gezien als een teken van waardering.

tf-bank-ervaringen

Wat ook interessant is om te lezen is dat sommige klanten melden problemen met internationale betalingen, zoals afwijzingen van hun kaart in de Verenigde Staten, wat frustrerend kan zijn tijdens reizen.

Daarnaast zijn ook de meningen over de voordelen van de MasterCard Gold verdeeld. Ondanks dat er aantrekkelijke cashbacks zijn bij reisboekingen en autohuur, is niet iedereen overtuigd dat deze voordelen genoeg zijn. Uit deze recensies blijkt dat TF Bank zowel lof als kritiek ontvangt, en dat er ruimte is voor verbetering.

Voordelen van TF Bank

Je hebt al een beetje kunnen lezen dat TF Bank vooral positieve recensies krijgt op het internet. Daarnaast zijn er ook nog wel wat voordelen op te noemen als je kiest voor deze bank. Namelijk dat deze bank meedoet met het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat jouw geld als het noodlot toeslaat is verzekerd tot 85.000 euro. Stel de bank gaat failliet, dan hoef je je niet druk te maken dat je geld ook verdwenen is. 

Hoge spaarrente

Bij TF Bank krijg je een van de beste rentes, wel 3,45% per jaar. Dit is zowel het effectieve als het nominale rentetarief. Stel je voor: je zet je geld op de bank en het groeit gewoon. Bij veel banken is de rente laag, maar TF Bank maakt sparen weer interessant en leuk. Het helpt je sneller je spaardoelen te bereiken, of je nu voor een nieuwe fiets of een reis spaart. Bovendien, alles gebeurt online en je kunt al beginnen met sparen vanaf 1 euro, terwijl een termijndeposito start vanaf 500 euro.

hoge-spaarrente

Veilig en betrouwbaar

Jouw geld is in goede handen bij TF Bank dat zie je ook aan hun TrustScore van 4,4 uit 5. Ruim 79% van de recensies zijn 5 sterrenbeoordelingen. Dat geeft vertrouwen, zeker in deze tijden vol financiële verhalen. TF Bank is onderdeel van een beursgenoteerde groep, wat betekent dat ze zich aan strenge regels moeten houden. Dit zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid. En met de depositogarantie is je geld tot 85.000 euro veilig, ook als er iets met de bank gebeurt. Je geld is beschermd, dus je kunt met een gerust hart sparen.

Depositogarantie

Door het depositogarantiestelsel is je spaargeld bij TF Bank veilig tot 85.000 euro, zelfs als de bank failliet gaat. Dit is een fijne zekerheid. Met deze garantie en de hoge rente van 3,45% is sparen bij TF Bank via Raisin niet alleen aantrekkelijk maar ook veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je geld, dus je kunt je volledig richten op het laten groeien van je spaartegoed.

Start met sparen bij TF Bank via Raisin in drie stappen

  1. Registreer je snel en eenvoudig. Identificeer jezelf eenmalig binnen enkele minuten, en je gratis Raisin-rekening is geopend.
  2. Log in op je Raisin-account en vraag je spaarproducten aan. Dit kan zelfs al voordat je Raisin-rekening helemaal open is.
  3. Zet je spaargeld over naar je Raisin-rekening. Wij regelen de opening van je spaarproducten, zodat je kunt beginnen met sparen.

Natuurlijk is TF Bank niet de enige bank waaruit je kunt kiezen als je gaat beginnen met sparen via Raisin. Meld je vandaag nog aan bij Raisin en kijk direct welke mogelijkheden ze allemaal hebben. Wij hebben ook een uitgebreide review geschreven over Raisin.

Plaats een reactie